Dodaj do ulubionych

Pszukiwania nadzwyczajne

06.12.10, 13:30
Ja pomimo zadowolenia z faktu , że (cyt.) "małpie odebrano brzytwę" strasznie sie martwię. Otóz przeglądam i przeglądam wszytskie wpisy i rosnie we mnie obawa. Cóz to sie stało z tak zawsze aktywnym opiniotwórczym inaczej inetrnauta : plocczaniem vel O-katkiem.
Czyzby szloch i spazmy spowodowany wynikiem nie pozwalał mu na czytanie i podjecie jakże zawsze twórczej działalności na forum?
A swoją droga ciekawe jak po tych negatywnych , często zajadłych wpisach czynionych przez niego wobec zwyciężcy wyborów AN bedzie mógł spojrzeć nowemu Prezydentowi w oczy.
Czy po prostu nie spali się ze wstydu?

A tak dla przypomnienia , żeby nie było że znów sie ktoś zmienia sens jego słów , albo ktos manipuluje:

- Nowakowski Jakoż KONRAD Mazowiecki
Autor: 0-kajtek 03.12.10, 08:25
Czując swą niemoc, posiłki ciężkozbrojnych wezwał . Na bitwę krwawą z Krystynem......... a jakoż Chętnemu ducha zabrakło, słudzy jego , stanęli przeciw przeciw Walerianowi, herbu Jastrzębiec , Najdostojniejszej Światłości Kapłana Salezjan , kościoła Stanisławówka.

Boże, mniej w opiece bielmem zacienionego, dążącego do Władztwa , metodami wszelkiemi.

Na Kręgu Zacnych , widzimy MM, jakoż zasiada na Urzędzie Prawości Budowniczych Grodu naszego.

- Kandydat przegrał ale tow, szukaj , szukaj , daj głos.

- No i widzicie .Tematem wiodącym był nieudany Kandydat , sprowadzający policję na Wyborców

- Tak, tak. MM wygra
a ten który był mocny w gębie;
"Oto jest ten, który jeszcze dziś rano, mienił się być wyższym nad wszystkie mocarze". Zległ w niesławie.

-Milewski wygra . RJ, to już nienawiść bucha we wszystkich twoich wpisach. Czy ten co go deszcz kala byłby lepszy?

- Ale zawsze jest nasz . Jest Polakiem, chrześcijaninem.
W Płocku Jego prace będzie widać całe dziesięciolecia a wasze opluwanie zostanie w archiwach jako Znaki zawziętości i złego traktowania ludzi , gdzie pomieszkujecie.
A ja i inni , zagłosujemy na MM.

na razie starczy
Obserwuj wątek
    • Gość: chakal Re: Pszukiwania nadzwyczajne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.10, 15:11
      Przedawkował prochy i cucą go
      • Gość: nieidiota Re: Pszukiwania nadzwyczajne IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.10, 16:39
        są pewne poszlaki (fantazje, fantazmagorie, wizjevSF, halucynacje, bełkot oraz brednie w niesamowitej koncentracji) wskazujące, że osobnik ten ostro nadużywa użuwek lub innego szajsu i publikuje od kilku dni na forum płock pod nickami: płock_i_okolice oraz citymen.
    • Gość: Andrzej Re: Pszukiwania nadzwyczajne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.10, 18:32
      Facet jest w stanie traumy. Nie dość, że jedna ze "stacji telefonicznych" będzie prawdopodobnie szefem Rady Miasta, to na domiar złego prezydentem został p. Nowakowski. Od rana pewnie szuka spisku uknutego przez tych od "góry piasku" i jusejczyków. Pisze pewnie protesty, gdzie się tylko da. Zachodzi w głowę, jak to mogli tak zmanipulować na odległość DNA Polaków. Mogę się założyć, że wkrótce "wybuchnie" nowymi rewelacjami, powiedzonkami i znów będzie wesoło. 0-Kajtek vel plocczaninie "daj głos".
    • Gość: Olo Re: Pszukiwania nadzwyczajne IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.10, 18:44
      Może został porwany przez opisywane UFO.
      • Gość: Andrzej Re: Pszukiwania nadzwyczajne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.10, 18:49
        Jest to, według mnie, niemożliwe. Ufoludki nie są "samobójcami".
    • Gość: bicz.boży Re: Pszukiwania nadzwyczajne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.12.10, 19:23

IP: 80.48.4.*

jeszcze poetka zaginęła chociaż po I turze zmieniła trochę repertuar
    • Gość: Płocczanin Re: Pszukiwania nadzwyczajne IP: *.plock.mm.pl 06.12.10, 20:18
      Kaziu mały Kaziu. a cóż to za nowina? Przez 5 lat daliście pokaz bezwzględności i sadyzmu.

To jest bardzo proste. trzeba dać wam się wyszumieć. A jad leciał pokotem. Lubicie i odczuwacie satysfakcje. Mnie nie.

Co jest charakterystyczne? To to , że celowo mieszacie wątki , historie. Napaści choćby z dziadem , lokatorem , jednym z 19........... a rżąc ze " smichu" pisaliście , że to mój..... nic nie pomagało tłumaczenie, ponieważ cel wasz być inny.

Ale nie czynicie tego przypadkowo.

Najgorszy kandydat , został wyeliminowany i nie chodzi tu o proste stwierdzenie tego faktu , lecz to , że nie będzie szkodził z miłymi preparatorami ruletek. Jak równiez zastanowi się co robi Stacja telefoniczna 5 lat.....

Ludzie nie glosowali na Nowakowskiego , Gospodarza, lecz tylko po to , żeby dokopać MM.

Czy uważacie , że wygrany zmieni się wciągu jednej nocy? Kwiat Paproci?

Co chciał uczynić , pokazał przez głosowania przeciw miastu.

Gdyby nie kombinował z policja , byłby po prostu Kandydatem . niestety pokazał mściwość bez konsekwencji , ponieważ pisaliście , łamiąc Ciszę Wyborczą i widzę , że Sprawa zostaje zamiatana pod dywan.

Ponieważ nauczyłem się wreszcie zasad Makiawellizmu , nie dziwie się . Tzw Organa nie służą społeczności lecz Władcy danego okresu.
      Miałem jeszcze nie pisać ale sprowokowaliście mnie. Szczytujecie z przejęcia....

Dobrzy , mili inaczej ludzie.

Za ciężko pracuje codziennie i daje wszystko na zewnątrz społeczności, żebym wstydził się jak piszecie, patrzeć w twarz . Komu i czemu? Przecież człowiek będący elektem nie obudził się jednego dnia i STAŁO SIĘ ŚWIATŁO.

Nigdy nie widziałem go na Uroczystościach Pamięci Narodowej. Nigdy w niczym nie pomógł . Tabula Rasa. Doskonale wiemy , kto Pamiętał, kto pracował. Przecież praca dla MPNarodowej idzie bez przerwy.

Po czynach ICH poznacie. Ja dałem i daję płockiej społeczności pracę Zawsze.
      Nie muszę Elektowi patrzeć w oczy. A odwrotnie , niech zobaczy co do tej pory ja i PRO dokonało.
      Kiedy wy pluliście z miłym moderatorem , praca szła i idzie cały czas.
      Elekt niech robi co wie . Od jednego OMPNarodowej nie ma zbawienia całego świata. Tak , jestem Chrześcijaninem.

dobrzy , sympatyczni ludzie . Jak już macie wolne siły przerobowe, teraz chcecie przerzucić je na mnie? Znacie przysłowie o Herkulesie.

Powiem tak;

.................. "Są dwie rzeczy, które napełniają duszę podziwem i czcią: niebo gwiaździste nade mną i prawo moralne we mnie. Są to dla mnie dowody, że jest Bóg nade mną i Bóg we mnie." (IMMANUEL KANT)

Za każdy mój zły uczynek, odpowiem przed NIM.

Bóg oceni i zło i Dobro , każdego człowieka.
    • Gość: po plocczanina Re: Pszukiwania nadzwyczajne IP: *.plock.mm.pl 06.12.10, 20:31
      Szanowny, przemiły pan raczył użyć w swoim wspaniałym zresztą wpisie cytatu
      Ja tez się takim posłużę:

"Ni[i]ektórzy mężczyźni są tak zadufani w sobie, że - śpiewając przy goleniu - oczekują od tego drugiego, że będzie bił brawo."

Czy przypadkiem nie spotkało to już pana , szanowny i przemiły plocczaninie ?
      • Gość: płocczanin Re: Poszukiwania Człowieka IP: *.plock.mm.pl 06.12.10, 20:48
        Nadal nie rozumiesz? Pisałem o Herkulesie pokonanym przez wielu. Ale to tylko przysłowie. Jestem człowiekiem zwyczajnym. Mam co robić i nie zamierzam odgryzać się całemu stadu. Nie jesteście dla mnie partnerami , wszak nie czynicie nic dla pamięci narodowej. Nawet byście nie wiedzieli o co chodzi....

Jesteście mi zbędni. Nadal są w Płocku patrioci , którzy pomagają , kochają Polskę. .
        • Gość: do kajetana Re: Poszukiwania Człowieka IP: *.227.c69.petrotel.pl 06.12.10, 23:10
          tak, tylko ty Kajetanie dbasz o pamięć narodową.Gdyby Ciebie nie było pamięć by zanikła.Jesteś bezcenny dla pamięci narodowej.Więcej skromności waszeć.Więcej skromności. Sługa uniżony też dbający o pamięć narodową a nie robiący z tego wielkiego halo.
          • Gość: płocczanin Re: Poszukiwania Człowieka IP: *.plock.mm.pl 06.12.10, 23:40
            Z uwagi na wrogie knowania RP wobec MPNarodowej , konieczny jest system Opieki i praca z Zespole ludzi. krowi łańcuch musi niknąc.

I nie chodzi o Halo . tylko przekaz dla innych pokoleń , co robiliśmy albo nie w danym okresie. Tak tworzy się historia Narodu. Inaczej będą tylko knechty domowe.

Po XX Czasie opisywanie jako zarzut, że robi się dla poklasku , jest tylko głupotą. To są całe dziesięciolecia pracy a tej zależności rozgłosu nie bierze się pod uwagę. Natomiast jasnym jest obraz , kto przychodzi , kto nie itd.
            • Gość: do ,płocczanina Re: Poszukiwania Człowieka IP: *.227.c69.petrotel.pl 07.12.10, 00:33
              nie" knechty domowe" a "klechdy domowe" drogi i szanowny Panie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka