malinada 25.07.06, 18:31 czy jesli nie bola mnie piersi przed miesiaczka,a zawsze bolaly juz 2 tyg.przed,to czy moze to byc objaw ciazy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goof Re: objawy ciazy 26.07.06, 18:26 Mnie także bolały piersi przed miesiączka. Jak byś zaszła w ciąże to tym bardziej by cię bolały.U mnie było tak że mnie bolały i bolały, minął termin miesiączki i dalej bolały. I 3 tygodnie po terminie okazało się że jestem w ciąży.Jeśli byś była w ciąży to napeewno byś miała obolałe piersi i bardziej nabrzmiałe niż kiedykolwiek.Myśle że nie masz się czym martwić raz na jakiś czasw objawy okresu się zmieniają.Może być tak że przy tej misieączce,nie będą cię boleć,ale przy następnej wszystko wróci do normy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
m-a-d-z-i-a-r-y-n-k-a Re: objawy ciazy 31.07.06, 18:55 witam najwazniejsze to abys zrobila test.Okres spoznial mi sie 2 tygodnie zdecydowlam sie na test i okazalo sie ze jestem w ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata.jazdzyk Re: objawy ciazy 05.08.06, 15:48 Na temat objawów ciąży proponuję porozmawiać z lekarzem ginekologiem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś