Dodaj do ulubionych

Nowosc na forum

IP: *.sgh.waw.pl 26.03.02, 15:22
Nie wiem czy zauwazyliscie ale Gazeta wprowadzila drobna kosmetyczna zmiane:
przy liscie postow, nicki osob zarejestrowanych wyswietlane sa boldem. Mi sie
to srednio podoba, bo mnie rozprasza;). Jakie sa wasze opinie?
Obserwuj wątek
    • Gość: bzq Re: Nowosc na forum IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 15:41
      tak, to taki element, ktory skupia na sobie uwage. uff... dobrze, ze nie jestes
      zarejestrowany ;)
      • hiubi Re: Nowosc na forum 26.03.02, 19:48
        Chmmm... a ja jestem zarejestrowany i mam ustawione, że od razu wyświetlają mi
        się wszystkie teksty rozwinięte, więc nawet nie wiem o co ci chodzi ;-)
        • bzq Re: Nowosc na forum 26.03.02, 21:44
          tez tak zrobilem :))
          baaardzo eleganckie rozwiazanie.
    • roman_j Re: Nowosc na forum 26.03.02, 20:01
      To ja narozrabiałem, więc się przyznam i wytłumaczę dlaczego.
      Na forum sportowym jakiś koleś wpisał się pod moim nickiem. Co prawda
      jako "Gość portalu:", ale akurat na to nie każdy zwraca uwagę. Opieprzyłem więc
      administracje, że mój zarejestrowany nick nie jest chroniony. Nie zareagowali.
      Spuściłem więc nieco z tonu i zaproponowałem, żeby nicki użytkowników były
      pisane jakimś innym kolorem niż czarny lub grubą czcionką. Jak widać tym razem
      wysłuchali prośby i choć wolałbym jakiś kolorek, to bold też może być. Teraz
      nikt mnie nie pomyli z podróbką. :-)))
      Ponieważ często się tu wpisuję, więc było to dla mnie ważne, żeby mi nikt świni
      nie podłożył, bo w jakim innym celu ktoś miałby używać identycznego z moim
      nicka? Mam nadzieję, ze mnie rozumiecie. Was też to może kiedyś spotkać. Jesli
      chcecie prześledzić sprawę to zajrzyjcie do "forum o forum" albo "forum o
      portalu".
      • Gość: kei Re: Nowosc na forum IP: *.sgh.waw.pl 27.03.02, 09:58
        hehe...widze, za zapusciles swe macki juz poza plock i nasze male sprawki;)))
        • Gość: Naka Re: Nowosc na forum IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 12:33
          Romciu - nie martw sie ??? ja napewno nie pomylę cie z podróbką i pewno inni
          forumowicze też !!!! A swoja droga podoba mi sie "bold". Moze i ja sie
          zdecyduję :))??
          Naka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka