Gość: izak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.14, 08:08 Zamierzam udać się na imprezę w centrum Alanyi i tylko nie wiem jak wrócić powrotem do dzielnicy Konakli. Do której i od której godziny kursują dolmusze? Wiem, że taxi jest dosyć kosztowne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aj Nocne powroty IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.14, 15:10 podbijam interesuje mnie nocny powrót do Incekum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość_gość Re: Nocne powroty IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.14, 23:00 Przecież dolmusze kursują całą dobę Na każdym jest napisane jaki kurs robi, więc nie ma problemu, że dojedzie się nie tam gdzie trzeba. Potrzeba zatrzymania- wystarczy podnieść rękę i już się zatrzymuje. Zresztą kierowca widząc idących trąbi, wystarczy się obrócić zobaczyć (kierowca zwalnia na tyle) gdzie jedzie i machnąć ręką i już. No oczywiście warunkiem jest być po odpowiedniej stronie jezdni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izak Re: Nocne powroty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.14, 07:16 Oby tak było, ponieważ słyszałam, że dolmusze kursują do 24. Odpowiedz Link Zgłoś