ewa8078 20.07.14, 17:34 Witam. Bylismy w zeszlym roku w hotelu w Q Premium i budowali obok nowy hotel. Czy znajdzie sie moze ktos kto byl tam w tym roku i moze mi podpowiedziec jego nazwe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beti Re: Q Premium i nowy hotel obok IP: *.dynamic.chello.pl 20.07.14, 18:49 Może chodzi Tobie o Delphin Botanik Platinum ale ten nie jest obok Q Premium tylko parę hoteli dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: Q Premium i nowy hotel obok IP: *.dynamic.chello.pl 20.07.14, 19:22 Nówka full wypas...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8078 Re: Q Premium i nowy hotel obok 20.07.14, 19:31 Właśnie go przeglądałam. Jest cudwny. Bylas tam. Napisz prosze cos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: Q Premium i nowy hotel obok IP: *.dynamic.chello.pl 20.07.14, 19:46 Tylko z zewnątrz.......każdy kto przechodził był zachwycony. Nie wiem nawet czy jakieś polskie biuro ma go w ofercie, a jeżeli ma to na pewno cena będzie poza moim zasięgiem niestety. Odpowiedz Link Zgłoś