Dodaj do ulubionych

Z którym biurem do Turcji

10.09.10, 08:47
Witam,
Pod koniec września wybieram się do Turcji i już nie wiem, które biuro wybrać żeby nie było wtopy. Poniżej krytykujecie TUI i Itakę, ja osobiście mam złe doświadczenia z Neckermannem i już mam mentlik w głowie, które BP wybrać.
Ktoś w wątku o Itace napisał, że trzeba było wybrać dobre BP a nie dziadoską Itakę więc pytam, które nie jest dziadoskie jeśli chodzi o Turcję?.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • joanna_poz Re: Z którym biurem do Turcji 10.09.10, 10:21
      moje 2 ostatnie urlopy w Turcji były z Wezyrem - polecam (w tym roku byłam też z Wezyrem w Egipcie).
      Wcześniej w Turcji byłam też z Neckermanem - też mnie nie zawiedli i dawno temu z biurem Ving, którego już nie ma na rynku.
      • 5katia Re: Z którym biurem do Turcji 10.09.10, 10:53
        Ja polecam biura GTI ( nie miałam żadnych problemów) oraz wszystkie wyjazdy z katalogów niemieckich , które niejednokrotnie sa tańsze od naszych ofert o standardzie juz nie wspomnę.
    • Gość: Darek Byłem z Eximem, wszystko było OK IP: *.magma-net.pl 12.09.10, 08:57
      W tym roku w Kemer, żadnych problemów, wszystko jak w ofercie.
    • Gość: niunia Re: Z którym biurem do Turcji IP: 78.8.107.* 13.09.10, 10:56
      Jeśli nie wiesz z którym biurem najlepiej to polecam Ci agenta TravelHoliday.pl Oni na pewno znajda Ci fajna wycieczkę i wiedzą na których biurach można polegać a dodatkowo można dostać rabat :)
    • Gość: Grzegorz Re: Z którym biurem do Turcji IP: *.chello.pl 13.09.10, 16:53
      W tym roku byłem z Itaką. Wszystko bardzo dobrze zorganizowane, począwszy od informacji na lotniskach, transferu i opieki rezydentów, którzy reagowali na ewentualne reklamacje i pomagali potrzebującym w uzyskaniu lepszego pokoju. Gratisowa wycieczka też bardzo fajnie zorganizowana. Polecam zdecydowanie
    • Gość: majama Re: Z którym biurem do Turcji IP: *.xdsl.centertel.pl 13.09.10, 17:54
      Odpowiedzi, typu "byłem z biurem X - wszystko OK" maja zerową wartośc informacyjną. Tak naprawdę to rzetelna odpowiedź mogłbys dostać analizując kilka tysięcy odpowiedzi. Pojedyńcze złe doświadczenia nie są też żadnym dowodem. Wybierz raczej droższy i lepszy hotel i któreś z większych biur - i masz duże PRAWDOPODOBIEŃSTWO że będzie dobrze. Niestety życie jest brutalne i rzadko za niską cenę dostajesz dobry towar.
      • jacon75 Re: Z którym biurem do Turcji 13.09.10, 20:38
        Majama, wcale nie szukam tańszych ofert a wręcz przeciwnie przeglądam te droższe i najlepiej oceniane hotele bo wiem, że nie ma nic za darmo. Ale co z tego jak o GTI czy innym Oasis piszą (opinie-turystyczne.pl/opinie_biura_podrozy/ot) że zmieniają hotele i mogę sobie wykupić np. pobyt w Delphin Diva a trafię do innego 5* "super" hotelu. Masz rację z tym PRAWDOPODOBIEŃSTWEM, chyba żadnemu krajowemu BP nie można mu zaufać w 100% pozostaje liczyć na fart, że trafimy do wybranego hotelu i że oferta będzie zgodna z umową.
        • aniol151 Re: Z którym biurem do Turcji 13.09.10, 22:54
          tydzień temu wróciłem z Kemer z Itaką. Ja bynajmniej złego słowa nie moge napisac o tym biurze. W tamtym roku bylismy z Itaka w Tunezji i biuro równiez wywiazało sie znakomicie
        • Gość: majama Re: Z którym biurem do Turcji IP: *.xdsl.centertel.pl 13.09.10, 23:10
          No cóż - wobec tego nie będę oryginalna. Stawiałbym na pewniaków tzn. TUI , Neckermann, Cooka. Jeżdżę z nimi od wielu lat - jeśli było coś nie tak, to drobiazgi. Choć jak sama pisałam to żaden argument ;)
    • Gość: mag Re: Z którym biurem do Turcji IP: *.lublin.mm.pl 14.09.10, 14:03
      ja była w Turcji z biurem Sky Club i jestem z nich bardzo zadowolona.
      konkurencyjne ceny (tam, gdzie jechałam mięli najniższe ceny z oferowanych biur), doskonali rezydenci i animatorzy.
      • sandra00 Re: Z którym biurem do Turcji 15.09.10, 10:42
        byłam już kilka razy w Turcji z Itaką hotele 4i 5 gwiazdkowe , wszystko jak w opisie lub lepiej , a zwaracam bardzo uwagę na czystość , wyżywienie itd, ponieważ mam małe dziecko - wylot - przylot punktualnie , raz korzystałam z opieki medycznej ( profesjonalizm ) - co do rezydentów ( nie byli mi potrzebni ) ale jak rozpisałam się już w innym wątku wycieczki fakultatywne napewno będę już kupować tylko u rezydenta a nie w biurach lokalnych !!!
        • Gość: 2barb Re: Z którym biurem do Turcji IP: *.chelmnet.pl 15.09.10, 11:28
          Byłam po kilka razy z Eximem, GTI, Wezyrem i Jettouristic.

Żadne biuro mnie nie zawiodło. Hotele jakie jak w ofercie, super rezydenci, wszystko zapięte na ostatni guzik.
          • jacon75 Re: Z którym biurem do Turcji 15.09.10, 12:54
            Klamka zapadła wybór padł na hotel Simena Sun Club z BP GTI. Po powrocie zdam relację nt. hotelu i BP.
    • Gość: gosia Re: Z którym biurem do Turcji IP: *.mofnet.gov.pl 15.09.10, 16:09
      2 razy byłam w Turcji z GTI travel - oni specjalizują się w wycieczkach do turcji, 2 razy nie zawiodłam się , więc mogę polecić to biuro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka