Dodaj do ulubionych

Oasis Beach Club - Side

IP: 194.146.120.* 14.07.11, 10:17
Witam,

Czy był ktoś z Was w tym hotelu?
Poszukuje rzetelnych opinii na jego temat.
Lecimy tam z trójką dzieci 7, 7 i 11 lat (05.08.2011r z Katowic – biuro Itaka)
Jak z wyżywieniem, jakie pokoje dla polaków, na co warto zwrócić uwagę w tym hotelu, jacy rezydenci, plaża, baseny, inne atrakcje itp.
Z góry dziękuje za wszystkie opinie.
Pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • agnieszka59b Re: Oasis Beach Club - Side 14.07.11, 11:18
      również chętnie poczytam opinie- też jedziemy do tego hotelu, nawet będziemy w tym samym terminie :)
      Tutaj jest dużo opinii www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Hotel+Club+Oasis+Beach-hid_30518.html tylko że wyświetlają się tylko 3- do reszty trudno się dokopać ;( I jeszcze tutaj www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g951014-d550932-Reviews-Majesty_Club_Oasis_Beach-Konakli_Turkish_Mediterranean_Coast.html#REVIEWS
      Gość portalu: sebol73 napisał(a):

> Witam,
      >
      > Czy był ktoś z Was w tym hotelu?
      > Poszukuje rzetelnych opinii na jego temat.
      > Lecimy tam z trójką dzieci 7, 7 i 11 lat (05.08.2011r z Katowic – biuro I
      > taka)
      > Jak z wyżywieniem, jakie pokoje dla polaków, na co warto zwrócić uwagę w tym ho
      > telu, jacy rezydenci, plaża, baseny, inne atrakcje itp.
      > Z góry dziękuje za wszystkie opinie.
      > Pozdrawiam,
    • agnieszka59b Re: Oasis Beach Club - Side 14.07.11, 11:20
      ps. tylko mogę Ci powiedzieć, że do Side to jest jakieś 50 km ;) Też mnie trochę Itaka w błąd wprowadziła- do Alanyi jest blisko.
      • Gość: sebol73 Re: Oasis Beach Club - Side IP: 194.146.120.* 14.07.11, 14:48
        Hej,

Dzięki za info. Te z netu juz poczytałem wcześniej, Ale może znajdzie sie ktoś, kto tam był?

Pozdrawiam,
        S...
        • Gość: sebol73 Re: Oasis Beach Club - Side IP: 194.146.120.* 16.07.11, 09:48
          Czy naprawdę nikt z Was nie był w tym „molochu”?
          Przecież to nie jest mały, kameralny hoteliki, tylko jakiś „kołchoźnik”!
          • Gość: RYS Re: Oasis Beach Club - Side IP: *.ip.netia.com.pl 05.08.11, 10:46
            byłem tam . objekt na wzór kołchozu,moje osobiste odczucia negatywne.
            ale sa rozne gusta,95% rosjan,troche sie dziwnie zachowuja - nie wszyscy oczywiscie.
            generalnie ta osada zasluguje na 2 gwiazdki. jestem zawiedziany. NIE POLECAM NIKOMU !!!!!!!!.

NAWET WROGOWI !!!!
            • mamawojtka Re: Oasis Beach Club - Side 11.08.11, 20:14
              Byłam w lipcu tego roku. Kompleks jako całość daje radę, zadbany, czyste baseny, wystarczająca ilość leżaków, choć najlepsze "porezerwowane" ręcznikami nawet przez noc. Pokoje malutkie z odrażającymi łazienkami (dam chyba foty na oceniacza). Jedzenie daje radę, do picia nadaje się tylko piwo inne napoje zimne raczej niezdatne do picia, a juz na pewno nie dla dzieci. Obsługa hotelu porozumiewa się po turecku i rosyjsku, po ang. jedna pani w recepcji. Mini club po rosyjsku. Na plaży dużo leżaków, parasoli, ale plaża bardzo brudna, nie dla dzieci. Obsługa rezydentów Itaki - beznadziejna, głównie z powodu trudnej dostępności - wiecznie nieuchwytni, odwoływane dyżury! Fajna wycieczka fakultatywna do Aspendos i do Pamukkale. Całość bez zachwytów, nie poleciłabym znajomym i sama już tam też nie pojadę. Dzieciakom spodobają się baseny, pizza w barze przy plaży i frytki ;)
    • Gość: Gość Re: Oasis Beach Club - Side IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.09.11, 20:28
      Nie polecam, pod żadnym względem nie wybieraj tego hotelu. Zapraszam do przeczytania mojej opini: nick Motylewska
      www.oceniacz.pl/hotel/1240/oasis-beach/opinie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka