maxbiaggi 08.10.09, 11:42 Witam, po niedawnej wycieczce w Turcji zostało mi 50 lirów tureckich które w Polsce (a przynajmniej w moim rejonie) ciężko wymienić gdziekolwiek. Zainteresowanych prosze o kontakt na lukaszmorys@wp.pl. Jestem z Cieszyna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mon320 Re: sprzedam liry tureckie 08.10.09, 20:47 Napisz jak Ci idzie, bo marnie to widzę, nawet w W - awie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gołąb Re: sprzedam liry tureckie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 21:43 Za 50 zeta moge kupic Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: sprzedam liry tureckie 08.10.09, 22:09 Trzeba było na lotnisku je wydac a nie przywozic do kraju .. Teraz tylko pozostaje znów do Turcji pojechac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Outlanderek Re: sprzedam liry tureckie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.10.09, 15:12 Wziąwszy pod uwagę że inflacja w Turcji jest na poziomie 10-15% w skali roku, nie dziwię się że nie możesz ich wymienić. Trzeba było wydać na miejscu. Za rok pewnie EUR będzie po 3 lira albo więcej. Dzisiaj jakieś 2,25. Pozdr. /D Odpowiedz Link Zgłoś
grazynanowa Re: sprzedam liry tureckie 09.10.09, 15:38 Dzısıaj jast 2.15 ı wcale nıe jest az tak zle z ta ınflacja ,ja tam bym zostawıla do nastepnych wakacjı ,bo nıe jest to jakas wıeksza suma ,chyba ,ze ktos z Twoıch znajomych bedzıe sıe wybıeral to odsprzedasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Outlanderek Re: sprzedam liry tureckie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.10.09, 15:45 Mnie też zostało 50 Turków w dniu wyjazdu 30 września. Dałem pokojówce bo ładnie sprzątała i robiła nam ładne łabądki z ręczników:-) Pozdr. /D Odpowiedz Link Zgłoś
grazynanowa Re: sprzedam liry tureckie 09.10.09, 16:17 Nooo, to Panı pokojowa z pewnoscıa bardzo sıe ucıeszyla ,bo takıch hojnych turystow nıe spotyka sıe kazdego dnıa ...mıly gest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Outlanderek Re: sprzedam liry tureckie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.10.09, 16:35 Dawałem jej 5 Eur na poduchę co 2/3 dzień bo była miła, rzetelna i zawsze mieliśmy świeze kwiaty i łabądki. Na koniec dostala 50 TRY. Pokijówki zarabiają minimalną turecką więc niech ma:-) /D Odpowiedz Link Zgłoś