Gość: marko IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.11, 22:42 W necie mało jest opinii na temat tego hotelu, może ktoś z Państwa napisze ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nessa Re: Iberotel Palm Garden- potrzebna opinia IP: *.ip.netia.com.pl 25.07.11, 15:19 hej ja byłam tam 10 miesięcy temu :) hotel poprostu wyśmienity, nie miałam żadnych uwag, najmniejszych. jedzenie pyszne, basen oooogromny, zjeżdżalnie ok, pokoje - świetne czyste i pachnące. animacje też ok - te wieczorne, bo w dzień nie brałam udziału. dla dzieci jest super klub badingoo, który wprost uwielbiają. super jest, to że woda jest w butelkach, a nie w kubeczkach. 1,5 litrowe wody są w restauracji głównej, a 0,5 litrowe w snack-barze przy basenie/plaży. w snacku tez jedzenie wyśmienite poprostu i też w formie szwedzkiego stołu. codziennie ryby grilowane - no pycha poprostu! oczywiście menu dla dzieci i udogodnienia dla nich też są. marzy mi się tam wrócić, choć narazie to odstraszają ceną.. :( jak dotąd - najlepsze wczasy i najlepszy hotel! :) pozdrawiam i zazdroszczę wypoczynku w palm garden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Iberotel Palm Garden- potrzebna opinia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.11, 20:54 Kiedy się tam wybierasz. My (2+2) 03.08-17.08, Katowice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Iberotel Palm Garden- potrzebna opinia IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.11, 22:59 Dołączę do tematu ! Pewnie spotkamy się na miejscu- lecimy z Gdańska 3-17 sierpnia 2+1 ( córka 11 lat ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nessa Re: Iberotel Palm Garden- potrzebna opinia IP: *.ip.netia.com.pl 26.07.11, 14:13 Grzegorzu, Anno, jak widać w temacie - POTRZEBNA OPINIA. jak chcecie się pochwalić kiedy macie urlopy - załóżcie swoje wątki. Odpowiedz Link Zgłoś
new.models Re: Iberotel Palm Garden- potrzebna opinia 29.07.11, 15:23 Wróciłem przedwczoraj-hotel jak dla mnie doskonały. Dostosowany do rodzin z dziećmi w różnym wieku. Nad morzem mnóstwo mozliwości korzystania ze sportów wodnych-skutery, banan, fotel, i inne pływające ustrojstwa, których nazw nie spamiętałem, oczywiście parasoling, wind surfing itp. Morze cieplutkie, woda w basenie jak zupa, w okolicy galeria handlowa, market, apteki, i stoiska tubylcze. Będziecie na pewno zadowoleni! Odpowiedz Link Zgłoś
magicznym Re: Iberotel Palm Garden- potrzebna opinia 31.07.11, 16:57 byliśmy na początku maja; nasza opinia forum.gazeta.pl/forum/w,660,115234627,125409932,Re_kto_byl_w_Iberotel_Palm_Garden_.html Odpowiedz Link Zgłoś