Dodaj do ulubionych

Pizza Hut, KFC -kiedy w Płocku???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 11:10
Czy ktos wie czy te firmy planuja w Plocku otwarcie placowek??
Tak sie sklada ze mam lokal w centrum Plocka,tylko z kim sie kontaktowac???
Obserwuj wątek
    • Gość: Werdan Re: Pizza Hut, KFC -kiedy w Płocku??? IP: *.eu.org 14.01.05, 11:15
      Musisz skontaktowac sie z firma American Restaurants, ktora odpowiedzialna jest za lokale KFC i PizzaHut w Polsce.

www.amrest.com.pl/
      Zycze powodzenia :D
      • Gość: Tu i teraz ??????????????????????????????? ??????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 15:13
        A może tak bar mleczny z kluskami leniwymi i plackami ziemniacznymi, zamiast
        tych DURNYCH amerykańskich frykasów.........
        • roman_j Re: ??????????????????????????????? ????????????? 14.01.05, 15:41
          Gość portalu: Tu i teraz napisał(a):

> A może tak bar mleczny z kluskami leniwymi i plackami ziemniacznymi, zamiast
          > tych DURNYCH amerykańskich frykasów.........

A dlaczego zamiast? Ktoś, kto lubi fast-foody, niekoniecznie musi gustować w
          daniach z baru mlecznego i odwrotnie. Pozwólmy ludziom wybierać. Niech każdy
          pasie się tam, gdzie lubi. :-))
    • Gość: ciekawski Re: Pizza Hut, KFC -kiedy w Płocku??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 16:01
      A gdzie masz ten lokal? Weź franczyzę i załóż,hehe.
      A tak na poważnie - zwykłym ludziom nie odpowiadają - mówią że tajemnica firmy nowe lokalizacje.
      Dla mnie idealnym miejscem na KFC , PH była by kamienica na rogu Tumskiej i Kościszki - narożna,tam gdzie po drugiej stronie apteka na rogu,lokal z dużym parterem,całkiem opuszczony. No ale jak masz lokal - to pomyśl :-)
      • Gość: Tu i teraz ?????????????////////////////// //////////////// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 17:36
        Walentynki to TRADYCYJNE POLSKIE ŚWIĘTO, KTÓRE OBCHODZIMY OD
        TRZECH LAT - tak w oficjalnych TV wiadomościach gadano o tym bzdurnym
        podobno święcie........popierajmy to co swojwe i dobre, a niech amerykańskie
        spaślaki wyglądają, jak tuczone indyki!
        • Gość: rec Re: ?????????????////////////////// ///////////// IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 14.01.05, 19:14
          wężykiem , wężykiem... Oby tylko znalazł się jakiś hero ..co to
          gó.. ...przerzuci z powrotem za ocean ..
          • Gość: Amerykanin Re: ?????????????////////////////// //////////// IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:41
            Gdzie w Płocku można zjeść dobrze przyrządzonego kurczaka a do tego sałatkę
            colesław?
      • Gość: Igal Re: Pizza Hut, KFC -kiedy w Płocku??? IP: *.kis.p.lodz.pl 18.02.05, 16:31
        Z tego co wiem, to restauracja KFC ma powstać na skrzyżowaniu Armii Krajowej z
        Wyszogrodzką, obok stacji Petrochemii Płock. Teren już został sprzedany
        prywatnemu właścicielowi, tylko nie wiedomo kiedy ruszy budowa. Czy ktoś coś
        wie może więcej w temacie ??
        • Gość: ? Re: Pizza Hut, KFC -kiedy w Płocku??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 13:58
          O jakim terenie mówisz? Są dwa tereny przy Wyszogrodzkiej - po jednej i drugiej
          stronie A.K. Jeden mały terenik - przylega do niebieskiej stacji,nie wiadomo czy
          tam się by to zmieściło,drugi - wielki,niedawno sprzedany - koło Obi - tam
          rzeczywiście duużo się zmieści,który teren masz na myśli ?
          • konrad_wp Re: Pizza Hut, KFC -kiedy w Płocku??? 19.02.05, 14:06
            Myślę że chodzi o teren przy stacji Orlenu po zachodniej stronie Armii Krajowej. Teren po wschodniej stronie jest od niedawna własnością Era-Budu. Plotek na temat lokalizacji ewentualnych barów KFC czy Pizza Hut było już sporo , niestety PR-owcy z American Restaurants nigdy nie udzielają informacji wprost więc tak naprawdę nigdy nic nie wiadomo ...
    • enaka Re: Pizza Hut, KFC -kiedy w Płocku??? 19.02.05, 13:27
      kiedys napisalam e-maila zarowno do pizza hut, jak i do kfc (jakis rok temu)
      wtedy odpowiedziano mi, ze nie maja w planach plocka

ktos tu wspominal o franszyznie i to chyba wlasnie w ten sposob rozwijaja sie
      ich sieci, wiec jesli bys chcial miec ich filie, to przede wszystkim powinienes
      sie do nich zglosic

(ja tez jestem za lokalizacja na poczatku tumskiej, zwlaszcza po remoncie tej
      ulicy)

powodzenia!
    • Gość: Igal Re: Pizza Hut, KFC -kiedy w Płocku??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 14:29
      Oczywiscie chodzi o ten mniejszy plac obok Petrochemii Plock. Teren ten nalezal
      do P. Chmielewskiego (salon fiata ul. Rembielnskiego) ale zostal odsprzedany
      prywatnemu inwestorowi pod koniec ubieglego roku. Kupujacy pochwalil sie, ze tam
      ma powstac KFC. Wiec, tylko pytalem, moze ktos cos wiecej wie.
      • Gość: żarłok Re: Pizza Hut, KFC -kiedy w Płocku??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 22:32
        Nikt nic więcej nie wie,wynika z tego że ty wiesz najwięcej. Fajnie że takie coś powstanie,oby,to dobra wiadomość dla żarłoków. Tylko żadnych komentarzy proszę - że to niepotrzebne i niezdrowe,każdy ma swój rozum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka