humiliation 03.04.04, 18:13 Kto likwiduje wątki na forum szkolnym??? Nie wypowiedzi tylko usuwane są całe wątki!!! Ktoś to może wytłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_j Z ciekawości zapytam... 03.04.04, 20:14 ...co konkretnie Ci zginęło? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
humiliation Re: Z ciekawości zapytam... 04.04.04, 00:05 Nie do końca zaspokoję Twoją ciekawość Romanie, ale jest jeden wątek, o którym wiem (może ich było więcej), który został wywalony zupełnie bez żadnego powodu. Rozumiem kiedy są wyrzucane poszczególne posty za wulgaryzmu i tego typu rzeczy, ale tam nie było nic takiego. A wiem to na pewno, bo wpisywałem się tam również... I tego tu nie rozumiem... Komuś tak bardzo to przeszkadzało? No i muszę zastrzec że wątek nie dotyczył tematu jakoś szczególnie mnie drażniącego, ale jednak... Jestem zniesmaczony. Fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Z ciekawości zapytam... 04.04.04, 11:59 humiliation napisał: > Nie do końca zaspokoję Twoją ciekawość Romanie, ale jest jeden wątek, o którym > wiem (może ich było więcej), który został wywalony zupełnie bez żadnego > powodu. Rozumiem kiedy są wyrzucane poszczególne posty za wulgaryzmu i tego > typu rzeczy, ale tam nie było nic takiego. A wiem to na pewno, bo wpisywałem > się tam również... I tego tu nie rozumiem... Komuś tak bardzo to > przeszkadzało? No i muszę zastrzec że wątek nie dotyczył tematu jakoś > szczególnie mnie drażniącego, ale jednak... Jestem zniesmaczony. Fuj. Na podstawie tych ogólnikowych stwierdzeń naprawdę trudno stwierdzić, czy wątek ten zniknął bez powodu, czy jednak były jakieś podstawy. W razie dalszych wątpliwości zapoznaj się z Regulaminem i Netykietą. Tam jest napisane, że nie tylko wulgaryzmy mogą być podstawą do usunięcia wątku. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Ministerstwo Prawdy IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.04.04, 09:59 cenzurują. Moje też ocenzurowali dotyczące tego lewicowca Kędryny. A ja napisałam tylko to o czym wszyscy wiedzą, że fałszował wybory, bo taki jego sposób postępowania i zapewne z tym zarządem też coś przekręcił. No i co. Gdzie tu coś złego? Tylko fakt i przypuszczenie. A czy nie wolno podejrzewać, że jak ktoś coś raz zrobił to w przyszłości też tak zrobi. Gazeta Wyborcza to takie Ministerstwo Prawdy, gdzie wszystko jest kłamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
ciach_spaw_benz Re: Ministerstwo Prawdy 04.04.04, 10:02 Gość portalu: osa napisał(a): > Tylko fakt i przypuszczenie. buehehehehehe. wyjdź na świeże powietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Re: Ministerstwo Prawdy IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.04.04, 10:06 naucz się myśleć, a nie tylko spawać. Fakt co do fałszowania wyborów, a przypuszczenie na przyszłość, że może też fałszować Odpowiedz Link Zgłoś
ciach_spaw_benz Re: Ministerstwo Prawdy 04.04.04, 10:09 Gość portalu: osa napisał(a): > Fakt co do fałszowania wyborów, a przypuszczenie na przyszłość, że może też > fałszować też przypuszczam, że możesz krwawić, buehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Re: Ministerstwo Prawdy IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.04.04, 10:43 o to chodzi, że to jest logiczne przypuszczenie, taka natura, podobnie jak i to, że Ty krwawić też możesz, jak sobie zrobisz ciach po małym. Odpowiedz Link Zgłoś
humiliation Re: CENZURA 04.04.04, 14:03 no dobra, myślałem, że to moje przywidzenia, ale nie!!! Zatem jadę nazwiskami: Katarzyna Dużyńska - nauczycielka V LO i Roman Gąsecki - Politechnika. Na pewno zniknęły całe wątki dotyczące tych osób. Fakt, że nie były do końca najmądrzejsze, ale czytam inne wpisy na szkolnym forum i jest jeszcze gorzej:))) Czyżby komuś personalnie na tym zależało??? Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: CENZURA 04.04.04, 20:03 humiliation napisał: > no dobra, myślałem, że to moje przywidzenia, ale nie!!! Zatem jadę > nazwiskami: Katarzyna Dużyńska - nauczycielka V LO i Roman Gąsecki - > Politechnika. Na pewno zniknęły całe wątki dotyczące tych osób. Fakt, że nie > były do końca najmądrzejsze, ale czytam inne wpisy na szkolnym forum i jest > jeszcze gorzej:))) Może te wątki naruszały dobra osobiste wspomnianych osób? Takie wątki lądowały już na Oślej Ławce i nie protestowałeś. W tej sytuacji nie ma znaczenia, czy na forum są jeszcze głupsze wątki, bo nie głupota jest tu kryterium. :-)) > Czyżby komuś personalnie na tym zależało??? Może redakcji? A tak na marginesie, to czemu zniknięcie tych akurat wątków tak Cię poruszyło? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
humiliation Re: CENZURA 04.04.04, 20:36 Na forum piszę od niedawna, a na forum szkolnym zabierałem głos niewiele razy, więc siłą rzeczy pamiętałem wszystkie moje tam wpisy. No i zdziwiłem się nieco nie widząc ich ostatnio. Ot i cała tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
humiliation Re: CENZURA 04.04.04, 20:39 roman_j napisał: > Może te wątki naruszały dobra osobiste wspomnianych osób? Takie wątki lądowały > już na Oślej Ławce i nie protestowałeś. Przejrzyj zatem wpisy na forum szkolnym dotyczące poszczególnych nauczycieli i zobacz ile z nich narusza dobra osobiste, a mimo to tam są:))) Nie rozumiem tego do końca, więc może Romanie mi to wyjaśnisz jeśli wiesz coś na temat usuwania wątków. Odpowiedz Link Zgłoś