Dodaj do ulubionych

Gural Premier Tekkir.-ile transfer?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.12, 13:51
ljak w temacie-jak długo trwa w rzeczywistości transfer do tego hotelu z lotniska w Antalyi? czy nie jest zbyt meczący dla dziecka?Jakie są Wasze opinie na temat tego hotelu?
Dziękuję
Obserwuj wątek
    • isabeau Re: Gural Premier Tekkir.-ile transfer? 04.12.12, 14:46
      Chyba trudno będzie odpowiedzieć na pytanie, czy transfer nie jest zbyt męczący dla dziecka, zakładając że pod tym pojęciem mieszczą się osobniki od 0 do 18 lat...
      • Gość: Ela Re: Gural Premier Tekkir.-ile transfer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.12, 09:13
        Jeśli będę znała jego długość, będzie mi samej łatwiej to ocenić. Odległość od lotniska to jedno, a czy transfer bezpośrednio jedzie do danej miejscowości, czy po drodze obskakuje wszystkie hotele, to drugie. Wtedy czas może się znaaacznie wydłużyć.
        • Gość: 2barb Re: Gural Premier Tekkir.-ile transfer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.12, 18:45
          Widzialam w promocji Wezyra transfer indywidualny do tego hotelu, bo tez mnie pociaga ,ale z dzieciakami jakos nie mam odwagi zafundowac sobie jeszcze kilka godzin jazdy autokarem. Mysle, ze tak okolo 90 minut trzeba liczyc.
          Na holidaycheku opinie ma dobre.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka