Gość: madzia IP: 5.1.* / *.de.ibm.com 02.09.04, 14:39 Witam serdecznie :) Czy ktoś sie może wybiera 22.09 do Turcji z GTI? m Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justec Re: GTI - 22.09 - Blue Star? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 15:39 www.bluestarhotel.com Hotel jest super, duże pokoje, lodówka, telewizor - można oglądać TVPolonia, wnosić napoje (nikt nas nie zatrzymywal), miła obsluga. Jedyny minus to 500 m od plazy Kleopatry ale za darmo dowozi co 10 min busik. Mysmy szli sobie piechotką i zajmowalo nam to 15 min. Od 22.00 do 24.00 w restauracjach hotelowych happy hours i wszystko 50% taniej - butelka wina 4,5 EUR, piwo 1 EUR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: GTI - 22.09 - Blue Star? IP: *.g.pppool.de 05.09.04, 21:42 Hej, Ja tez 22, tez do Blue Star, i tez z GTI. Jade z mama, to nasza pierwsza wyprawa do Turcji, a wiec mam nadzieje, ze bedzie fajnie. Wylatujemy z Warszawy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: GTI - 22.09 - Blue Star? IP: 217.97.149.* 13.09.04, 11:37 My wybieramy sie w 5 osób 22.09.04 do Blue Star z GTI - lecimy z Gdańska - wiec na pewno sie spotkamy na miesjscu - pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raptus Re: GTI - 22.09 - Blue Star? IP: *.greenet.pl 15.09.04, 12:57 my jedziemy tam w 4 osoby 26-ego do blue star.. niestety nie bylo juz miejsc na 22 z gdanska wiec musimy leciec pozniej z poznania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: GTI - 22.09 - Blue Star? IP: 195.175.37.* 15.09.04, 19:36 Jestesmy w Blue Starze od 5 do 19 wrzesnia. Pısze z kafejkı -100m od hotelu, 1 mılıon LT za godz.( 1 € = 1.750.000 LT), w hotelu trzeba zaplacic za 1 h internetu 8.000.000 LT. Hotel ma 2 baseny, przy okraglym budynku jest lepszy - wiecej atrakcji. Jedzenıa duzo i smaczne choc snıadanıa monotonne - zawsze to samo. Plaza wydzielona, z beach bar-em, choc troche brudna, liczba petow na 1 m2 przekracza dopuszczalne normy:) Wycieczki z GTi sa 3x drozsze niz z biur miejscowych - polecamy bıuro Pacho Turs oraz Jolcia & Adams -biura polskojezyczne, przy glownej drodze do centrum.Jest godz. 20.30 miejscowego czasu, temperatura 26 st C, ciemno robi sie juz ok 19. Uwaga na Turkow - czasamı wciagaja do sklepow kaza kupowac i pic herbatke jablkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ejla Re: GTI - 22.09 - Blue Star? 16.09.04, 00:48 Byłam w Blue Star od 5 września, ale tylko tydzień, więc już jestem w domku i strasznie cierpię z tego powodu :) Personel w tym hotelu jest przesympatyczny, szczególnie miło wspominam pana masażystę i .....hmm (nie mogę zdradzać wszystkiego). Osobom, które będą prowadzić nocny tryb życia, przypominam o wywieszce na drzwi, bo przemiła pani sprzątaczka potrafi o 9 rano zafundować pobudkę. Jeśli chodzi o plażę, to jak dla mnie ok., poza kilkoma petami nie widziałam nic niepokojącego, a kamyki lepsze niż nadbałtycki piasek, tylko w wodzie troszkę niebezpiecznie, ale za to zabawnie. Niepokojący jest natomiast widok pań po 60-tce, opalających się topless, Polek wśród nich nie brakuje :D Korzystałam z biura Pacho Tours u Leny na ulicy Ataturk 83 i spokojnie mogę polecić to biuro innym (Lena częstuje jabłkową herbatką). Pokochałam ten hotel, Alanye i ‘stalową lodówkę’ ;), więc wracam tam jak tylko rozpocznie się nowy sezon, a to już w kwietniu, chyba, że ktoś będzie tak miły i zapakuje mnie do swojej walizki już teraz. Wszystkim, którzy się tam teraz wybierają strasznie zazdroszczę i życzę udanych wakacji, a będą one takie z pewnością. Odpowiedz Link Zgłoś