fluffy88 12.04.11, 11:18 Hej... Czy znacie może jakiś tani hotelik w okolicach centrum ist? pozdrawiam i z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemsoon Re: Hotel w Istanbule 12.04.11, 12:19 Hej ja nocowałem w hotelu Emek w samym centrum, niedaleko dworca Sirkeci. Hotel tani ale niestety pokoje i łazienki nie najczystsze a w dodatku bardzo małe. Nie znam standardów tureckich, więc nie wiem jak wypada na tle konkurencji. Wiem za to że jest tani :) za 7 noclegów (trzy dorosłe osoby) zapłaciliśmy 1400zł. Możesz zarezerwować albo przez booking.com albo ich stronę. Na booking.com wychodziło około 200zł drożej. a tu kilka informacji praktycznych na temat Stambułu Odpowiedz Link Zgłoś
przemsoon Re: Hotel w Istanbule 12.04.11, 16:09 zapomniałem napisać że Emek się właśnie remontuje. może nasz pokój był jeszcze przed remontem... Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Hotel w Istanbule 12.04.11, 13:50 Zależy co rozumiesz przez tanio. Mnie się np. podobało tutaj: Hotel Side Hagia Sofia i Błękitny Meczet o dwa kroki, śniadanie serwowane na tarasie na dachu, z którego jest super widok na jedno i drugie. Bardzo czysto i ogólnie IMO dobry stosunek standardu do ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
komalo Re: Hotel w Istanbule 13.04.11, 16:32 Z żoną nocowaliśmy tutaj: www.modernsultanhotel.com/live/. Bardzo blisko do Hagia Sofia (niektóre pokoje z widokiem na to piękne miejsce). Cena - 48 lub 68 Euro/pokój ze śniadaniem. Czysto i przestronnie. Mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś