Dodaj do ulubionych

Club Mermaid kolo Alanyi

IP: 193.24.24.* 30.07.04, 09:59
Witam,

czy ktoś był w Turcji w hotelu Club Mermaid kolo Alanyi? Bede wdzieczny za
opinie. Ja wybieram sie tam z ITAKA i ciagle mam obawy...

Pozdrawiam

MalcolmX
Obserwuj wątek
    • Gość: Luiza Re: Club Mermaid kolo Alanyi IP: 193.111.166.* 30.07.04, 10:47
      Ja też tam jadę z Biura Podróży ITAKA z mężem i 11 letnią córką. Wylatujemy z
      Warszawy 4 sierpnia na 2 tygodnie. Miałam trochę wiadomości na temat Hotelu
      podobno jest nieźle.Coociaż na stronie o hotelach w Turcji, jest jedna
      niepochlebna opinia po angielsku.
      Napisz kiedy i z jakiego miasta wylatujesz, z kim jedziesz
      Pozdrawiam
      Luiza
      • Gość: MalcolmX Re: Club Mermaid kolo Alanyi IP: 193.24.24.* 30.07.04, 10:58
        My jedziemy 8 wrzesnia z wawy: nasza rodzinka 2+2 ii druga rodzina 2+1. Tez
        czytalem ta opinie angielska ale podzieliłem sobie ja troche bo pisała to
        Angielka ;-)

Pozdrawiam
        MalcolmX
        • Gość: Luiza Re: Club Mermaid kolo Alanyi IP: 193.111.166.* 30.07.04, 11:06
          W takim razie pozdrawiam i do zobaczenia na miejscu.
          Trzeba być dobrej myśli, a wtedy urlop na pewno się uda.
          Tak na marginesie ITAKA wprowadziła chyba dodatkowe dni wylotów do Alanyi, bo
          ja jak załatwiałam te wczasy w marcu to propozycje wylotów były tylko raz w
          tygodniu w każdą środę.
          Luiza
          • Gość: Luiza Re: Club Mermaid kolo Alanyi IP: 193.111.166.* 30.07.04, 11:15
            Sorry nie zwróciłam uwagi, że to codzi o wrzesień, a nie sierpień. No to się
            nie spotkamy, ale po powrocie odezwę się na forum i opiszę jak było.
            Pozdrawiam
            Luiza
            • Gość: ala Re: Club Mermaid kolo Alanyi IP: *.icpnet.pl 31.07.04, 12:36
              my lecimy 15 wrzesnia z poznania z rocznym synkiem. zaczynam sie troche denerwowac, te dziwne opinie o itace...
              no cóż, kaska juz wpłacona, czekam na wasze opisy.
              pozdrawiam
        • selma2003 Re: Club Mermaid kolo Alanyi 01.08.04, 22:48
          Hej! Ja też się wybieram w tym terminie, na tydzień, chyba na "hotel zacisze"
          się nie zanosi:)
          Pozdrawiam
          Selma
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka