Dodaj do ulubionych

Szansa dla Tumskiej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 22:44
Przecież wystarczy zlecić "temat" Ryneksowi.
Obserwuj wątek
    • Gość: kier Re: Szansa dla Tumskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 22:49
      Piszcie coś z sensem. 110 tys. EURO to 440 tys. złotych. Na koncerty nad Wisłą
      misto dało 450 tys złotych. A kamienica przy Starym Rynku 7 stoi nie
      wyremontowana od 7 lat mimo, że miasto dało na jej remont 1300000 złotych , tj.
      trzy razxy więcej. Dajcie spokój z tą wazeliną Milewskiemu bo się rozpłaczę w
      głos. I uważajcie bo jeszcze wasze biura przy Królewicekiej zrewitalizują -
      razem z Wami.
    • Gość: koko Pijaki na Tumskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 08:43
      Najpierw zlikwidujta ten wielki spożywczy sklep przy deptaku, pod którym siedzą
      na ławeczkach pijaki i żygają na chodnik, śmierdzą i odstraszają turystów.
      Byłem, widziałem, błeeee! Okropna wizytówka płockiego deptaka.
    • roman_j Re: Szansa dla Tumskiej 17.08.05, 20:44
      Przy tej okazji wypada zapytać, czy nadal aktualny jest pomysł tworzenia na
      Starym Mieście mieszkań socjalnych? Swego czasu taki pomysł obwieściła obecna
      ekipa ustami wiceprezydenta Zawidzkiego. Jeśli chcemy mieć na Starym Mieście
      salon miasta, to o lokalizowaniu tam mieszkań dla ubogich trzeba zapomnieć.
      Chyba, że obecne władze nie widzą wyraźnej sprzeczności w realizacji tych dwóch
      pomysłów. :-))
    • Gość: kowal Re: Szansa dla Tumskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 00:18
      kiedys sie zastanawialem czemu stary zyd wildsztein nie wyremontuje kamienicy
      na rogu tumskiej i kosciuszki zreszta tej kolejnej tez. normalnie ktos inny
      pewnie by ja sprzedal i pozwolil ja dawno wyremontowac prywatnemu inwestorowi.
      sam pewnie nie mial kasy do tej pory lub wyszedl z zalozenia ze kamienica jest
      w takim miejscu ze miasto nie pozwoli jej sie zawalic i zrobi za niego remont.

zgadzam sei z tym ze wlascicielom nalezy pomagac w remontach kamienic, ale kase
      powinni dostac w formie kredyto hipotecznych lub powinni miastu odpalic udzialy
      w kamienicach...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka