03.04.04, 18:13
Kto likwiduje wątki na forum szkolnym??? Nie wypowiedzi tylko usuwane są całe
wątki!!! Ktoś to może wytłumaczyć?
Obserwuj wątek
    • roman_j Z ciekawości zapytam... 03.04.04, 20:14
      ...co konkretnie Ci zginęło? :-))
      • humiliation Re: Z ciekawości zapytam... 04.04.04, 00:05
        Nie do końca zaspokoję Twoją ciekawość Romanie, ale jest jeden wątek, o którym
        wiem (może ich było więcej), który został wywalony zupełnie bez żadnego powodu.
        Rozumiem kiedy są wyrzucane poszczególne posty za wulgaryzmu i tego typu
        rzeczy, ale tam nie było nic takiego. A wiem to na pewno, bo wpisywałem się tam
        również... I tego tu nie rozumiem... Komuś tak bardzo to przeszkadzało? No i
        muszę zastrzec że wątek nie dotyczył tematu jakoś szczególnie mnie drażniącego,
        ale jednak... Jestem zniesmaczony. Fuj.
        • roman_j Re: Z ciekawości zapytam... 04.04.04, 11:59
          humiliation napisał:

> Nie do końca zaspokoję Twoją ciekawość Romanie, ale jest jeden wątek, o którym
          > wiem (może ich było więcej), który został wywalony zupełnie bez żadnego
          > powodu. Rozumiem kiedy są wyrzucane poszczególne posty za wulgaryzmu i tego
          > typu rzeczy, ale tam nie było nic takiego. A wiem to na pewno, bo wpisywałem
          > się tam również... I tego tu nie rozumiem... Komuś tak bardzo to
          > przeszkadzało? No i muszę zastrzec że wątek nie dotyczył tematu jakoś
          > szczególnie mnie drażniącego, ale jednak... Jestem zniesmaczony. Fuj.

Na podstawie tych ogólnikowych stwierdzeń naprawdę trudno stwierdzić, czy wątek
          ten zniknął bez powodu, czy jednak były jakieś podstawy. W razie dalszych
          wątpliwości zapoznaj się z Regulaminem i Netykietą. Tam jest napisane, że nie
          tylko wulgaryzmy mogą być podstawą do usunięcia wątku. :-))
    • Gość: osa Ministerstwo Prawdy IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.04.04, 09:59
      cenzurują. Moje też ocenzurowali dotyczące tego lewicowca Kędryny.
      A ja napisałam tylko to o czym wszyscy wiedzą, że fałszował wybory, bo taki
      jego sposób postępowania i zapewne z tym zarządem też coś przekręcił. No i co.
      Gdzie tu coś złego? Tylko fakt i przypuszczenie.
      A czy nie wolno podejrzewać, że jak ktoś coś raz zrobił to w przyszłości też
      tak zrobi.
      Gazeta Wyborcza to takie Ministerstwo Prawdy, gdzie wszystko jest kłamstwem.
      • ciach_spaw_benz Re: Ministerstwo Prawdy 04.04.04, 10:02
        Gość portalu: osa napisał(a):

> Tylko fakt i przypuszczenie.

buehehehehehe. wyjdź na świeże powietrze.
        • Gość: osa Re: Ministerstwo Prawdy IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.04.04, 10:06
          naucz się myśleć, a nie tylko spawać.
          Fakt co do fałszowania wyborów, a przypuszczenie na przyszłość, że może też
          fałszować
          • ciach_spaw_benz Re: Ministerstwo Prawdy 04.04.04, 10:09
            Gość portalu: osa napisał(a):

> Fakt co do fałszowania wyborów, a przypuszczenie na przyszłość, że może też
            > fałszować

też przypuszczam, że możesz krwawić, buehehe
            • Gość: osa Re: Ministerstwo Prawdy IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.04.04, 10:43
              o to chodzi, że to jest logiczne przypuszczenie, taka natura, podobnie jak i
              to, że Ty krwawić też możesz, jak sobie zrobisz ciach po małym.
    • humiliation Re: CENZURA 04.04.04, 14:03
      no dobra, myślałem, że to moje przywidzenia, ale nie!!! Zatem jadę nazwiskami:
      Katarzyna Dużyńska - nauczycielka V LO i Roman Gąsecki - Politechnika. Na pewno
      zniknęły całe wątki dotyczące tych osób. Fakt, że nie były do końca
      najmądrzejsze, ale czytam inne wpisy na szkolnym forum i jest jeszcze
      gorzej:))) Czyżby komuś personalnie na tym zależało???
      • roman_j Re: CENZURA 04.04.04, 20:03
        humiliation napisał:

> no dobra, myślałem, że to moje przywidzenia, ale nie!!! Zatem jadę
        > nazwiskami: Katarzyna Dużyńska - nauczycielka V LO i Roman Gąsecki -
        > Politechnika. Na pewno zniknęły całe wątki dotyczące tych osób. Fakt, że nie
        > były do końca najmądrzejsze, ale czytam inne wpisy na szkolnym forum i jest
        > jeszcze gorzej:)))

Może te wątki naruszały dobra osobiste wspomnianych osób? Takie wątki lądowały
        już na Oślej Ławce i nie protestowałeś. W tej sytuacji nie ma znaczenia, czy na
        forum są jeszcze głupsze wątki, bo nie głupota jest tu kryterium. :-))

> Czyżby komuś personalnie na tym zależało???

Może redakcji? A tak na marginesie, to czemu zniknięcie tych akurat wątków tak
        Cię poruszyło? :-))
        • humiliation Re: CENZURA 04.04.04, 20:36
          Na forum piszę od niedawna, a na forum szkolnym zabierałem głos niewiele razy,
          więc siłą rzeczy pamiętałem wszystkie moje tam wpisy. No i zdziwiłem się nieco
          nie widząc ich ostatnio. Ot i cała tajemnica.
        • humiliation Re: CENZURA 04.04.04, 20:39
          roman_j napisał:
          > Może te wątki naruszały dobra osobiste wspomnianych osób? Takie wątki
          lądowały
          > już na Oślej Ławce i nie protestowałeś.

Przejrzyj zatem wpisy na forum szkolnym dotyczące poszczególnych nauczycieli i
          zobacz ile z nich narusza dobra osobiste, a mimo to tam są:))) Nie rozumiem
          tego do końca, więc może Romanie mi to wyjaśnisz jeśli wiesz coś na temat
          usuwania wątków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka