28.10.03, 12:45
Prosze o opinie , mój synek skończył 5 miesięcy i nadal mu sie ulewa pokarm
dosć obficie, nie przejada sie , odbija mu się prawidłowo po jedzeniu,
podobno do 3 miesiąca życia taki problem powimnien zniknąć, czy lek Coordinax
jest bezpieczny i nie powoduje skutków ubocznych?
Obserwuj wątek
    • ariana1 Re: Coordinax 28.10.03, 13:53
      U mnie akurat nie pomógł. Moja córka dostała ten lek jak miała ok. 3 m-cy.
      Reakcje były podobne do opisanych przez ciebie - odbijałam ją, dobrze
      przybierała na wadze, innych dolegliwości nie miała i karmiłam ją cały czas
      piersią ( do końca 6 m-ca tylko i wyłącznie). Też myślałam ,że problem skończy
      się do 3 m-ca, potem że do 6 m-ca, jak zacznie siedzieć. Niestety jeszcze w 8 m-
      cu ulewała trochę. Lekarka nie potrafiła tego wyjaśnić, bo oprócz tego dziecko
      było zdrowe i żywotne. Wiem ,że cię nie pocieszyłam, ale po prostu musisz
      przeżyć te upaprane kaftaniki i body. Ulewanie w końcu się skończy smile
      • dulaka Re: Coordinax 29.10.03, 08:26
        Dzięki , zdecydowałam się nie kupować mu żadnych leków i przeczekać , synek mój
        też prawidłowo przybiera na wadze, mimo znacznego ulewania, może to jest taki
        urok karmienia piersią tylko i wyłącznie.smile
    • pepsii Re: Coordinax 29.10.03, 12:23
      Mój synek zażywał Coordinax do 3-go m-ca życia. Potem przestałam mu go podawać
      i ulewanie zaczęło się od nowa. Lekarka poleciła wtedy aby podawać po Lakcid.
      To jest lek dostępny bez recepty i działa ochronnie na żołądek, bo zawiera
      naturalne bakterie żyjące w przewodzie pokarmowym człowieka. Od kiedy mu to
      podawałam miałam święty spokój. Żadneych kolek, ulewania itp. Teraz stosuję go
      nawet jak mały dostaje biegunki. Bardzo polecam. Lakcid jest w ampułkach i
      należy rozpuścić go z wodą i na początek możesz zacząć od podawania połowy
      ampułki. Pozdrawiam Ania
    • ewa.m.kaminska Re: Coordinax 03.11.03, 15:05
      Ten lek ma bardzo dużo przeciwwskazań, o jego stosowaniu powinien decydować
      wyłącznie lekarz - myślę, że podana na tym forum rada, żeby stosować Lakcid
      jest dużo lepsza. Pozdrawiam.
      • pepsii Re: Coordinax 04.11.03, 14:43
        Pani doktor bardzo dziękuję za wsparcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka