turhotel 07.09.04, 12:13 www.maksimgroup.com/solimhotel.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
turhotel Re: Maksim Solim - Kemer 10.09.04, 16:14 Byłam w solimie w tym roku i wróciłam zachwcycona, najedzona i opalona! Hotel raczej kameralny - nie lubię molochów, basen, przepyszna turecka kuchnia - wszystko świeżuteńkie i w ogromnych ilościach - nie dało się przejeść. Wszędzie czysto, pracownicy z hotelu uprzejmi, pomocni i zawsze uśmiechnięci. Wspaniale wypoczęłam! karmelek To jeden z najsympatyczniejszych hoteli, w jakim byłem. Pomijam takie oczywiste rzeczy jak czystość, smaczne jedzenie i super obsługa, gotowa zawsze do uprzyjemniania życia gościom. Absolutnie żadnych zastrzeżeń. tako wlasnie wrocilem, jest ok, jedzenia i picia (tureckiego) mnostwo, przesympatyczna młoda obsługa, warta napiwku ktorego nikt nikt nie wymaga. ddaarreekk@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek Re: Maksim Solim (***) - Kemer 17.09.04, 11:50 Hotel Solim to bardzo fajny, 3-gwiazdkowy hotel. Nie jest to ogromny moloch, należy do kameralnych hoteli. Wszędzie jest czysto i schludnie. Basen w sam raz. Obsługa hotelowa na 6 - naprawdę rzadko można spotkać tak świetną atmosferę. I niesamowite jedzenie - jest go duzo - w końcu to hotel w all inclusive - i co najwazniejsze, jest przepyszne. Nie jesteś w stanie tego zjeść. Do plaży jest ok. 300 m. Wspaniały hotel na cudowne wakacje. Ja planuję znowu wybrac się tam w przyszłym roku. Jeśli tam jedziesz, na pewno będzie Ci sie podobać. noelia@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek Re: Maksim Solim (***) - Kemer 17.09.04, 11:51 autor: sowa Hotel jest fajny. Jak na 3* to rzeczywiście bardzo dużo oferuje. Znajduje sie w miejscowości Kiris, kilka kilometrów od Kemer. Plaża nie jest przy samym hotelu, ale spacerkiem nie jest daleko. Co do jedzenia, to potwierdzam - dużo i bardzo dobre. Pracownicy chętnie służący wszelką pomocą, uśmiechnięci i uprzejmi, mimo iż cały dzień są na nogach i rzeczywiście ciężko pracują. Nie jest to hotel w którym są wyłącznie Polacy, ale mi się to podobało, bo można poznać ciekawych ludzi z innych krajów, ich kulturę i mentalność. Pokoje w solimie są wygodne i czyste. Sam hotel jest przytulny, niezbyt duży. Można tam wspaniale wypocząć i spędzic udane wakacje. Poza tym w Kemer są wspaniałe okolice - jest morze i góry. Można sie wybrać na wędrówkę po górach - niezapomniane wrażenia. Jedynym mankamentem jest może brak piaszczystej plaży ale wszystkiego mieć nie można. Super wygląda podświetlony nocą basen. Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek Re: Maksim Solim - Kemer 30.08.06, 22:01 Hotel jest bardzo ładny, ciekawa roślinność, pokoje całkiem fajne. Polecam dla wszystkich. Bylam tam 3 lata temu i uważam że hotel zasługuje na * * * *. Autor: drzewko_pomarańczowe Odpowiedz Link Zgłoś