Dodaj do ulubionych

Endokrynolodzy

16.03.15, 12:14
Wiram
Czy ktoś może ma wiedzę i się nią podzieli nt. Endokrynologow przyjmujących w Płocku, którzy są spoza naszego miasta. O naszych Płockich niestety nie slyszałam nic dobrego stąd to pytanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Endokrynolodzy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.03.15, 22:10
      W każdą ostatnią sobotę miesiąca w przychodni serce-sercu na Dobrzyńskiej przyjmuje Antonina Sobieszczańska-Jabłońska, bardzo konkretna i rzeczowa babka z Lodzi.
      • Gość: Rzeczowy ile ? Re: Endokrynolodzy IP: *.dynamic.mm.pl 18.03.15, 10:55
        A ile kosztuje ta rzeczowość ? Bo mnie taki jeden rzeczowy specjalista z Armii Krajowej w Płocku z miasta stołecznego W-wa krzyknął za zabieg naprawdę rzeczowo kwotę /przez duże RZ / ...i oczywiści u niego tez jest rzeczowo i rzeczowe kwoty kosztują jego porady , bardziej rzeczowo niż u Płockich specjalistów. Oczywiście znalazłem specjalistów którzy zrobili ten zabieg za mnie rzeczowo kwotę a bardzie realistyczną i równie dobrze.
    • Gość: Weteran Re: Endokrynolodzy IP: *.dynamic.mm.pl 18.03.15, 11:25
      W Nowatorze na Dworcowej przyjmuje dr Iwona Bańska z Łodzi , wcześniej przyjmowała w Medice, ale tam teraz pozbywają się dobrych lekarzy!
      Nie wiem jakie są aktualne stawki i kiedy przyjeżdża do Płocka, ale jak przedzwonisz na numer 502-570-138 to wszystkiego się dowiesz.
      Polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka