Gość: Ela IP: *.smgr.pl 10.06.14, 12:34 Witam, Mam pytanie czy ktoś był w tym hotelu i może go opisać ? Byłabym wdzięczna za opinie. Bo w opisie Itaki bark opinii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
expertour Re: Narcia Resort Side 10.06.14, 12:46 Hotel na wysokim poziomie ocena wg Niemców 4,8 w skali do 6 i polecenie 84,1%. Podróżników: podróże: jako: Petra L. (46-50 lat) Maj 2014 Para miłe wakacje Byliśmy szczęśliwi, ale nie wrócę do tego hotelu, ponieważ nam się podobało ponownie ausprob inny hotel ... Więcej ... Rekomendacja 4.6 Podróżników: podróże: jako: Jasmin K. (19-25 lat) Kwiecień 2014 Para czysty i schludny, przyjazny personel Szkoda, że to było to, że WiFi jest tylko w holu i basen gab.Ansonsten wszystko było schludne i czyste, że osoby ... Więcej ... Rekomendacja 4.6 Podróżników: podróże: jako: Ralf H. (41-45 lat) Kwiecień 2014 Wolny Pozwala to na prawidłowe wakacje! Bardzo proste! Będziemy także zarezerwować trzeci raz w tym hotelu. Main House książka! Więcej ... Rekomendacja 5.3 Podróżników: podróże: jako: Brigitte K. (61-65 lat) Październik 2013 Para Piękne wakacje Miłe wakacje, ładna pogoda, dużo do oglądania. Wszystko było bardzo czyste, miły personel. Jeśli jedzenie będzie lepiej ... Więcej ... Rekomendacja 5.2 Podróżników: podróże: jako: Ramona J. (51-55 lat) Październik 2013 Para Jesienne święto Byliśmy zadowoleni, Więcej ... Rekomendacja 5.0 Podróżników: podróże: jako: Bernd M. (61-65 lat) Październik 2013 Para Wakacje na Riwierze Tureckiej Ogólnie rzecz biorąc, byliśmy zadowoleni z wypoczynku w hotelu. W 5-gwiazdkowym hotelu nie chciałbym sklasyfikować ... Więcej ... Rekomendacja 5.0 Podróżników: podróże: jako: Helmut h (61-65 lat) Październik 2013 Para bardzo dobrze wszystko ok Więcej ... Rekomendacja 6.0 Podróżników: podróże: jako: Sven W. (41-45 lat) Październik 2013 Para niedoborem nie byliśmy bardzo zadowoleni do domu 5-gwiazdkowy, obiad był już przed końcem posiłków z bufet ... Więcej ... brak zaleceń 3.6 Podróżników: podróże: jako: Gabriele Waltraud F. (56-60 lat) Październik 2013 Para miłe wakacje Z hotelu byliśmy zadowoleni, nie polecam w każdym razie, na plaży, niestety. Więcej ... Rekomendacja 4.5 Podróżników: podróże: jako: JH (19-25 lat) Październik 2013 Para Piękne wakacje + Bardzo dobra lokalizacja + Relaks rozmiar + Pokój w porządku hotelu + nowoczesny + Free Wifi + Wiele Ausflugsmö ... Więcej ... Rekomendacja 4.7 Podróżników: podróże: jako: Bernd V. (56-60 lat) Wrzesień 2013 Para , jak opisano Hotel już ukarany po raz drugi. Więcej ... Rekomendacja 4.0 Podróżników: podróże: jako: Svenja B. (19-25 lat) Wrzesień 2013 Para Niestety, nie ma tak dobrze ... Zbyt mały odcinek plaży, jedzenie nie zmieniać Więcej ... brak zaleceń 3.8 Podróżników: podróże: jako: Viktoria (41-45 lat) Sierpień 2013 Rodzina Nie jest wart więcej niż 4 gwiazdki. Za mało personelu, zawsze to samo jedzenie, brudne naczynia, człowiek musi być ostrożny. Zwłaszcza okulary. Ostatnie 2 dni ... Więcej ... brak zaleceń 4.8 Podróżników: podróże: jako: Martina H. (31-35 lat) Sierpień 2013 Rodzina Było bardzo dobre ;-) To było duże i bardzo ładne całe wakacje i będziemy tam ponownie do tego hotelu :-) ... Więcej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Narcia Resort Side IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.14, 22:10 Jedziemy tam ze znajomymi 25 czerwca. Trochę boimy się strasznych upałów! Wszyscy nas straszą, że w Turcji jest bardzo gorąco! Napiszcie jaka tam jest plaża i czy jest wystarczająca ilość leżaków przy basenie i na plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Narcia Resort Side IP: *.smgr.pl 11.06.14, 08:36 Mario jak wrócisz z tego wyjazdu proszę napisz swoją opinię oraz spostrzeżenia ,za co z góry dziękuję .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Narcia Resort Side IP: *.tktelekom.pl 21.06.14, 23:50 My też lecimy do tego hotelu 25 czerwca z męzem i synem :) Mam nadzieję,że będzie super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Narcia Resort Side IP: 194.24.1.* 31.07.14, 13:46 Na holidaycheck pojawiło się kilka negatywnych opinii, głównie dotyczących części klubowej. Czy ktoś z forumowiczów, którzy odwiedzili ten hotel w lipcu może się wypowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Narcia Resort Side IP: *.smgr.pl 31.07.14, 16:46 A co byś chciała wiedzieć? ja byłam w lipcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Narcia Resort Side IP: 194.24.2.* 01.08.14, 12:55 Dziękuję za odzew. Czy pokoje w części klubowej to rzeczywiście taka tragedia, chodzi o czystość (opisywany w opiniach brud/syf)?, czy rzeczywiście na posiłki należy schodzić punktualnie, bo potem nie ma wyboru? Czy z obsługą można porozumieć się w jęz. angielski? Czy klimatyzacja działa sprawnie? Rozważam zmianę hotelu (lecimy 20.08). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Narcia Resort Side IP: *.smgr.pl 01.08.14, 14:11 Nie wiem jak wyglądały pokoje w budynkach klubowych , ja miałam w głównym budynku i nie narzekam (pokój w głównym budynku wybrałam świadomie po przeczytaniu kilku informacji w necie, ze często bywa głośno w budynkach klubowych a co do czystości i wyglądu to trudno mi się wypowiedzieć w budynku głównym pokoje były OK). Pokój był duży czysty z telewizorem płaskim , klimatyzacja działająca ( w nocy trzeba było ją wyłączać bo było zimno.). Pokój był na I pietrze z widokiem na basen. Łazienka duża z dużym prysznicem. Codzienne sprzątanie i wymiana ręczników . Codziennie rano na stoliku woda. Odkurzanie może nie było codzienne ale generalnie w pokojach było czysto. Jeśli chodzi o komunikatywność obsługi hotelowej to językiem powszechnym jest niemiecki ale ja bez trudu dogadywałam sie w j. angielskim . My często chodziliśmy na posiłki później : na śniadania ok. 8:30 obiady ok. 13:00 a kolacje ok. 19:30. Nie zauważyłam by czegoś zabrakło . A jeśli już to trzeba było chwilkę od czekać i kucharze donosili. Zresztą jedzenie było urozmaicone wiec można było coś sobie wybrać. Raz była kolacja w stylu tureckim a raz rybna przy basenie i tradycyjna na głównej stołówce. Na kolacje lepiej wychodzić troszkę później . My jak raz wyszliśmy punktualnie to niestety były kolejki .... Jesli masz jeszcze jakieś pytania to pisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Narcia Resort Side IP: 194.24.2.* 01.08.14, 14:27 Bardzo serdecznie dziękuję za informacje, zmieniłam pokój z budynku klubowego na budynek główny. A jak wygląda sytuacja z przepustowością wi-fi w lobby - dla mojej 15-latki to najważniejsze :)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Narcia Resort Side IP: *.smgr.pl 01.08.14, 14:46 WiFi dostepne w salce przy recepcji, w loby oraz ( tak słyszałam ale nie jestem pewna czy na 100%) przy basenie głównym . Nawet dosyć dobrze działało. Ja wysyłałam maile ze zdjęciami do dość szybko wychodził transfer. Ale bywały dni,że wifi działało wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Narcia Resort Side IP: 194.24.2.* 01.08.14, 15:17 Bardzo serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Narcia Resort Side IP: 194.24.2.* 11.06.14, 09:32 Link do opinii na holidaycheck: www.holidaycheck.pl/hr/9b21c7e8-77d5-340a-b969-8e4024ddbc20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Narcia Resort Side IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.14, 20:59 Interesuje mnie czy w tym hotelu jest problem z leżakami na plaży czy też na basenie, bo nie chce mi się rano walczyć o leżaki z parasolem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Narcia Resort Side IP: *.tktelekom.pl 21.06.14, 23:55 Ktoś leci do tego hotelu 25 czerwca z Wrocławia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Narcia Resort Side IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.14, 08:49 Wygląda, że będzie nas tam trochę! To nawet fajnie! Szkoda, że nikt nie pisze po powrocie! Odpowiedz Link Zgłoś