malgoska_1979 02.01.13, 20:22 Wybieramy się do Turcji z 7-latkiem. Polećcie jakiś hotel ze zjeżdżalnią i ładną plażą. Czytałam o Eftalia Holiday Village ale niektórzy ostrzegają przed brudną plażą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michal79kr Re: Jaki hotel z dzieckiem 7-letnim? IP: 91.230.99.* 02.01.13, 23:05 Ja wybieram sie do pegasos planet incekum 29.05.2013 na 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniasa1 Re: Jaki hotel z dzieckiem 7-letnim? 05.01.13, 00:01 > Ja wybieram sie do pegasos planet incekum 29.05.2013 na 2 tygodnie. wszystko wskazuje na to ze spedzimy urlop w sasiedztwie...... Ps byes tam juz kiedys? Ja bylam w pegasos world ale w Incekum wydaje sie byc ladniejsza plaza...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKA Re: Jaki hotel z dzieckiem 7-letnim? IP: *.38.103.234.internetia.net.pl 25.05.13, 23:50 Skąd lecisz? My z Gdańska 29-05 :P tuż tuż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Jaki hotel z dzieckiem 7-letnim? IP: 213.156.120.* 20.06.13, 21:55 napiszcie jak było w Pegasos Planet Oncekum. Ta przyjemność dopiero przede mną.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Jaki hotel z dzieckiem 7-letnim? IP: 213.156.120.* 20.06.13, 21:53 jakie wrażenia? ja wybieram sie do tego hotelu w lipcu. Dzięki za opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Jaki hotel z dzieckiem 7-letnim? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.13, 07:41 Felicja Village lub Incekum Beach, super hotele dla dzieci z polskimi animacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
cocu1978 Re: Jaki hotel z dzieckiem 7-letnim? 22.03.13, 09:13 Pegasos Planet Incekum super miejsce na wyjazd z dzieciakami. Mnóstwo basenów, zjeżdżalni, fajny klub animacyjny, wieczorne minidisco sprawiało, że dzieciaki od razu padały do łóżka. Dodatkowo lody, przekąski, bar na plaży. Przepiękna plaża. Polecam. W tym roku jedziemy do Mukarnas, będziemy mieli porównanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra00 Re: Jaki hotel z dzieckiem 7-letnim? 26.03.13, 10:30 Wszystko zależy czego oczekujesz i za jaką cenę , my do Turcji latamy co roku od kąd mały miał 1,5 teraz ma już również 7 , z tańszych polecam np.Hotel Venus w Side piękne szerokie czyste plaże , bardzo dobre jedzenie ( brak aquaparku ) ale zjeżdżalnie i baseny są , droższy wariant Utopia World wspaniałe widoki , prywatna czysta plaża , aquapark , jedzenie bardzo dobre , natomiast jeżeli chcesz dzieckiu zapewnić super rozrywkę na wakacjach to raczej nie Turcja a Egipt hotel Jngle Aqua Park ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Jaki hotel z dzieckiem 7-letnim? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.13, 11:23 Eftalia Village nie polecam, a plaża faktycznie masakra, strach dzieciaka puścić w te brudy, my już nigdy nie wrócimy do tego hotelu. Ja mogę polecić hotele, w których byłam ze swoimi dziećmi i byliśmy z nich mega zadowoleni. Tańszy Incekum Beach i droższy Iberotel Palm Garden, oba świetne rodzinne hotele z bogatą infrastrukturą dla dzieci, bardzo dobrym wyżywieniem, przy ładnych plażach i ze zjeżdżalniami dla dzieci młodszych i starszych. No i rewelacyjne kluby dla dzieci z bardzo atrakcyjnymi i urozmaiconymi zajęciami dla dzieci, które organizowały sympatyczne i zaangażowane polskie animatorki. Odpowiedz Link Zgłoś
noa-75 Pine Bay 27.03.13, 22:39 Pine Bay swietny hotel, okolica, jedzonko, animacje, zjeźdzalnie, atrakcje.....ja nie mam sie do czego przyczepic po dwóch tygodniach pobytu....jak dla mnie za krótko Odpowiedz Link Zgłoś