Gość: mimi IP: *.biproraf.com.pl 22.07.10, 10:33 Czy ktoś wie w które dni jest bazar w Kemer. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bratka Re: bazar w Kemer IP: *.innsoft.com.pl 22.07.10, 10:49 w soboty jest ciuchowy a bodajże w poniedziałek (nie pamiętam dobrze) jedzeniowy byliśmy na ciuchowym bo myśleliśmy że to jest "ichni" bazar a okazało się że to typowy pod turystów, zero egzotyki, to samo co na bazarach w Polsce tyle że drożej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratka Re: bazar w Kemer IP: *.innsoft.com.pl 22.07.10, 10:50 o matko sorry, dopiero jak wysłałam to przeczytałam co napisałam - nie w soboty tylko we WTORKI ciuchowy jest, sorry, ten upał mi się rzucił:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: bazar w Kemer IP: *.biproraf.com.pl 22.07.10, 12:27 Dzięki za informacje. Mam nadzieję że trafię na cos fajnego. Pozdrawim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojeje Re: bazar w Kemer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.10, 16:22 Kurde ale masz problem, bazar najważniejszy - nigdy nie zrozumiem takich ludzi jak ty. Zwykły bazar, szmaty nic więcej tylko drożej 2x niż w Polsce. Po co tam lecisz, dla bazaru??? Odpowiedz Link Zgłoś