Dodaj do ulubionych

Pytanie o zakupy perfum i sklepy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.12, 10:05
Witam!

Mam szybciutkie pytanie o ceny perfum. Dostałam "zlecenie" na przywiezienie z wakacji perfum Coco Mademoiselle ;). Czy na lotnisku w Antalyi kupię w dobrej cenie w sklepie bezcłowym? Ewentualnie może sklepy w Side? Aczkolwiek nie chodzi mi o podróbki!
Ktoś może kupował i ma porównanie np. do polskich perfumowych sklepów internetowych?

I drugie pytanie - czy w Side są sklepy ze znanych sieciówek typu Zara, H@M? Muszę dzieciom zakupić kilka koszulek, spodni na jesień i tak myślę, czy w Turcji nie będzie taniej? Albo ichniejsze wyroby bawełniane chętnie kupię. Ale tu też nie zalezy mi na podrabianych światowych markach... Dobrej jakości koszulki bawełniane z długim rękawem dla dzieci kupię?

Pozdrawiam przedwakacyjnie!
Palustre
Obserwuj wątek
    • olin1980 Re: Pytanie o zakupy perfum i sklepy 14.08.12, 11:18
      Bezcłówka w Antalyi jest dość droga ,ale czasem można trafić na promocje, bywają tez ciekawe 2 za 1 itp.Tu masz linka do bezcłowki:
      www.netnuancedf.com/index.php?promosyonlist=1
      Wymienionych sieciówek w Side nie ma, to turystyczne miasto z turystycznym badziewiem(czyt.podróbki).Normalne sklepy są w Manavgat, polecam Rodi Mood(przy glownej ulicy), turecka sieciówka-dobra jakość i fajne fasony.Najwięcej sklepów jest w Antalyi, tam to już zakupowy raj.Fajne rzeczy mozna upolować w Deepo Outlet-duży outlet, dużo marek i niezłe ceny.
      • agata-alanya Re: Pytanie o zakupy perfum i sklepy 14.08.12, 11:37
        W Manavgat w centrum jest troche dobrych sklepow tureckich marek, jak wspomniane Rodi Mood, popularne jesli chodzi o dziecieca-mlodziezowa odziez (i nie tylko) LC Waikiki, i inne tureckie sklepiki.
        Co do perfum - ja porownujac do polskich wolnoclowek jednak uwazam ze w Antalyi bedzie taniej, natomiast w Side czy innych kurortach albo oryginalne beda bardzo drogie, albo po prostu beda to podrobki :) Takze jesli juz, to tylko na lotnisku.
        Ewentualnie faktycznie jechac do Antalyi do Deepo (niedaleko do lotniska) czyli centrum outletowego i tam sporo fajnych marek ciuchowych (tureckich, np. Waikiki, Mudo, Rodi, Koton) jak i zagranicznych (Adidas, Nike, Billabong) oraz kosmetyczny Watson's.
    • 4lata Re: Pytanie o zakupy perfum i sklepy 15.08.12, 12:33
      a ja mam pytanie gdzie w Alanyi można kupić fajne tureckie kosmetyki i zapachy naturalne, mydła, olejki, kremy itp?;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka