Dodaj do ulubionych

Przepis na Kebab Osmański - zna ktoś?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.12, 11:08
Czy zna ktoś z was przepis na kebab osmański?? Ostatnio jadłam taki w Turcji i bardzo mi smakował. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: chalina Re: Przepis na Kebab Osmański - zna ktoś? IP: 195.205.171.* 02.10.12, 22:19
      podłączam się, jadłam kebab osmański w glinianych(?) talerzach w restauracji podczas wycieczki na KAS i rewelacja. Czekam na przepis.
      • faraon.drugi Przepis na Kebab Osmański 02.10.12, 23:18

To proste. Najpierw trzeba zatkac sobie uszy aby nie slyszec rzezienia
        zarzynanej owcy. Nastepnie trzeba wypuscic z niej krew i wyrzucic
        wnetrznosci i przemielic je przez maszynke. A pozniej paluszki lizac...
        wiadomosci.onet.pl/fotoreportaze/Swiat/krwawe-swieto-ofiar,3787188,fotoreportaz-mini.html
        • grekan Re: Przepis na Kebab Osmański 03.10.12, 01:18
          Obejrzalem zdjecia, jestem w szoku, OKROPNOSCI!!!! Zwierzeta czuja, widza ,co ich czeka, w jak bestialski sposob beda mordowane. Nigdy nie zjem kebabu osmanskiego ani kazdego innego.
          • Gość: pysznosci Re: Przepis na Kebab Osmański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 08:46
            a kurczaczka, schabik, roladki jakieś itp to zjesz?? to też jest mięso ze zwierząt które czują i uwierz że nie są w jakiś delikatniejszy sposób zabijane:]
        • Gość: pysznosci Re: Przepis na Kebab Osmański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 08:44
          Kebab ten był do wyboru albo z wołowiny, albo z kurczaka.
      • Gość: pysznosci` Re: Przepis na Kebab Osmański - zna ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 08:47
        Ja też właśnie jadłam go przy okazji wycieczki na KAS. Był do wyboru w wersji z kurczakiem, i w wersji z wołowiną:)
        • Gość: zdziwiona Kebab l. Osmański IP: *.hfc.comcastbusiness.net 03.10.12, 16:39

"Go" jadlas? Nie pisz o tym na forum. To wasza prywatna sprawa.
          • Gość: obiektywny Re: Kebab l. Osmański IP: 195.205.171.* 03.10.12, 17:03
            jesteście czubki jakich mało, kebaba nie zjesz bo z zabitego zwierzęcia... a w Polsce jesz kurczaki, wieprzowinę itp pod rożnymi postaciami. Ale macie racje, zabijanie zwierząt w Turcji do zjedzenia rożni się od zabijania zwierząt w Polsce do zjedzenia... W Polsce zabija się je z czułością i miłością. Żal. DEBILE !!
            • ohydny-troll Re: Kebab l. Osmański 03.10.12, 19:43

Spadajcie amatorzy kebabow. Gdybyscie wiedzieli jakie ostro przyprawione gowno
              jecie to nie pchalibyscie sie do tych smierdzacych budek z frytami ociekajacymi lojem.
              Jestescie tym co jecie a co jecie juz napisalem.
              • Gość: pysznosci Re: Kebab l. Osmański IP: 195.205.171.* 03.10.12, 20:03
                ojojoj uwierz ze twoje wypociny nie robią na mnie wrażenia:D ja sobie będę jadła te gó...ane kebaby bo taki mam kaprys:D a ty sobie najlepiej nie jedz nic i umieraj z głodu, bo uwierz ze do każdego produktu spożywczego można się przyczepić:) Budka z frytkami, a restauracja to też różnica:]
              • Gość: . Re: Kebab l. Osmański IP: 195.205.171.* 03.10.12, 22:41
                ohydny-troll - to jest twoj ksywa, czy pierwsze i drugie imie ?? zreszta, pasuje to i to.
                • muerte.muerte Bycze jadra 04.10.12, 01:14

Pysznosci vel . - mialas moze okazje ssac bycze jadra? Sa przysmakiem w Turcji.
                  Jezeli poprosisz to podam ci przepis na ich przyrzadzanie Bedziesz zachwycona.
                  Podobno "pysznosci".
            • grekan Re: Kebab l. Osmański 04.10.12, 00:28
              do "obiektywny": ostatnie slowo twojego postu swiadczy o twoim prostactwie i niebywalym chamstwie, powinienes miec blokade wypowiadania sie, znajdz sobie rownych sobie jesli chodzi o poziom kultury i tam wyzywaj sie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka