Gość: widz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 21:45 ...Stachutski to nie disco polo a ludzie sie nie bawili tylko zachowywali sie jak było które nigdy nie widziało piwa, lanie po głowach co to wogóle za zachowanie BRUDASY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ox Re: Biesiada Kasztelańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 01:20 A co ty myslales, ze to bedzie "bal wyzszych sfer" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płocczanin Re: Biesiada Kasztelańska IP: *.c155.petrotel.pl 04.07.05, 02:34 Znowu cholera tylko przypiprzanie. Ludzie jest tyle w was zajadłości i nienawiści, że tylko zbesztać wszystkich. Nie było obowiązku iść na te imprezę. Jak się nie podobało, to czemu nie zostaliście w domu. Moim zdaniem to jest tak samo potrzeban impreza jak wszystkie inne. Trochę igrzysk jest też potrzebne. A że piją piwo - ja nikogo pijanego nie widziałem a byłem tam prawie 5 godzin. Wolę, zeby lało sie piwo niż tanie wino, albo co gorsza gorzała. Tumska, Grodzka, Kwiatka i na nich te wszystkie cherbatniki, to dopiero bydło. A ze "sztuka" niskich poziomów - cóż taki jest właśnie Płock. Gdy nastepnego dnia na koncercie "Carminy Burana" Orffa zwróciłem uwagę ludziom, którzy ewidentnie przeszkadzali gadając jak najęci, to tylko usłyszałem, że do dwór a nie teatr wiec nie mam co wymagać ciszy. Cóż - a to Płock właśnie. A swoją drogą - odpowiednie proporcje zostały zachowane. I o to chodzi bysmy mieli okazję wyboru i decyzji. niech każdy idzie tam gdzie mu sie podoba i nie udaję kogos wyzszego i mądrzejszego niż jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Re: Biesiada Kasztelańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 06:50 Na koncert "Carminy Burano" rzeczywiście ludzie przyszli żeby pogadać, oczywiście nie wszyscy. Ale jak bym miał do wyboru Kasztelan + Disco-Polo to wybieram raczej Żywiec + Golec Uorkiestra. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Re: Biesiada Kasztelańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 07:20 Tu chodzi o to ze Polak to smieciarz. Z niezwyciezona Armia Radziecka przyszlo do nas wszystko co najgorsze. Komuna wpoila czlowiekowi te negatywne cechy. Zauwazcie ze totalny spadek dobromentalnosci przypada na linie gdzie zaczynala sie w europie komuna. Spojrz na Niemcow. W sumie jeden narod. Ale przez 45 lat komuchy ludzia popieprzyli we lbach tak ze kazdemu przetalo sie chciec, dbac itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Re: Biesiada Kasztelańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 07:30 rec napisał: > Tu chodzi o to ze Polak to smieciarz. > Z niezwyciezona Armia Radziecka przyszlo do nas wszystko co najgorsze. > Komuna wpoila czlowiekowi te negatywne cechy. Zauwazcie ze totalny spadek > dobromentalnosci przypada na linie gdzie zaczynala sie w europie komuna. > Spojrz na Niemcow. W sumie jeden narod. Ale przez 45 lat komuchy ludzia > popieprzyli we lbach tak ze kazdemu przetalo sie chciec, dbac itd 100% poparcia. Taka scenka: Matka z 3-latkiem. Odwija batonika, podaje dziecku i papierek pod siebie. - Coś pani wypadło, coś pani zgubiła...! - CO, gdzie? - O tu! - Eee, nie to śmieć. - To do kosza. Zdziwienia. Piją w parku na ławce (nie mam nic przeciwko temu). Opakowania po chrupkach, niedopałki, butelki PET, butelki - często rozbite leżą obok, chociaż kosz stoi o metr dalej. Odcinajmy się od tej azjatyckiej kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Re: Biesiada Kasztelańska IP: *.visp.energis.pl 04.07.05, 08:00 Jakiś się rec-bis ujawnił ....psia krew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom rec-bis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 08:13 Loguj się to ci się nie podepnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Biesiada Kasztelańska IP: 193.59.95.* 04.07.05, 08:58 a czy to jest artykuł sponsorowany? bo jesli nie to może by dodać że "ta świetna zabawa" nie powinna byc organizowana w centrum miasta. no i może należłoby się potrudzić i napisac rzetelna informację o tym co działo się na stadionie i poza jego murami - jak to świętowali uczestnicy sikajac gdzie się da, dzieląc sie z innymi swoją agresją i wulgarnym słownictwem. O co to byla za biesiada!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleh Re: Biesiada Kasztelańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 00:01 Musi byc sponsorowany bo z taką miernotą nie da inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś