Dodaj do ulubionych

biuro podrozy-turcja

29.05.04, 10:41
Hej chciałabym we wrześniu wybrać sie do Turcji ale nie mam pojęcia z którego
biura warto skorzystać, nie chciałabym sie naciąć na jakies przekręty. Bardzo
prosze o rad zarowno dotyczace biura jak i hotelu ktory warto wybrac.
Dziękuje z góry i pozdrawiam serdzecznie
Obserwuj wątek
    • Gość: pafik Re: biuro podrozy-turcja IP: 81.210.116.* 04.06.04, 10:15
      witam,

polecam biuro Pegas Touristik z Warszawy, bylem z nimi w Alanyi, hotel Kemal
      Bay, fajny hotelik, dobre jedzenie, wlasna plaza......
    • Gość: SISI Re: biuro podrozy-turcja IP: *.smart.polish / *.polish-airports.com 04.06.04, 14:57
      JA wykupilam wyjazd do turcji na 30 sierpnia na 2 tygodnie, do oludeniz do
      hotelu *** all inclusive na 2 osoby, przed wykupieniem wyjazdu sama robilam
      rozeznanie jak jest w turcji zeby wyjazd byl udany, i podobno do turcji warto
      jechac tylko na oludeniz - jest tam najpiekniejsza plaza, laguna itd,

niestety okazalo sie ze nie mozemy jechac i chcielibysmy odsprzedac swoj
      wyjazd, moze bylabys zainteresowana ????

wyjazd byl kupiony w promocji i zaplacilismy taniej 1000zł

SISI
      • Gość: daria Re: biuro podrozy-turcja IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 08:56
        o jakiej kwocie mówimy i gdzie mogę ten hotel zobaczyć
    • Gość: XMAS Re: biuro podrozy-turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 16:14
      .
    • Gość: Maja Re: biuro podrozy-turcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 12:01
      Polecam GTI,niemiecko-tureckie ( w samolocie kredki i kolorowanki dla dzieci,
      super-transfer, orggaznizacja bez pudła ). Byliśmy w okolicach Conacli, hotel
      Green Hill BAy-było pod każdym względem cudnie i tanio ( w 2002- 4800-
      czterogwiazdkowy hotel z basenem( super czystym ), dobre jedzenie w ilościach
      nei do przejedzenia, All Incl., czysto, pięknie, co wieczór Kinder-Disco i
      rozrywka dla dorosłych.Polecam gorąco.
      • Gość: Maja Re: biuro podrozy-turcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 13:36
        Zapomniałam dopisać: koszt pobytu 2-tyg.trzech osób
    • Gość: Renata Re: biuro podrozy-turcja IP: *.wyspowa.waw.pl 20.06.04, 15:07
      Jesli jedziesz na tydzien, nie zamierzasz siedziec w pokoju hotelowym, to
      Melanie w Alanyi jest calkiem ok, biorac pod uwage bardzo niska cene oczywsicie
      z all inclusive - jedzenie, napoje, prywatna plaza
      Pozdrawiam
    • Gość: monua Re: biuro podrozy-turcja IP: *.toya.net.pl 21.06.04, 22:00
      goraco polecam biuro GTI sama byłam z nimi 5 razy w Turcji.Swietna organizacja,
      super rezydenci, dobre hotele i wogole super.Dla rodzin z dziećmi polecam
      htl.sieci Riva, ale jesli masz ograniczona pule kasy to super jes htl Neray,
      Galaxy beach, Tuvanna, Titan garden.A najlepiej odwiedź sobie ich stronkę
      www.gti-travel.pl.Wakacje z tym biurem to naprawde super wakacje.
      podrowionka
    • dominichen Re: biuro podrozy-turcja 26.06.04, 19:55
      Hej, nie bede zbyt oryginalna ale rowniez polecam GTI. Bylam z nimi 2 lata temu
      i wszystko bylo ok,wrocilismy bardzo zadowoleni
      Pozdrawiam!
      • Gość: Justyna Re: biuro podrozy-turcja IP: 195.68.226.* 26.06.04, 20:37
        A ja będe oryginalna i polecam Get Touristic, jest prowadzone przez Turków,
        którzy najlepiej znaja sie na organizacji wyjazdów do siebie. Hotel był
        naprawde super i wzorowa organizacja, rezydenci pełnili w hotelu wielogodzinne
        dyzury. Najciekawsze jest jednak to, ze kompletna cena za trzygwiazdkowy hotel
        (choc ja dałabym mu 4 gwiazdki) + dwa bardzo obfite posiłki w formie bufetu +
        przelot nowoczesnym samolotem + wszelkie inne opłaty wyniósł niecałe 1000 zł!!!
    • Gość: Magda Re: biuro podrozy-turcja IP: *.regor.pl / *.regor.pl 27.06.04, 13:18
      Wlasnie wrocilismy z Kemal Bay.
      Hotel rewelacja - wielki basen, super jedzenie, obsluga itp. Minusy: Rosjanie.
      Oraz plaza taka sobie - to zatoka, wybetonowana, wiec niezbyt przyjemna, ale
      ujdzie.
      Natomiast przybyszy ze wschodu jest jakies 90%. Typ halasliwy, nowobogacki, nie
      do konca umiejacy zachowac sie przy stole.

A Green Hill Bay jest super dla milosnikow gorskich wedrowek - tam sie wiecznie
      chodzi pod gore ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka