Dodaj do ulubionych

incekum beach

03.07.11, 21:28
witam moze ktos wrocil i podzieli sie info na temat hotelu jakies porady
Obserwuj wątek
    • jeff1965 Re: incekum beach 04.07.11, 19:19
      Ja wróciłem w tamtym roku, było super.
    • bettina16 Re: incekum beach 15.07.11, 10:32
      Wróciłam tydzień temu. Bardzo fajny hotel dla rodzin z dziećmi, właściwie niczego nie mogę się przyczepić :-) Super basen i zjeżdżalnie, własna plaża (piaszczysta, choć piasek nie tak drobny i jasny jak nad Bałtykiem), bardzo duzy wybór potraw w czasie posiłków, wręcz specjalne miejsce z potrawami dla dzieci gdyby uznały że standardowe menu im nie odpowiada (moje jednak jadły to co wszyscy). Aha, nazwy potraw podane również po polsku.
      Mieliśmy pokój rodzinny, czyli z osobną sypialnią dla dzieci. W każdym pokoju klima i TV, codzienne sprzątanie i wymiana ręczników.
      Temperatura w ciągu dnia powyżej 40 stopni, wieczorem 25-27. Fajny mini-klub z polskimi animatorkami.
      W Incekum nie ma nic do zwiedzania poza hotelem ale polecam wycieczki do delfinarium, Alanyi, Side i Manavgatu. Dolmuszem lub taxi. Taxi stoi pod hotelem, możesz się umówić z góry na koszt przejazdu tam i z powrotem. W miejscu docelowym taksówkarz czeka na ciebie ile ustalisz, np 3 godziny na zwiedzanie Side i potem możecie jechać np. do Manavgat. Za pół dnia wożenia zapłaciliśmy 50 euro, zrobiliśmy ok 100km. Z małymi dziećmi i w tej temperaturze to lepsze wyjście niż podróz tańszym ale zatłoczonym dolmuszem.
      jak masz jeszcze jakieś pytania chętnie odpowiem
      • Gość: WOJTEK Re: incekum beach IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.11, 09:11
        JADĘ DO INCEKUM BEACH RESORT 10.08.2011. CZY PO WEJŚCIU DO HOTELU OBSŁUGA JEST OK? CZY NAPIWEK W RECEPCJI ŻEBY POKOJ BYŁ LEPSZY TRZEBA DAC I ILE? I OGÓLNIE PODAJ O KTÓREJ SA POSIŁKI CZY W POKOJACH JEST COS DO JEDZENIA. CHODZI MI O DZIECI CZY BEDZIE OK? MAM 2 CÓRKI 4 LATA I 7 LAT I CZY ONE TAM NIE BEDA CHODZIC GŁODNE? CZY SĄ SKLEPY JAKIES W HOTELU ? CO W NICH JEST? JAKIE PIENIADZE BRAC DOLARY CZY EURO? DZIEKI
        • Gość: kuna Re: incekum beach IP: 158.75.49.* 08.08.11, 13:17
          po wejściu obsługa zaczyna kąsać, w pokojach brak zdatnych mebli do konsumpcji
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka