krepso 23.03.12, 15:02 Chodzi mi o odziez. Prawda jest, ze rozpoczynaja sie od 15 listopada i trwaja do konca roku? Jakies inne terminy znacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mono.tonia Monotematycznosc IP: *.phlapa.east.verizon.net 23.03.12, 19:50 Przestan nudzic na tym forum i innych licznych na ktorych zamieszczasz te denne pytania. Obecnia naga chodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
krepso zajmij sie soba 23.03.12, 21:22 Denny to jestes Ty i Twoje pytanie. Jak jestes malo wymagajacy (typowy POLAK) to sie ubieraj tylko w Polsce, ja bede to robila w swiecie i nie widze powodu, zeby przeplacac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: zajmij sie soba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.12, 16:03 W świecie...? :D No cóż :) Akurat tureckie ciuchy nie są najwyższych lotów. Jasne, że podróbki kosztują parę zł, ale ja nigdy nie byłam osobą z gatunku tych, które się ślinią na widok jakiejś marki, a już tym bardziej nigdy nie zrozumiem turystów kupujących, w ramach pamiątki dla rodziny, tureckich podróbek. Torebki (głównie podróbki) są tragicznej jakości, jak już się ubieram w świecie ;) to zwracam uwagę na jakość produktu. Więc skaj odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
krepso Re: zajmij sie soba 25.03.12, 04:04 Gość portalu: Kasia napisał(a): > W świecie...? :D No cóż :) Akurat tureckie ciuchy nie są najwyższych lotów. Jas > ne, że podróbki kosztują parę zł, ale ja nigdy nie byłam osobą z gatunku tych, > które się ślinią na widok jakiejś marki, a już tym bardziej nigdy nie zrozumiem > turystów kupujących, w ramach pamiątki dla rodziny, tureckich podróbek. > > Torebki (głównie podróbki) są tragicznej jakości, jak już się ubieram w świecie > ;) to zwracam uwagę na jakość produktu. Więc skaj odpada. Chodzi mi kompletnie o inny rodzaj odziezy, w Turcji sa mega fajne centra handlowe, a to jest tak, ze produkty w tych samych sklepach w roznych krajach sa rozne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harem turecki Re: Mega przeceny w Turcji. IP: *.phil.east.verizon.net 24.03.12, 01:27 Olbrzymie, gigantyczne,nawet mega, przeceny zaczynaja sie w Turcji juz 1.04. Zajrzyj tutaj: www.ecrater.com/p/11642728/belly-dance-costume-turkish-top Wszystkie moje naloznice kupuja na tym bazarze w Stambule. Tez nie lubie przeplacac. Podaj swoje rozmiary. Przesle Tobie latajacym dywanem uzywana odziez moich naloznic. Zaoszczedzisz na kosztach podrozy do Turcji. Bedziesz tanio i stylowo ubrana. Wszyscy sasiedzi beda Ciebie podziwiali. Wkleisz swoje zdjecie na FB. Znajomi powiedza: WOW! Krepso ma styl. Turecki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzecia zona Tureckie stroje wieczorowe IP: *.phil.east.verizon.net 24.03.12, 01:40 Na wieczor znajdziesz zawsze cos gustownego, eleganckiego i, oczywiscie, taniego tutaj: www.missbellydance.com/ Udanych zakupow zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
krepso Re: Tureckie stroje wieczorowe 24.03.12, 13:34 Dzieki za rady, ale nie takich ubran szukam, a przede wszystkim nie lubie uzywanych, tak jak zaproponowal kolega wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepoliczalnosc Mega/giga blondynka IP: *.cluster-h.websense.net 25.03.12, 20:03 Ty jednak jestes mega matolkiem, krepso. Odpowiedz Link Zgłoś
krepso odwalcie sie 26.03.12, 12:43 Nudni Polacy, jak nie wiecie co to klasa i dobry gust, to spadajcie. Boze, dziekuje Ci, ze istnieja inne kraje i inni ludzie wsrod ktorych zyje sie inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soldes 2012 Powiew Haute couture IP: *.phil.east.verizon.net 26.03.12, 13:38 Odnosze wrazenie, ze pomylilas forum. Swoje kosmopolityczne pytanie zadaj ponownie na forum Paryz. I najlepiej po francusku:) Tutaj nie znajdziesz zrozumienia dla swojego swiatowego stylu i taniutkich wymagan cenowych. Sa nie do pogodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
krepso wiem, kiedy w Paryzu sa przeceny... 26.03.12, 13:45 dziekuje za zrozumienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vestiario Vorrei comprare un cappello:) IP: *.phil.east.verizon.net 26.03.12, 14:10 To byla ironia:) Rozwaz tez Mediolan: milano.blogosfere.it/2011/12/saldi-milano-2012-il-5-gennaio-partono-gli-sconti-ecco-un-prezioso-vademecum.html Odpowiedz Link Zgłoś
krepso Calendario dei saldi in Italia conosco bene... :) 26.03.12, 14:54 Abito a Roma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Calendario dei saldi in Italia conosco bene.. IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.12, 17:24 Dziewczyna poprosiła o informacje na pewien temat,a tu od razu same docinki co do stylu i jakości...Forum jest chyba po to by uzyskiwać informacje,a nie czytać niepochlebne opinie...Jak do tej pory to chyba nikt nie napisał nic sensownego...a tu już tyle wpisów...Dlaczego przez ludzi przemawia złość i chęć "dokręcenia śruby"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donatella versace Sztuka pytania IP: *.phil.east.verizon.net 26.03.12, 20:36 Precyzyjnie sformulowane pytanie przeklada sie na taka sama odpowiedz. Turcja lezy na dwoch kontynentach. Ma pare glownych miast: Stambul, Ankare, Izmir, Bursa, Adana. Pytajaca trzyma w tajemnicy swoja destynacje. Mega - maloprecyzyjne slangowe okreslenie. Dla niej mega dla innych moze byc to 30% przecena. Duch swiety raczy wiedziec gdzie leci i jakich przecen szuka. Przy takich pytaniach takie (lub zadne) dostaje sie odpowiedzi. Rozumiesz teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
krepso Ducha Swietego zostaw w spokoju... 26.03.12, 23:01 A ja mysle, ze nawet gdyby pytanie bylo bardzo precyzyjnie skonstruowane i tak bylyby chamskie komentarze, bo taka kultura ludzi z kraju, ktorego nazwa wywodzi sie od slowa POLE... Jak ktos dba o zawartosc swojej szafy, bo nie lubi ciagle chodzic w tych samych ubraniach, to juz idiota, bo wakacje to najlepiej jest wykupic all inclusive, byczyc sie na lezaku tydzien lub dwa chlajac piwko, wykupic wycieczki fakultatywne, albo dla rozladowania testosteronu lub dla fanaberii inne smieszne rozrywki. Jak ktos wie cokolwiek w danym temacie, to udziela jakichkolwiek informacji, a pytanie nie jest skonstruowane w taki sposob ze trudno sie dopatrzyc sensu... Mega przeceny to maloprecyzyjne slangowe okreslenie? Tylko dla tych, ktorzy w temacie nie maja do powiedzenia nic. Zadam swoje pytanie na zagranicznych forach, bo tutaj szkoda nerwow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolce & gabbana Come sta la su famiglia? Cosi, cosi? IP: *.phil.east.verizon.net 26.03.12, 23:19 Tego na pewno nie wiesz poniewaz nie potrafisz sprecyzowac pytania. Przy okazji sprobuj. Jakichkolwiek odpowiedzi udzielaja tylko durnie. Duren mowi co wie. Madry wie co mowi. Twoje mega brzmi pusto. Tak jak i Twoje pytanie. Nie opowiadaj historii swojej szafy tylko zadaj konkretne pytanie. I nie strasz nas, ze zapytasz na obcojezycznych forach. Jezeli Twoj jezyk obcy jest taki dziurawy jak jezyk polski to takie dostaniesz odpowiedzi. Albo gorsze. Addio Pustaku Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Mega przeceny w Turcji. 27.03.12, 17:28 W zeszłym roku trafiłem na festiwal zakupów na przelomie marca i kwietnia... w outletach przeceny dochodziły do 70%... ale do prawdziwych outletow trzeba dojechac samodzielnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yasemin1 Prego: Türkiye'de indirimli kıyafetler IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.03.12, 20:49 Zobacz tu, albo skopiuj mój temat w google i poszukasz, nie wiem czego szukasz www.modanisa.com/indirim/ Odpowiedz Link Zgłoś
krepso "Jakichkolwiek odpowiedzi udzielaja tylko durnie." 29.03.12, 00:55 Ja bym chciala, zeby wiecej takich "durni" bylo jak kolega simon-r. :) Last year, the first ever Istanbul Shopping Fest was held for 40 days from March 18th to April 26th. This year the ISF has been shortened to 21 days starting on June 9th and ending on June 29th. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Typowy POLAK Re: "Jakichkolwiek odpowiedzi udzielaja tylko dur IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.12, 21:29 Jeśli Polka pisze z pogardą: "typowy POLAK" to szkoda czasu jej odpisywać. To tylko idiotka. Odpowiedz Link Zgłoś
krepso Re: "Jakichkolwiek odpowiedzi udzielaja tylko dur 10.04.12, 01:18 Akceptuje tylko nietypowych Polakow. A ten, kto nazywa mnie idiotka, sam jest idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakajakaja Re: "Jakichkolwiek odpowiedzi udzielaja tylko dur IP: *.swiebodzin.vectranet.pl 10.04.12, 10:35 Udzieliłabym odpwiedzi ale jak widzę z jaką pogardą mówi autorka o Polakach a z jakim zaślepieniem o "światowości" to śmiech mnie pusty ogarnia na taki kisiel w głowie. Ale może kiedyś dorośnie i zrozumie jak jest śmieszna z tymi "aspiracjami". Odpowiedz Link Zgłoś
krepso Re: "Jakichkolwiek odpowiedzi udzielaja tylko dur 10.04.12, 14:24 Jak ktos jest pusty, to i smiech go pusty ogarnia. A kisiel to ja moge miec gdzie indziej, ale z pewnoscia, nie jak widze Polakow... a szkoda, chcialabym, zeby bylo inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
maskooutlet masko outlet 25.01.13, 09:46 Zobacz tu, albo skopiuj mój temat w google i poszukasz, nie wiem czego szukasz Tekst linka Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: masko outlet IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.13, 22:09 Na tym forum można zapytać o hotelach,wycieczkach itp.a tak nawiasem mówiąc to przeceny możesz sobie zorganizowac targując sie z Turkami o każdej porze roku. Odpowiedz Link Zgłoś