Gość: Leon IP: 80.51.250.* 06.07.04, 13:34 Jakie hotele ? Wyjazd studentów. Prosimy o wpisy tylko zadowolonych turystów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ron5 Re: Z jakim biurem do Turcji z Wrocławia? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.04, 20:38 Byłem z Itaką w Oludeniz-super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JASA Re: Z jakim biurem do Turcji z Wrocławia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 11:44 W jakim hotelu byłeś, napisz krótko o warunkach hotelowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadzia Re: Z jakim biurem do Turcji z Wrocławia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 18:21 Polecam Axel pełny wypas -biuro turystyczne jest w Tesco na Bielanach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jumbo Re: Z jakim biurem do Turcji z Wrocławia? IP: *.chello.pl 10.07.04, 11:21 bylem z Pegas Touristik w Alanyi, bardzo fajnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Tylko nie Pegas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 09:58 Pegaz to koń którego nie ma i tak samo jest z ich ofertą. Wysłałem żonę z dziećmi do Turcji z tym biurem - Club Ottoma all inclusive - porażka. Hotel zamiast 4 powinien mieć 1 gwiazdkę, wygląda i jest wyposażony jak hotel robotniczny po małej modernizacji, stołówka - lepszą miałem studencką, bufet - ograniczony do 2 potraw, woda w basenie słona, aquapark - miał być i jest ale otwierany na godziny - dzieciaki się pieklą, ogólnie padaczka, nie polecam. A jeszcze jedno po reklamacji zaproponowali zamianę hotelu z dopałtą ok. 500 $. Za wycieczkę dałem prawie 8000 zł czyli nie mało jak na tydzień dla 3 dorosłych i 2 maluchów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Tylko nie Pegas IP: 81.210.116.* 04.08.04, 10:38 jak sama nazwa mówi jest to club... typowa wioska wakacyjna... ja byłem z Pegasem i oferta, którą mi przedstawiono była zrealizowana.... polecam to biuro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron5 Re: Z jakim biurem do Turcji z Wrocławia? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.04, 17:34 Belcekiz Beach,war.b.dobre,czysto,wszędzie blisko,super jedzenie,pokoje niewielkie w bungalowach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Z jakim biurem do Turcji z Wrocławia? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.07.04, 10:34 Byłem z Itaką w rejonie Olu Deniz. Biuro jest solidne, jestem bardzo zadowolony z oferty. Hotel Artemisia - www.artemisiaclub.com Goraco polecam - dobre jedzonko, super widoki i jeszcze lepsze powietrze. Amatorzy wychodzenia na plaże zaraz z hotelu beda zawiedzeni - do Morza jest 500 m w dół i 8,5 km drogą :) ale jedzie busik z hotelu, poza tym są Dolmusze (lokalny transport 1,5 mln LT do plaży). 1,7 mln LT = 1 EU. Hotel leży u podnóża góry. Przelot tureckim liniami MNG - dobry catering, obsługa anglojęzyczna. Zdecydowanie polecam wycieczki dodatkowe, ale nie z Itaki - porażka, w programie jest np "pokaz skór" - czyli wizyta w fabryce i propozycja zakupu... Polecam Tureckie biuro GuideTuors w centrum Olu Deniz - solidne i słowne. Ja byłem w Saklikencie (wąwóz), na wicieczce statkiem (wyspa Świętego Mikołaja) i na 2 dniówce - Efez i Pammukale. Ceny 2 razy mniejsze niż Itaka. Poza tym rejon Olu Deniz to mekka paraglaciarzy i lotniarzy. Lot w tandemie kosztuje 100 EU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kation Re: Z jakim biurem do Turcji z Wrocławia? IP: 81.210.116.* 23.07.04, 16:28 Byłem z Pegasem w Kemer. Super wakacje! Paczka przyjaciół, fantastyczna atmosfera, przepyszne jedzenie (nie jest się w stanie tego przejeść), obsługa - cacy! Nigdy w życiu się tak nie bawiłem! Byłem w hotelu Maxim Solim. Gorąco polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś