Gość: jaho55 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 19:56 Wróciłem z Alary w Incekum- pytajcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: turystka Re: Wróciłem z ALARY IP: *.satfilm.net.pl 12.07.10, 21:24 A dokładnie w którym hotelu byłeś, bo jest kilka z tą nazwą? Mnie interesuje hotel Alara Park. Odpowiedz Link Zgłoś
annmary007 Re: Wróciłem z ALARY 13.07.10, 16:39 Ja będę w Alara Star. W związku z tym pytanie - czy w hotelu są reczniki plażowe? Czy na plaży jest wystarczająca liczba leżaków (czy istnieje zjawisko zajmowania rano miejsc?). I ogólnie jak wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaho55 Re: Wróciłem z ALARY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 18:55 Ogólnie wrażenia znakomite.Alara star to 5* i są ręczniki plażowe.Plaża wspólna dla trzech hoteli piękna, piaszczysta i dość długa.Jeśli lecisz w szczycie sezonu to zajmowanie rano leżaków ma miejsce.Około 10 już ich brak.Trzeba przynieść sobie z budki :materace, parasol wybrać leżaki i położyć ręcznik.Bar na plaży z napojami i przekonskami jest do Waszej dyspozycji.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annmary007 Re: Wróciłem z ALARY 13.07.10, 21:16 Dziękuję bardzo za odpowiedź. Jeszcze jedno pytanie przyszło mi do go głowy - czy sejf w pokoju jest płatny? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaho55 Re: Wróciłem z ALARY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.10, 11:53 Ja byłem w Alarze ,był płatny 10 euro za tydzień, a 15 za 2 tyg. i był w recepcji. W starze nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert86 Re: Wróciłem z ALARY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 10:14 A ja mam pytanie czy w pobliżu tych hoteli znajdują się jakieś sklepy, tawerny alb np jakiś bazarek?? I jeszcze jedno pytanie jak jest z jedzenie codziennie to samo czy może coś zmieniają bo słyszałem już różne opinie i trochę się pogubiłem. Na plaży potrzebne będą buty do pływania czy raczej nie?? Jak jeszcze coś mi się przypomni to będę pisał. Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaho55 Re: Wróciłem z ALARY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.10, 11:49 Plaża i wejscie do wody piaszczyste ,buty zbędne. Jedzenie duży wybór; dzisiaj to jutro tamto dość urozmaicone plus przekąski w barze przy plaży .Głodny nie będziesz. oBOK HOTELU JEST MALUTKI SKLEPIK , A 800M DALEJ MAŁE CENTRUM HANDLOWE. na bazar trzeba jechać do Avsalar lub Alanyi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert86 Re: Wróciłem z ALARY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 12:13 To jeszcze dwa pytanka. Do tego Avsalar spacerkiem to jest daleko?? I jak tam z tymi napojami w barze na plaży są tam jakieś drinki czy tylko wódka z colą??;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaho55 Re: Wróciłem z ALARY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 15:14 Avsalar 3km od hotelu chodnikiem wzdłuż ruchliwej 4-pasmówki ,średnia przyjemność.Dalmusz przy hotelu chyba 2$.W barze na plaży:wódka, raki,gin, whisky,wino białe i czerwone,piwo-tuborg ,oraz:cola,fanta ,sprit,tonik,woda min. gazowana i niegaz.Mixuj i wybieraj.Wszystko w szkle. nie wolno zabierać na plażę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert86 Re: Wróciłem z ALARY IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.10, 17:02 Dzieki wielkie za odpowiedż. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Wróciłem z ALARY IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.07.10, 18:02 hej, my lecimy za tydz, więc i ja mam pytanie. czy jest ogólnodostępna woda mineralna w butelce, oprócz tych ich dystrybutorów z napojami?tak mieliśmy w alaye resort,że woda w małych i duzych butelkach byla przy każdym posiłku i do zabrania na plażę, wiec jestem ciekawa czy i tu taka możliwość jest. i drugie ważniejsze pytanie :-) mamy wylot w środku nocy i tam jesteśmy nad ranem, mam nadzieję,ze pokój mamy od razu, anie czekamy do słynnej 14? jak to Was było zorganizowane? bo domyślam się,że lecieliście z Itaką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaho55 Re: Wróciłem z ALARY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 20:44 Napisz do którego konkretnie hotelu lecisz. Alara....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Wróciłem z ALARY IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.07.10, 11:56 oj, faktycznie nie dopreczyowalam alara star Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaho55 Re: Wróciłem z ALARY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.10, 12:17 Ja byłem w Alarze, ale to jeden kompleks. Z pokojami problemów przy wjeżdzie raczej nie będzie,ale na koniec pokój zwalnia się o godz. 12 w południe.Woda tylko w dystrybutorach ,nalewaliśmy do własnej butelki,lub przed hotelem w sklepiku 0,5 euro 1,5 litra.ale w 5* może być nieco inaczej ,chociaż wątpię . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Wróciłem z ALARY IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.07.10, 13:40 dzięki za info :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert86 Re: Wróciłem z ALARY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 14:04 Mam jeszcze jedno pytanko czy w tych hotelach trzeba nosić opaski AL? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaho55 Re: Wróciłem z ALARY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 17:08 nie i dlatego można w miarę swobodnie poruszać się po tych trzech obiektach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylcho Re: Wróciłem z ALARY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.10, 17:19 proszę o kilka praktycznych informacji na temat pobytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylcho Re: Wróciłem z ALARY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.10, 17:21 Wybieram się tam w połowie sierpnia. Chyba zdecyduję się na hotel Alara. Czy to dobry wybór? Jakie są tam pokoje, wyżywienie, wycieczki, opieka rezydenta i lekarza. Bede wdzięczna za każdą informację. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaho Re: Wróciłem z ALARY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 21:57 napisz do mnie na adres jaho55@o2.pl.ponieważ temat jest b. obszerny podam swój nr. tel kom. i jeśli zechcesz to zadzwonisz i sobie pogadamy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylcho Re: Wróciłem z ALARY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.10, 09:33 Super! odezwę się ok 18. Z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś