Gość: Ela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.12, 13:51 ljak w temacie-jak długo trwa w rzeczywistości transfer do tego hotelu z lotniska w Antalyi? czy nie jest zbyt meczący dla dziecka?Jakie są Wasze opinie na temat tego hotelu? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isabeau Re: Gural Premier Tekkir.-ile transfer? 04.12.12, 14:46 Chyba trudno będzie odpowiedzieć na pytanie, czy transfer nie jest zbyt męczący dla dziecka, zakładając że pod tym pojęciem mieszczą się osobniki od 0 do 18 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Gural Premier Tekkir.-ile transfer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.12, 09:13 Jeśli będę znała jego długość, będzie mi samej łatwiej to ocenić. Odległość od lotniska to jedno, a czy transfer bezpośrednio jedzie do danej miejscowości, czy po drodze obskakuje wszystkie hotele, to drugie. Wtedy czas może się znaaacznie wydłużyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2barb Re: Gural Premier Tekkir.-ile transfer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.12, 18:45 Widzialam w promocji Wezyra transfer indywidualny do tego hotelu, bo tez mnie pociaga ,ale z dzieciakami jakos nie mam odwagi zafundowac sobie jeszcze kilka godzin jazdy autokarem. Mysle, ze tak okolo 90 minut trzeba liczyc. Na holidaycheku opinie ma dobre. Odpowiedz Link Zgłoś