kazio13-net
06.12.10, 13:30
Ja pomimo zadowolenia z faktu , że (cyt.) "małpie odebrano brzytwę" strasznie sie martwię. Otóz przeglądam i przeglądam wszytskie wpisy i rosnie we mnie obawa. Cóz to sie stało z tak zawsze aktywnym opiniotwórczym inaczej inetrnauta : plocczaniem vel O-katkiem.
Czyzby szloch i spazmy spowodowany wynikiem nie pozwalał mu na czytanie i podjecie jakże zawsze twórczej działalności na forum?
A swoją droga ciekawe jak po tych negatywnych , często zajadłych wpisach czynionych przez niego wobec zwyciężcy wyborów AN bedzie mógł spojrzeć nowemu Prezydentowi w oczy.
Czy po prostu nie spali się ze wstydu?
A tak dla przypomnienia , żeby nie było że znów sie ktoś zmienia sens jego słów , albo ktos manipuluje:
- Nowakowski Jakoż KONRAD Mazowiecki
Autor: 0-kajtek 03.12.10, 08:25
Czując swą niemoc, posiłki ciężkozbrojnych wezwał . Na bitwę krwawą z Krystynem......... a jakoż Chętnemu ducha zabrakło, słudzy jego , stanęli przeciw przeciw Walerianowi, herbu Jastrzębiec , Najdostojniejszej Światłości Kapłana Salezjan , kościoła Stanisławówka.
Boże, mniej w opiece bielmem zacienionego, dążącego do Władztwa , metodami wszelkiemi.
Na Kręgu Zacnych , widzimy MM, jakoż zasiada na Urzędzie Prawości Budowniczych Grodu naszego.
- Kandydat przegrał ale tow, szukaj , szukaj , daj głos.
- No i widzicie .Tematem wiodącym był nieudany Kandydat , sprowadzający policję na Wyborców
- Tak, tak. MM wygra
a ten który był mocny w gębie;
"Oto jest ten, który jeszcze dziś rano, mienił się być wyższym nad wszystkie mocarze". Zległ w niesławie.
-Milewski wygra . RJ, to już nienawiść bucha we wszystkich twoich wpisach. Czy ten co go deszcz kala byłby lepszy?
- Ale zawsze jest nasz . Jest Polakiem, chrześcijaninem.
W Płocku Jego prace będzie widać całe dziesięciolecia a wasze opluwanie zostanie w archiwach jako Znaki zawziętości i złego traktowania ludzi , gdzie pomieszkujecie.
A ja i inni , zagłosujemy na MM.
na razie starczy