Dodaj do ulubionych

alanyaonline

IP: *.tktelekom.pl 18.06.11, 14:17
Serdecznie dziękujemy Pani Agacie i całej ekipie biura za wspaniale zorganizowane wycieczki w trakcie naszego pobytu w Turcji!! Byliśmy na wycieczkach Sapadere Rafting Nurkowanie Jeep safari. Kazda z wycieczek była zorganizowana bardzo profesjonalnie i przede wszystkim bezpiecznie Naprawdę nie martwiliśmy sie o nic Kierowcy punktualnie podjeżdżali pod hotel klimatyzowanymi busami lub super fajnym jeepem nigdy nie czekaliśmy Kontakt z właścicielka ekstra fajny wystarczył sms z nr i nazwa pokoju natychmiast oddzwoniła Jeśli chcecie zobaczyć coś poza hotelem i nie martwic sie o bezpieczeństwo to polecam Byliśmy na wycieczkach z dziećmi 8 i 10 lat bezpieczeństwo dzieci na wycieczkach jest super skaczą nad nimi jak nad jajkiem ! W razie pytań zapraszam do kontaktu w tym miejscu :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ulika Re: alanyaonline IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.11, 23:11
      Bardzo się cieszę z pozytywnej opinii o tym biurze,ponieważ mam zamiar we wrześniu kupić u nich wycieczki.Nie zawiodę się,prawda?
      • Gość: Krzysiek Re: alanyaonline IP: *.tktelekom.pl 19.06.11, 08:28
        Witaj zapewniam cie ze sie nie zawiedziesz !! Jeśli chodzi o płatność to my zamówiliśmy wycieczki przez internet w Polsce i zapewniliśmy sobie znizki z tego tytułu chcieliśmy zaplacic przelewem ale jednak zdecydowaliśmy sie na opłatę na miejscu. Mieliśmy ze soba euro wcześniej kwota zostala nam podana w meilu potwierdzającym zamówione wycieczki. Na miejscu w dzień przylotu wysłałem sms z nazwa hotelu i nr pokoju za 2 min juz pani Agata zadzwoniła i omówiliśmy sie na konkretna godzinę gdzie pod hotel został wysłany samochód którym zawieziono nas do biura w Oba i zostaliśmy poczęstowani pyszna herbatka i kawa. Wszystkie wątpliwości i pytania na miejscu zostały wyjaśnione. Jeśli chodzi o płatność to my zapłaciliśmy z góry jednak wiem ze można telefonicznie zamówić wycieczkę jak to zrobili inni Polacy z naszego hotelu i opłatę dokonać u kierowcy który przyjeżdża pod hotel w dniu wycieczki Pozdrawiam serdecznie i prosze pytac !
    • Gość: ulika Re: alanyaonline IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.11, 23:22
      Chciałam jeszcze zapytać jak wyglądała płatność;z Polski ,na miejscu, w jakiej walucie?Rozumiem,że rezerwacja przez internet i potem kontakt poprzez sms.
      Przepraszam,że tyle pytań naraz,ale skoro byłeś i korzystałeś to masz informacje z pierwszej ręki
    • Gość: fuj Re: alanyaonline IP: *.dynamic.chello.pl 18.06.11, 23:32
      ale obleśna laurka, fuj
      • Gość: ulika Re: alanyaonline IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.11, 23:37
        ???
      • Gość: Krzysiek Re: alanyaonline IP: *.tktelekom.pl 19.06.11, 08:35
        Obleśny to jesteś ty :) A to jest podziękowanie za miłą , bezpieczna i warta polecenia usługę! Takich ludzi trzeba promować i ich wspierać Zapewniam ze jesli byłoby cos nie tak to na pewno bym tez tu opisał ! Duzo wiadomości przed wyjazdem z tego forum uzyskałem wiec wypada sie odwdzięczyć i poinformować innych tym bardziej ze jest o czym. Pozdrawiam
        • Gość: fuj Re: alanyaonline IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.11, 10:09
          tak, tak, uwierzyłem, paskudna, chamska i obleśna reklama, fuj, nigdy nie skorzystam na wszelki wypadek
          • Gość: beti Re: alanyaonline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.11, 10:54
            A ja chętnie skorzystam z usług biura p. Agaty i polecam szczerze blog o Turcji , pisany na bieżąco przez włascicielkę biura Alanyaonline :) pozdrawiam serdecznie Skylar ;)
            • Gość: fuj Re: alanyaonline IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.11, 11:12
              a ja nie
          • Gość: anbxl Re: alanyaonline IP: *.access.telenet.be 19.06.11, 11:13
            No to jestes wyjatkowym odludkiem,a moze to tylko zazdrosc, bo ciebie nie stac na zadne wakacje????Ja sama organizuje "niezarobkowo" ale dla przyjemnosci wycieczki dla pracownikow polskiego przedstawicielstwa w Brukseli i pracownikow instytucji UE. Robie to dla przyjemnosci nie dla zarobku.To sami uczestnicy namawiaja mnie na organizacje.Oczywiscie znajdzie sie dupek jak ty,ktory bedzie zazdroscil i napisze na priva,ze zarabiam bo organizujac wycieczke sama nie place za bilet.I wlasnie ta krytyka Agaty zachecila mnie do przeczytania jej blogu. W tej chwili nie wiem jeszcze czy pojade do Turcji na wakacje,ale znam takich,ktorzy tam wybieraja sie.Polecilam im blog Agaty i jezeli beda w okolicy to napewno skorzystaja z jej uslug, bo reklama nawet negatywna dzwignia handlu
            • Gość: fuj Re: alanyaonline IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.11, 11:26
              byłem w Turcji 5 razy, zwiedziłem mnóstwo i bez tej pani, da się wierz mi
            • Gość: fuj Re: alanyaonline IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.11, 11:28
              ja ci niczego nie zazdroszczę, bo nie mam czego idiotko, to tak apropos dupka
              • Gość: ulika Re: alanyaonline IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.11, 17:03
                Dlaczego wylewacie na siebie tyle"pomyj"?Skądinąd zastanawia mnie,czemu informacje o tym lokalnym biurze budzą tyle negatywnych emocji.A do Krzyśka-nie otrzymałam odpowiedzi na swoje pytania.
                • Gość: fuj Re: alanyaonline IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.11, 17:59
                  bo moim zdaniem to taka szeptana reklama, a tego bardzo nie lubię na forach. Omijam z daleka firmy, które tak robią, to wszystko.
                  • Gość: ulika Re: alanyaonline IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.11, 18:03
                    Czy to tylko przeczucie,czy wiesz coś o czym nie chcesz mówić?
                • Gość: Krzysiek Re: alanyaonline IP: *.tktelekom.pl 19.06.11, 18:34
                  No myślę ze poniżej już odpowiedziałem na Twoje pytania co jeszcze chcesz wiedzieć? Rozwiń cale drzewko to zobaczysz moja odpowiedz. A takimi pieniaczami się nie przejmuj bo na wszystkich forach znajda sie tacy co aby tylko zaistnieć będą czepiali się byle tematu !
                  • Gość: fuj Re: alanyaonline IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.11, 18:38
                    aby zaistnieć? anonimowo, stuknij się w główkę laurkowiczu
                    • Gość: anbxl Re:do fuj IP: *.access.telenet.be 19.06.11, 19:29
                      DUPEK TO DLA CIEBIE KOMPLEMENT
                      Jak widzisz nie tylko ja tak mysle.....Ja tez staram sie zwiedzac sama,a Turcja-hhhmmm jade tam (moze, jeszcze nie wiem) odpoczac,zwiedzac wole inne strony swiata. Sama organizuje wycieczki i wiem ile czasu,nerwow etc to zabiera. Ja nie robie tego zawodowo,bo zawodowo robie cos ciekawszego...Ale dla przyjemnosci. Zapewniam ciebie,ze ludzie sa happy (tez moglbys powiedziec,ze sami moga sobie zorganizowac,a jednak sami nakrecaja mnie na kolejne wyjazdy)Jestes typowym POLACZKIEM z POLSKIEGO PIEKIELKA,szkoda mi ciebie.A twoje posty, nawet anonimowe swiadcza o tobie...no coz masz prawo do wlasnego zdania,ktorego nikt tu nie popiera. Fajnie,ze to nasi robia cos fajnegodla innych,a i w Turcji nie zyje sie powietrzem i trzeba z czegos zyc
                      • Gość: fuj do anblx Re:do fuj IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.11, 19:40
                        wal się buraczko zza zamagranicy, goowno o mnie wiesz, więc się odwal !!!
                        Taka chamska reklama na forum mnie mierzi po prostu i zawsze się będę wpisywał, a teraz grzecznie mnie cmoknij.
                        A co ma myśleć laurkowicz co laurki wkleja ? Mam to gdzieś. Byłem 5 razy w Turcji i sam zwiedzałem co chciałem, bez jakiejś anatolii.
                        • Gość: anbxl Re:do fuj IP: *.access.telenet.be 19.06.11, 19:53
                          hahaaaaaaaaaa ja choc polskiego nie uzywam na codzien to pewnie lepiej pisze jak ty....pewnies pan na wlosciach polskich :-)) typu fura komora i kasa i TURCJA na kredyt.... mysle,ze tu jest zly adres dla ciebie,bo nikt tu nie wyzywa sie tylko wymienia opinie....Swoje kompleksy i problemy lecz na forach "trolowskich", bo ty nawet nie potrafisz przepisac mojego nicka poprawnie
                  • Gość: ulika Re: alanyaonline IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.11, 19:05
                    Sorki,ominęłam jeden post,już wszystko wiem,bardzo dziękuję i pozdrawiam
                    • Gość: Krzysiek Re: alanyaonline IP: *.tktelekom.pl 19.06.11, 19:06
                      Bardzo proszę :)))
                      • Gość: Joanna Konieczna Re: alanyaonline IP: *.aster.pl 19.06.11, 19:49
                        do fuj - weszłam sobie poczytać o Turcji i poraziły mnie twoje posty, największym burakiem na tym forum to jesteś ty, dumny i blady bo sam na własną rękę zwiedzał Turcję i nie potrzebowała pomocy - nooo chwała ci za to ale jesteś sprytny chłopczyk, tylko zbyt pewny siebie, chamski i po prostu niefajny. Nie znam cię ale już cię nie lubię - a resztę pozdrawiam. Nie wiem czy była to laurka czy nie ale wiem, ze ilekroć kogoś chwalę to też jestem podejrzewana, że mam w tym ajkiś interes. Polska rzeczywistość - najlepiej narzekać, mądrzyć się i krytykować. Spadaj fuju.
                      • alanyaonline.pl Re: alanyaonline 19.06.11, 19:53
                        Dzieki za pozytywne opinie, pozdrawiam turystow ktorzy korzystali lub planuja korzystac z naszych uslug, a pieniaczy i podejrzliwych uprzejmie informuje, ze jako pracownik biura mam zdecydowanie bardziej przyjemne i pozyteczne rzeczy do roboty, niz kreowanie sobie reklamy na forum w taki sposob jak tu niektorzy mi zarzucaja.
                        Turystyczne fora internetowe zamieniaja sie w wielki bazarek spamowania, a nawet jesli ktos zyczliwy, zadowolony z uslug biura X napisze tu pare pozytywnych info, nikt mu nie wierzy :)

Pozdrawiam Krzysiek Ciebie i Twoja rodzine, kontaktu z tak sympatycznymi ludzmi zycze kazdemu, i moze jeszcze kiedys do zobaczenia ;)
                        • Gość: fuj Re: alanyaonline IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.11, 20:11
                          nie stać cię na reklamę ? takie super biuro... Gdybym nie widział tu setek postów o niesamowitych biurach pisanych prze ich pracowników, to pewnie bym nic nie podejrzewał.
                          Tak czy owak, będę w Turcji jeszcze wiele razy i na pewno nie skorzystam.
                          • Gość: ulika Re: alanyaonline IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.11, 20:45
                            Porażają mnie inwektywy wypisywane na tym forum.Chyba przestałam rozumieć ludzi,może jestem już za stara na bywalczynię tychże.Ponieważ początek tej dyskusji dał wpis o biurze alanyaonline ,a ja mam zamiar korzystać z jej usług bardzo pozdrawiam Skylar(bardzo Cię lubię,mimo,a może właśnie dlatego),że budzisz takie emocje.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i życzę mniej agresji a więcej pozytywnych emocji.Do zobaczenia w Turcji
                          • alanyaonline.pl Re: alanyaonline 19.06.11, 21:02
                            Na reklamę mnie stac, ale nie będę jej umieszczać na tym forum, bo nie zależy mi na wzbudzaniu szacunku u takich pieniaczy. Zresztą jakoś nie mamy problemów z niedoborem klientów. Nikt też nie namawia Cię, żebyś korzystał z usług moich czy jakiegokolwiek innego biura.
                            Zwiedzanie na własną rękę jest wspaniałe - ale nie każdy może sobie na nie pozwolić, z różnych przyczyn. To dlatego wymyślono biura podróży.

Pozdrawiam
                            • Gość: fuj Re: alanyaonline IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.11, 21:35
                              no i dobrze, działaj sobie na zdrowie, mnie to nie przeszkadza.
                              • tamerza Re: alanyaonline 19.06.11, 21:57
                                wrocilam dzisiaj z turcji, korzystalismy z dwoch wycieczek alanyaonline, haman i delfinarium, wszystko super sie odbylo,

po przylocie wyslalam smsa, agata zaraz zadzwonila, zamowilismy haman na nastepny dzien, w hamanie sie spotkalysmy, zrobilam rezerwacje na delfinarium, polecam w 100%, na pewno przy kolejnej wizycie tez skorzystam, wszystko uczciwie i profesjonalnie a przy tym za niska cene :)
                                • Gość: emc Re: alanyaonline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.11, 22:25
                                  Na początku czerwca byłam w Kemer i skorzystałam z wycieczki Demre-Myra-Kekova.Wszystko przebiegało "gładko i sympatycznie".Byłam już na tej wycieczce wcześniej,z innym biurem{droższym} ,teraz pojechałam towarzysko.Organizacja,warunki i punktualność bez zastrzeżeń.Polecam.
                              • Gość: anbxl Re: alanyaonline IP: *.access.telenet.be 19.06.11, 22:57

> no i dobrze, działaj sobie na zdrowie, mnie to nie przeszkadza.
                                chyba pieniacz-furiat trzezwieje...........
                          • Gość: anbxl Re:obys nie przyznawal sie,ze jestes PL IP: *.access.telenet.be 19.06.11, 22:55
                            i obys prymitywny buraku nie przyznawal sie,ze jestes Polakiem (pewnie to poznac z daleka, bo i tylko podworkowa lacine zna sie....) bo wlasnie przed takimi dupkami na wielu turystycznych forach Beneluxu ostrzegaja. Hotele mierza miarka typu lepiej bo nie ma Polakow i Rosjan. Wstyd na forum,a co dopiero in live
                        • Gość: Krzysiek Re: alanyaonline IP: *.tktelekom.pl 20.06.11, 08:58
                          Witaj przepraszam ze wplątałem twoje biuro w tak głupią dyskusje i proszę nie przejmuj sie tym dziwnym gościem :) Mam nadzieje ze przyszli twoi klienci będą mogli dzięki mojemu doświadczeniu i opisaniu na tym forum spokojnie rozważać zamawianie wycieczek u ciebie !Nie ukrywam ze sami mieliśmy obawy przed wplata przez internet co okazało sie bezpodstawne i spowodowało niepotrzebne koszty w postaci przewalutowania :) Jeszcze raz serdeczne dzięki i życzymy samych sukcesów (pozdro dla BARANKA!!!)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka