nium1 21.06.10, 10:56 Witam. Czy był ktoś w Alani na własną rękę w łażni tureckiej ,gdzie, jaka cena i rady. Pozdrawiam Darek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jusytka Re: Łażnia Turecka 22.06.10, 11:56 Korzystał, ale nie oczekuj odpowiedzi chwilę po założeniu wątku. My płaciliśmy 20 Euro od osoby, gdzie to dokładnie było niestety nie pamiętam, ale z tego co wiem w Alanyi jest wiele łaźni. Zdecydowanie warto skorzystać, raj dla duszy i ciała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emki Re: Łażnia Turecka IP: *.ip.netia.com.pl 22.06.10, 17:57 Ja płaciłam 17-18$ z biura www.ministertours.com/ KOrzystałam dwukrotnie z tej samej łaźni - 4 godziny relaksu i totalnej odnowy. POlecam !!! i najlepiej w pierwszych dniach urlopiku. A adres tej łaźni to OSMANLI HAMAM OTTOMAN BATH Levent Koymen adres: Tevfikiye Cad. Murat Apt. No: 10/A ( Cuma Pazari) - taki mam adres na wizytówce - właścicielem jest Levent - lub jak kto woli Leo który jest "półPolakiem"- także tez dogadasz się z nim po Polsku Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś