Gość: ada IP: 212.160.172.* 28.07.04, 10:07 Czy są , jakie - najchętniej na obrzeżach Płocka. Jadę na wczasy w okolice Płocka, ale mam zamiar zaopatrzenie dla niemowlaka ( pieluchy, zupki) wykonać w Płocku. Podpowiedzcie gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qtasek Re: supermarket? 28.07.04, 10:16 Gość portalu: ada napisał(a): > Czy są , jakie - najchętniej na obrzeżach Płocka. > Jadę na wczasy w okolice Płocka, ale mam zamiar zaopatrzenie dla niemowlaka ( > pieluchy, zupki) wykonać w Płocku. > Podpowiedzcie gdzie? se wybrałaś miejsce na wypoczynek... :) mamy Oszołoma - a potem Panoramy, Lidle, Kauflandy i inne takie Płock to dziura, owszem, no ale bez przesady... ...to nie wioska z jednym "warzywniakiem" w centrum (pewnie przy kościele) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: supermarket? IP: 212.160.172.* 28.07.04, 11:18 Dzięki, nie muszę więc zabierać całego majdanu. A jadę do ośrodka wczasowego nad jakimś jeziorem 20 km od Płocka ( tak mi podano). Odpowiedz Link Zgłoś
qtasek Re: supermarket? 28.07.04, 11:44 Gość portalu: ada napisał(a): > Dzięki, nie muszę więc zabierać całego majdanu. > A jadę do ośrodka wczasowego nad jakimś jeziorem 20 km od Płocka ( tak mi > podano). to pewnie nad Białe - ale stamtąd to bliżej ci będzie do Gostynina niż do Płocka Odpowiedz Link Zgłoś
ada16 Re: supermarket? 28.07.04, 11:52 I owszem , wobec tego : Jaka to duża miejscowość i czy jest coś więcej niż "warzywniak w pobliżu kościoła"? Odpowiedz Link Zgłoś
qtasek Re: supermarket? 28.07.04, 12:08 ada16 napisała: > I owszem , wobec tego : > Jaka to duża miejscowość i czy jest coś więcej niż "warzywniak w pobliżu > kościoła"? Gostynin to jakby Płock podzielony na 6 (a może więcej - tak na oko dzielę) - przynajmniej jeśli chodzi o liczbę mieszkańców; małe miasto, ale zakupy dla dziecka bez problemu się zrobi :) a konkretnie to nie wiem jakie to sklepy (większe) są w Gostyninie - jak tam jestem to tylko przejazdem; może się jakiś z Gostynina wypowie to ci pomoże. Ale na pewno do Płocka nie będziesz musiała jeździć "na zakupy". Odpowiedz Link Zgłoś
ada16 Re: supermarket? 28.07.04, 13:11 Jednak j. Zdworskie, a więc podobna odl. do Płocka i do Gostynina. Dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
stuntman Re: supermarket? 28.07.04, 13:29 Auchan ul. Wyszogrodzka (Podolszyce Południe) C.H. Echo ul. Przemysłowa (Wielka Płyta) Kaufland ul. Gałczyńskiego (Skarpa) Oprócz zakupów zapraszam do zwiedzenia Płocka :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: supermarket? IP: 212.160.172.* 28.07.04, 13:50 Dzięki, zwiedzać też zamierzam, choć w ograniczonym zakresie ( berbeć). Podobno Katedra warta obejrzenia, co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tortilla Re: supermarket? IP: 80.50.13.* 28.07.04, 18:16 Gość portalu: ada napisał(a): > Dzięki, zwiedzać też zamierzam, choć w ograniczonym zakresie ( berbeć). > Podobno Katedra warta obejrzenia, co jeszcze? Jak to co? Wszystko :) Zajrzyj tutaj: miasta.gazeta.pl/plock/1,35681,2200840.html TF Odpowiedz Link Zgłoś
stuntman Re: supermarket? 28.07.04, 22:22 Ja polecam miasta.gazeta.pl/plock/1,35683,169805.html A jeśli berbeć to oczywiście ZOO powinno się Wam spodobać! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozrywkowy Re: supermarket? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 22:34 Nie zapomnij baniek z paliwem u nas najdroższe w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś