Dodaj do ulubionych

Nie spać!!!!

IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 00:47
Ludziska kochani,nie śpijcie jeszcze.Zabawcie samotną duszę.Jutro się wyśpicie.
Obserwuj wątek
    • crimen Re: Nie spać!!!! 23.09.01, 01:40
      No gdzie jesteś duszyczko pokutująca?
      • Gość: gina Re: Nie spać!!!! IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 01:55
        Tutaj jestem.Widzisz mnie już?
        Ps.Skąd wiesz,że jestem "morską"diabliczką.Czyżbyś pobuszował po atlasie?
        • crimen Re: Nie spać!!!! 23.09.01, 02:22
          O ile pamiętam ze szkoły to Darłowo jest portem i to morskim:)))
          • Gość: Mac Re: Nie spać!!!! IP: 10.129.134.* / *.acn.pl 23.09.01, 02:28
            Spicie????
            • Gość: gina Re: Nie spać!!!! IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 02:30
              Ja jeszcze nie,a Ty?
          • Gość: gina Re: Nie spać!!!! IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 02:28
            Byłeś pilnym uczniem.Wiesz już skąd jestem,może zdradzisz mi skąd Ty jesteś?
            Morskie pozdrowienia.
            • crimen Re: Nie spać!!!! 23.09.01, 02:30
              Pewnie, czemu nie.Z Rzeszowa:)
              • Gość: gina Re: Nie spać!!!! IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 02:35
                To całkiem "niedaleko",prawda?Prawie przez miedzę,rzut beretem.
                • crimen Re: Nie spać!!!! 23.09.01, 02:38
                  No,może dwa rzuty.Powiedz wreszcie co ci spać nie daje?Bałwany, czy inne
                  diabły? :)
                  • Gość: gina Re: Nie spać!!!! IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 02:45
                    Poczytałam sobie Twoje pogaduszki z Samantą i wam pozazdrościłam.Też chciałam
                    trochę.A Ty,czemu jeszcze nie śpisz,dręczą Cię koszmary?Czy masz nocną zmianę?
                    • crimen Re: Nie spać!!!! 23.09.01, 02:50
                      Jak czytałaś dialogi z Samantą to sama rozumiesz.Dziewczyna mnie rozpaliła i
                      poszła spać.Takie jesteście;-)
                      • Gość: gina Re: Nie spać!!!! IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 02:57
                        Współczuję.Może zaaplikuj sobie jakiegoś sex-czata.Może pomoże.
                        Kiedy Ty śpisz,z moich cichych obserwacji wynika,że od ok 15-stej jesteś przy
                        komputerze.W pracy,czy w domu?A może zadaję za dużo pytań?
                        • crimen Re: Nie spać!!!! 23.09.01, 03:00
                          W domu.Pogoda nieciekawa to wolałem zabawę z kompem.Problem w tym że Samanty
                          żaden czat nie zastąpi:)
                          • Gość: gina Re: Nie spać!!!! IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 03:06
                            No cóż,pozostaje mi tylko pozazdrościć Samancie.Na razie muszę kończyć,może
                            jutro,a właściwie już dzisiaj,pogadamy jeszcze.Może jak będę trenować to dojdę
                            do takiej wprawy jak Samanta?Dobrej reszty nocki życzę i pozdrawiam.Cześć
                            Crimen.
                            • crimen Re: Nie spać!!!! 23.09.01, 03:09
                              Wszystkie diabliczki są tu zawsze mile widziane.Ja też znikam.Dobranoc:)
                          • Gość: samanta1 Re: Nie spać!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 11:28
                            crimen napisał(a):

> W domu.Pogoda nieciekawa to wolałem zabawę z kompem.Problem w tym że Samanty
                            > żaden czat nie zastąpi:)
                            ***Crimenku!Znowu u mnie zapunktowales!:-*

• Gość: crimen Re: Nie spać!!!! IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 18:18
                              Jeszcze Ci kiedyś wbiję szpilę.Przecież wiem że kobiety nie lubią
                              przydupasów:)))
                              • Gość: samanta1 Re: Nie spać!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 18:29
                                Gość portalu: crimen napisał(a):

> Jeszcze Ci kiedyś wbiję szpilę.Przecież wiem że kobiety nie lubią
                                > przydupasów:)))

Ale to na prawde bylo slodkie ze myslisz o mnie nawet wtedy kiedy spie!:-*
                                • crimen Re: Nie spać!!!! 23.09.01, 18:37
                                  A miałaś wątpliwości? :)))
                                  • Gość: samanta1 Re: Nie spać!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 18:38
                                    crimen napisał(a):

> A miałaś wątpliwości? :)))
                                    **Po prostu zaskoczyles mnie!Nie sadzilam ze myslisz o mnie 24 godz.na
                                    dobe.podkreslam ze to mile zaskoczenie!!!:)))

• Gość: gina Re: Nie spać!!!! IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 18:53
                                      Muszę sobie znależć jakiegoś innego Crimena,bo widzę,że tego Samanta wytropi na
                                      każdym wątku.Cholewcia.
                                      • samanta1 Re: Nie spać!!!! 23.09.01, 18:59
                                        Gość portalu: gina napisał(a):

> Muszę sobie znależć jakiegoś innego Crimena,bo widzę,że tego Samanta wytropi na
                                        >
                                        > każdym wątku.Cholewcia.
                                        *** tropienie Crimenka nie jest trudne.Tam gdzie mile dziewczyny tam i on!!!:)
                                        Witaj Gina!

• Gość: crimen Re: Nie spać!!!! do Giny IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 19:03
                                        Pewnie wykorzysta i zostawi:)))
                                        • samanta1 Re: Nie spać!!!! do Giny 23.09.01, 19:06
                                          Co do wykorzystania to nie mowie "nie" ale z tym zostawieniem to nie badz taki
                                          pewny.Moge sie przywiazac do Ciebie i co wtedy?;)
                                          • Gość: crimen Re: Nie spać!!!! do Giny IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 19:25
                                            No nie wiem.A ile ważysz? :)
                                            • samanta1 Re: Nie spać!!!! do Giny 23.09.01, 19:26

> No nie wiem.A ile ważysz? :)
                                              ***53 ,w porywach 54!Dasz rade????:)

• Gość: crimen Re: Nie spać!!!! do Giny IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 19:44
                                                Oczywiście.Bez problemu możesz się do mnie przywiązać:)
                                                • samanta1 Re: Nie spać!!!! do Giny 23.09.01, 19:46

> Oczywiście.Bez problemu możesz się do mnie przywiązać:)
                                                  *** Ostrzegam ze na starosc moge sie stac uciazliwa!!!:)

• Gość: crimen Re: Nie spać!!!! do Giny IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 20:01
                                                    No to sama sobie wyznaczasz pokutę.Ja już mam trudny charakter:)
                                        • Gość: gina Re: Nie spać!!!! do Crimena IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 19:07
                                          Ja wykorzystam?
                                          • Gość: crimen Re: Nie spać!!!! do Crimena IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 19:27
                                            To Ty też jesteś domina? :)
                                    • Gość: crimen Re: Nie spać!!!! IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 19:00
                                      A nie pomyślałaś że taki stary praktyk jak ja przewidzi Twoją reakcję? :)))
                                      • Gość: gina Re: Nie spać!!!! IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 19:06
                                        Cześć Samanta.Widzę ,że nie jesteś zazdrosna.Myślisz,że Crimen poradzi sobie z
                                        nami dwiema?Ale chyba jako stary praktyk...
                                        • samanta1 Re:Gina 23.09.01, 19:09

> Cześć Samanta.Widzę ,że nie jesteś zazdrosna.Myślisz,że Crimen poradzi sobie z
                                          > nami dwiema?Ale chyba jako stary praktyk...

*** Nie jestem zazdrosna bo mu ufam ,ocean wodki razem wypilismy!:)
                                          • Gość: gina Re:Samanta IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 19:13
                                            Zazdroszczę.Tej wódki.
                                            • samanta1 Re:Samanta 23.09.01, 19:22

> Zazdroszczę.Tej wódki.

**Tyle ze wodka smakuje w odpowiednim towarzystwie!Latwiej o wodke jak o takiego
                                              Crimenka!:))
                                              • Gość: gina Re:Samanta IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 19:26
                                                Nie wątpię.Długo się znacie?
                                                • Gość: crimen Re:Samanta IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 19:41
                                                  Gina, skarbie Ty nawet nie wiesz w jak złe towarzystwo wpadłaś.Samanta jest
                                                  największą zakałą tego forum:)
                                                  • samanta1 Re:Samanta 23.09.01, 19:42

> Gina, skarbie Ty nawet nie wiesz w jak złe towarzystwo wpadłaś.Samanta jest
                                                    > największą zakałą tego forum:)
                                                    ***dziekuje kotku ,nie zlamales sobie paluszka jak to pisales????

• Gość: crimen Re:Samanta IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 19:47
                                                    Nie, ale trochę mnie boli:)
                                                  • samanta1 Re:Samanta 23.09.01, 19:49

> Nie, ale trochę mnie boli:)
                                                    **Kara musi byc!!!:)

• Gość: crimen Re:Samanta IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 19:58
                                                    Jak można karać za prawdę? :)
                                                  • samanta1 Re:Samanta 23.09.01, 20:04

> Jak można karać za prawdę? :)
                                                    **Ty sie lepiej kara zainteresuj a nie przyczyna!;)

• Gość: crimen Re:Samanta IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 20:18
                                                    Dobrze, bij jeśli masz sumienie:)
                                                  • samanta1 Re:Samanta 23.09.01, 20:24

> Dobrze, bij jeśli masz sumienie:)
                                                    kara moze byc dotkliwasz.Mozesz zostac np.skazany na mnie ,ale nie przejmuj sie
                                                    wyrok bedzie w zawieszeniu!;)

• Gość: crimen Re:Samanta IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 20:37
                                                    To chyba byłaby kara dla Świata, a nie dla mnie:)
                                                  • samanta1 Re:Samanta 23.09.01, 20:49

> To chyba byłaby kara dla Świata, a nie dla mnie:)
                                                    *** Nie badz taki pewien ,potrafie tez zatruc zycie!:)

• Gość: crimen Re:Samanta IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 21:05
                                                    Wierzę.Każda potrafi, ale ja też mam diabełka na usługach:)
                                                  • samanta1 Re:Samanta 23.09.01, 21:12

> Wierzę.Każda potrafi, ale ja też mam diabełka na usługach:)
                                                    I co ten twoj diabelek potrafi??:)

• Gość: crimen Re:Samanta IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 21:40
                                                    To psycholog-profesjonalista.Potrafi rozpracować każdą babę:)
                                                  • Gość: samanta1 Re:Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 21:48

> To psycholog-profesjonalista.Potrafi rozpracować każdą babę:)
                                                    **Babe tak,ale nie mnie!:)

• Gość: crimen Re:Samanta IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 22:58
                                                    Ty jesteś diabliczka a nie baba:)
                                                  • Gość: samanta1 Re:Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 23:08

> Ty jesteś diabliczka a nie baba:)
                                                    Ot klopot!teraz nie wiem czy to obelga czy komplement?;)

• Gość: crimen Re:Samanta IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 23:29
                                                    To chyba damska kokieteria.Przecież wiesz że nie tylko Ciebie, ale i żadnej
                                                    innej damy nie obrzucam obelgami.Co innego facetów:)
                                                  • Gość: samanta1 Re:Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 23:39

> To chyba damska kokieteria.Przecież wiesz że nie tylko Ciebie, ale i żadnej
                                                    > innej damy nie obrzucam obelgami.Co innego facetów:)
                                                    **Ja tam lece rowno,jak kto sobie zasluzy! :)))

• Gość: crimen Re:Samanta IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 23:50
                                                    Już Ci to kiedyś tłumaczyłem, ale prawie się obraziłaś:)
                                                  • Gość: samanta1 Re:Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 23:55

> Już Ci to kiedyś tłumaczyłem, ale prawie się obraziłaś:)

***Co mi tlumaczyles? ja sie obrazilam?Niemozliwe!Przypomnij o co chodzilo.:)
                                                  • Gość: crimen Re:Samanta IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 24.09.01, 00:41
                                                    Powiedzmy, że byłaś oburzona:)
                                                  • Gość: gina Re:Samanta do Crimena IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 19:47

> Gina, skarbie Ty nawet nie wiesz w jak złe towarzystwo wpadłaś.Samanta jest
                                                    > największą zakałą tego forum:)

Nie uwierzę dopóki nie wypróbuję.
                                                  • samanta1 Re:Samanta do Crimena-Gina 23.09.01, 19:50

> Gość portalu: crimen napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Gina, skarbie Ty nawet nie wiesz w jak złe towarzystwo wpadłaś.Samanta jes
                                                    > t
                                                    > > największą zakałą tego forum:)
                                                    >
                                                    > Nie uwierzę dopóki nie wypróbuję.
                                                    *** Tylko prosze bez noza i widelca!!!;)

• Gość: gina Re:Samanta do Crimena-Gina IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 19:55
                                                    No coś ty.Najwyżej plastikowe.
                                                  • samanta1 Re:Samanta do Crimena-Gina 23.09.01, 19:57

> No coś ty.Najwyżej plastikowe.
                                                    *** A nie lepiej rwac i jesc palcami???;)

• Gość: crimen Re:Samanta do Crimena IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 19:51
                                                    Nawet nie będziesz wiedziała skąd masz tylu wrogów:)
                                                  • samanta1 CRIMEN 23.09.01, 19:53

> Nawet nie będziesz wiedziała skąd masz tylu wrogów:)

jeszcze troche a bedziesz mna dzieci straszyl!!!Sam jestes zakala i jakos sie tym
                                                    nie chwalisz!:)
                                                  • Gość: crimen Re: CRIMEN IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 20:07
                                                    Bo ja zawsze za Twoimi plecami:)
                                                  • samanta1 Re: CRIMEN 23.09.01, 20:12

> Bo ja zawsze za Twoimi plecami:)
                                                    ***Preferujesz?;)

• Gość: crimen Re: CRIMEN IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 20:21
                                                    Jestem tylko ostrożny:)
                                                  • samanta1 Re: CRIMEN 23.09.01, 20:26

> Jestem tylko ostrożny:)

Mario "na Glempa" ,Ty tylko za pleckami...zadnego urozmaicenia!Co z wami
                                                    chlopy???;)
                                                  • Gość: crimen Re: CRIMEN IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 20:31
                                                    O przepraszam.Jeśli o to chodzi to ja wolę "na leniuszka":)
                                                  • samanta1 Re: CRIMEN 23.09.01, 20:34

> O przepraszam.Jeśli o to chodzi to ja wolę "na leniuszka":)
                                                    To co tak sie bronisz przed domina??;)
                                                  • Gość: crimen Re: CRIMEN IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 21:10
                                                    Aż tak się nie bronię, tylko trochę dla przyzwoitości:)
                                                  • samanta1 Re: CRIMEN 23.09.01, 21:13

> Aż tak się nie bronię, tylko trochę dla przyzwoitości:)
                                                    *** Ale aktywnosci chyba troche bys wykazal??:)

• Gość: crimen Re: CRIMEN IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 21:48
                                                    Aktywność "na leniuszka"? No co Ty? :)
                                                  • Gość: samanta1 Re: CRIMEN IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 21:49

> Aktywność "na leniuszka"? No co Ty? :)
                                                    **A co Ty tak bedziesz ciurkiem na "leniuszka"?Zmiluj sie czlowieku!!:)

• Gość: crimen Re: CRIMEN IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 23:05
                                                    Nie ciurkiem, a tylko wtedy gdy się zmęczę:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: CRIMEN IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 23:07
                                                    Ta odpowiedz jes zadawalajaca!:)Brachu!Swintuszymy na trzezwo !Przez te nasze
                                                    dialogi zostane wykleta!:)
                                                  • Gość: crimen Re: CRIMEN IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 23:36
                                                    Mam wrażenie że ktoś oprócz nas czyta te dialogi i czeka kiedy przejdziemy od
                                                    erotyki do pornografii:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: CRIMEN IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 23:40

> Mam wrażenie że ktoś oprócz nas czyta te dialogi i czeka kiedy przejdziemy od
                                                    > erotyki do pornografii:)

***No nie!Nie bede zaspokajac ich chuci!:))
                                                  • Gość: crimen Re: CRIMEN IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 23:57
                                                    Tyle tylko że niezależnie od jakiego tematu wyjdziemy, zawsze dochodzimy do
                                                    seksu.Co to jest?
                                                  • Gość: samanta1 Re: CRIMEN IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.01, 00:02

> Tyle tylko że niezależnie od jakiego tematu wyjdziemy, zawsze dochodzimy do
                                                    > seksu.Co to jest?
                                                    *** Zapytaj swojego diabelka-psychologa!:))) Crimenku! Musze sie pozegnac juz z
                                                    Toba .Rano musze wstac do pracki.:(( Zycze milej nocy !!!!Pa,pa!!! :-*~~~~

• Gość: crimen Re: CRIMEN IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 24.09.01, 00:19
                                                    Pa kochanie:)
                                                • samanta1 Re:Samanta-Gina 23.09.01, 19:44

> Nie wątpię.Długo się znacie?

**czy ja wiem????jakies 5 beczolek i kilkanascie butelek,trudno to okreslic
                                                  czasem.;)
                                                  • Gość: gina Re:Samanta-Gina IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 19:49
                                                    Jeśli pociągacie codziennie,to znacie się dopiero kilka dni,no może tydzień.
                                                  • samanta1 Re:Samanta-Gina 23.09.01, 19:51

> Jeśli pociągacie codziennie,to znacie się dopiero kilka dni,no może tydzień.
                                                    *** Dluzej!:)

• Gość: crimen Re:Samanta-Gina IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 20:11
                                                    I z przyjemnością:)
                                                  • samanta1 Re:Samanta-Gina 23.09.01, 20:14

> I z przyjemnością:)

jaka przyjemnosc masz na mysli ,czyzbym byla tak zalana ze nie pamietam????;)
                                                  • Gość: crimen Re:Samanta-Gina IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 20:26
                                                    Tobie to zawsze trzeba kawę na ławę.Wszystko, cokolwiek robię w Twoim
                                                    towarzystwie zawsze jest przyjemne, kochanie:)
                                                  • samanta1 Re:Samanta-Gina 23.09.01, 20:28

> Tobie to zawsze trzeba kawę na ławę.Wszystko, cokolwiek robię w Twoim
                                                    > towarzystwie zawsze jest przyjemne, kochanie:)
                                                    ** To ja bylam tylko obserwatorem ,nie uczestnikiem tej przyjemnosci?;)

• Gość: crimen Re:Samanta-Gina IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 21:14
                                                    Zródłem, kochanie, zródłem a nie obserwatorem:)
                                                  • Gość: samanta1 Re:Samanta-Gina IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 21:26

> Zródłem, kochanie, zródłem a nie obserwatorem:)

***Oj ,czy nie za wiele sobie obiecujesz ???;)Zobacz jakie mam wysokie
                                                    wymagania:"Idealny mezczyzna".;)
                                                  • Gość: crimen Re:Samanta-Gina IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 21:45
                                                    Nie za wiele.W sam raz.Ale Ty biedactwo, jeśli szukasz ideału to trafiłaś
                                                    fatalnie:)
                                                  • Gość: samanta1 Re:Samanta-Gina IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 21:52

> Nie za wiele.W sam raz.Ale Ty biedactwo, jeśli szukasz ideału to trafiłaś
                                                    > fatalnie:)

*** 1)idealy nie istnieja!
                                                    2)szukam uczucia nie idealu
                                                    I nie mow do mnie "biedactwo"!!!!:)
                                                  • Gość: crimen Re:Samanta-Gina IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 23:01
                                                    Dobrze, nie będę.Wyjaśnij mi tylko po co stworzyłaś tego cyborga(ideał)? :)
                                                  • Gość: samanta1 Re:Samanta-Gina IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 23:53

> Dobrze, nie będę.Wyjaśnij mi tylko po co stworzyłaś tego cyborga(ideał)? :)
                                                    **Nie taki znowu cyborg!:) A ktorych punktow nie spelniasz??:))

• Gość: crimen Re:Samanta-Gina IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 24.09.01, 00:44
                                                    Masz rację.Jeśli to ONA, to reszta nie ma znaczenia:)
                                              • Gość: crimen Re:Samanta IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 19:33
                                                Samantko, czy Ty mnie chcesz zagłaskać na śmierć? :)
                                                • samanta1 Re:Samanta 23.09.01, 19:41

> Samantko, czy Ty mnie chcesz zagłaskać na śmierć? :)

***teraz juz bede gryzc i kopac!:)
                                                  • Gość: crimen Re:Samanta IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 19:54
                                                    Eee, może lepiej odwróćmy role.Pomasować karczek? :)
                                                  • samanta1 Re:Samanta 23.09.01, 19:56

> Eee, może lepiej odwróćmy role.Pomasować karczek? :)
                                                    Acha!Wiesz ze jestem nieobliczalna i boisz sie?na masaz karczku mnie bierzesz???:)

• Gość: crimen Re:Samanta IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 20:14
                                                    To tylko próba metod oswajania:)
                                                  • samanta1 Re:Samanta 23.09.01, 20:27

> To tylko próba metod oswajania:)
                                                    A probuj,zobaczymy co z tego bedzie!;)

• Gość: crimen Re:Samanta IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 20:34
                                                    Nie myl oswajania z tresurą:)
                                                  • samanta1 Re:Samanta 23.09.01, 20:50

> Nie myl oswajania z tresurą:)
                                                    *** Tym bardziej ze wiesz co lew potrafi zrobic z treserem??:)

• Gość: crimen Re:Samanta IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 21:22
                                                    Ja zajmuję się tylko lwicami, są łagodniejsze i pojętniejsze:)
                                                  • Gość: samanta1 Re:Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 21:27

> Ja zajmuję się tylko lwicami, są łagodniejsze i pojętniejsze:)
                                                    **Tylko rozwsciecz a zobaczysz jaka lagodna!;)

• Gość: crimen Re:Samanta IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 21:51
                                                    Nie boję się.Znam Twoje miejsca erogenne:)Ale masz rację.Raz rozjuszyłem
                                                    Jasminę i ledwo z życiem uszedłem.
                                                  • Gość: samanta1 Re:Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 21:54

> Nie boję się.Znam Twoje miejsca erogenne:)Ale masz rację.Raz rozjuszyłem
                                                    > Jasminę i ledwo z życiem uszedłem.
                                                    **A co?Nie poznales wczesniej jej miejsc erogennych?;)

• Gość: crimen Re:Samanta IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 23:08
                                                    Nie pozwoliła zbliżyć się do siebie:)
                                                  • Gość: samanta1 Re:Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 23:10

> Nie pozwoliła zbliżyć się do siebie:)
                                                    *** Do mnie tez sie nie zblizales wiec skad te informacje o miejscach erogennych?

• Gość: crimen Re:Samanta IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 23:31
                                                    A kto się do mnie przytulał gdy chlaliśmy browar? :)
                                                  • Gość: samanta1 Re:Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 23:43

> A kto się do mnie przytulał gdy chlaliśmy browar? :)
                                                    *** Tylko sie przytulalam a Ty tak od razu wyczailes moje slabe punkty???geniusz
                                                    jestes!!:))
                                                    Ps.Dodajac do tego co pisales tam wyzej:jestes najrowniejszym facetem pod
                                                    sloncem!:)

• Gość: crimen Re:Samanta IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 24.09.01, 00:07
                                                    Nie potrzeba do tego geniuszu.Wasze miejsca erogenne się pokrywają.
                                                    Wiesz że to samo myślę o Tobie jako kobiecie?Co ja takiego napisałem? :)
                                      • samanta1 Re: Nie spać!!!! 23.09.01, 19:08

> A nie pomyślałaś że taki stary praktyk jak ja przewidzi Twoją reakcję? :)))
                                        A nie pomyslales ze piszac o mnie sam odstraszasz potencjalne fanki?;)

• Gość: crimen Re: Nie spać!!!! IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.09.01, 19:36
                                          Chyba wiesz więcej niż ja.Powiesz coś jeszcze? :)
                      • Gość: Anna26 Re: Nie spać!!!! IP: *.90.28.78.Dial1.Washington1.Level3.net 23.09.01, 02:59
                        Ja tez nie spie, bo u nie dopiero 9 w nocy. Wlasnie zbieram ciegi za Georga
                        Busha na forum Polacy zagranica.
                        Juz tam nie pojde!!!!
                        Powiedzcie cos wesolego.
                        Albo powiedzcie, ile godzin mozna spedzac na forum nie ryzykujac uzaleznienia?
                        • crimen Re: Nie spać!!!! 23.09.01, 03:06
                          Na temat uzależnien nie będę się wypowiadał, bo chyba też już podpadam.
                          Ale dlaczego Ty zbierasz cięgi za Busha? :)))
                        • crimen Re: Nie spać!!!! 23.09.01, 03:12
                          Dobranoc Aniu.Dzisiaj już nic wesołego nie wymyślę:)
    • Gość: Anna26 Re: Nie spać!!!! IP: *.90.28.78.Dial1.Washington1.Level3.net 23.09.01, 03:12
      Bo osmielilam sie go nie lubic.
      Ale...moze ja Tobie, Crimenie tez nie powinnam sie przyznawac do moich
      preferencji politycznych.
      • crimen Re: Nie spać!!!! 23.09.01, 03:16
        Twoje poglądy w niczym mi nie przeszkadzają.Na tym forum ścigam takich którzy w
        ogóle próbują prowadzić spory polityczne:)Dobranoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka