Dodaj do ulubionych

Nowa strona forumowiczów

06.11.02, 12:32
Zapraszam, na razie umieściłem na niej fotki tych z Was, którzy tak naprawdę
stali się już osobami publicznymi :-) i debiut w portalu a nawet w papierowej
Gazecie mają już za sobą. Piszcie o sobie, wysyłajcie zdjęcia (oczywiście,
jeśli macie takie życzenie), poznajmy się!
www1.gazeta.pl/plock/0,37484,1030458.html
Obserwuj wątek
    • roman_j Re: Nowa strona forumowiczów 06.11.02, 15:13
      Napiszę "nareszcie", choć nie należę do entuzjastów tego przedsięwzięcia.
      Ponieważ jednak wiem, że wielu forumiczów i forumowiczek z niecierpliwością
      czekało na realizację tego pomysłu, więc jako jeden z pierwszych składam
      podziękowania. Może to dobry znak i w sprawie Verne'a coś się wreszcie ruszy...
    • hiubi Re: Nowa strona forumowiczów 06.11.02, 16:23
      Niezła, niezła!!!
      Tylko troszkę "wnętrzności" jeszcze mało, ale z czasem się napewno poprawi. Czekamy zatem na nowe, dłuższe, zabawniejsze wpisy.
    • pinch Re: Nowa strona forumowiczów 06.11.02, 19:16
      Przydalby sie podklad muzyczny... ;-) Proponuje z plyty "Salon Recreativo"
      Kultu utwor "Forum internetowe" ;-)

"...czy takim mnie znasz jakim ja ciebie znam, czy znasz mnie takim jakim ja
      bym chcial ..."

• Gość: Kasia Re: Nowa strona forumowiczów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 11:13
      Bardzo podoba mi sie ten pomysł, poniewaz Ci co nie mogli przyjść na spotkanie
      forumowiczów mogą w ten sposób poznać ich twarze :). Teraz ponamy tez nowe
      twrze foromuwiczów, którzy do tej pory przybyli :)
    • Gość: RITA Re: Nowa strona forumowiczów IP: *.pl 16.12.02, 09:56
      WITAM ! WPRAWDZIE SPRAWA, Z KTÓRĄ SIE ODZYWAM JEST NIE NA TEMAT. JEDNAK JEST TO
      JEDYNE MIEJSCE GDZIE MOGĘ TRAFIĆ DO MIESZKAŃCÓW PŁOCKA. A MIANOWICIE POSZUKUJĘ
      DZIEWCZYNY, KTÓRA 14 GRUDNIA 2002 JECHAŁA AUTOBUSEM POLSKI EKSPRESS Z WARSZAWY
      O GODZ. 18.30 DO PŁOCKA I ZGUBIŁA W AUTOBUSIE KSIĄŻKĘ, KTÓRĄ WCZEŚNIEJ CZYTAŁA -
      "OPOWIEŚĆ WIGILIJNĄ". MAM JA U SIEBIE W DOMU I JAK SĄDZĘ Z PEWNYCH WZGLĘDÓW
      BĘDZIE CHCIAŁA JĄ ODZYSKAĆ. PROSZĘ WIĘC O KONTAKT NA TYCH ŁAMACH TĄ OSOBĘ ABYM
      MOGŁA KSIĄŻKĘ ZWRÓCIĆ.PROSZĘ O PODANIE CECH CHARAKTERYSTYCZNYCH KSIĄŻKI ( TA
      OSOBA WIE O CO MI CHODZI) I KONTAKT. POZDRAWIAM !
      RITA Z BYDGOSZCZY

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka