Dodaj do ulubionych

Lotnisko Antalia

IP: *.146.95.128.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.07.15, 10:05
Czy na lotnisku w Antalii zabieraja wode?
Obserwuj wątek
    • marcychna2 Re: Lotnisko Antalia 25.07.15, 11:31
      Tak. Jeśli wraca do kraju to tak jak u nas zabierają wszystkie butelki
    • Gość: Ania Re: Lotnisko Antalia IP: *.dynamic.chello.pl 25.07.15, 12:05
      Zabierają, a na lotnisku mała butelka wody kosztuje 4 LT
      • 5mimonka Re: Lotnisko Antalia 25.07.15, 12:34
        Leciałam 3 razy ,zawsze mialam cole ,wode nigdy nikt sie nie doczepil,reszta znajomych tez ,miej w podrecznym ,przechodz przez wszystkie bramki a jak zwroca ci uwage to wyrzucisz
    • Gość: gość Re: Lotnisko Antalia IP: *.dynamic.chello.pl 25.07.15, 13:19
      To zależy jak się trafi, mnie tylko raz udało się przejść z wodą, po prześwietleniu bagażu podręcznego raczej w większości przypadków każą wyrzucić wodę.
    • aseretka Re: Lotnisko Antalia 25.07.15, 19:36
      Wracałam co prawda tylko raz z Antalii ale byłam zaskoczona, że nie kazano nam wyrzucić buteleczek (300 ml) z sokiem. Soki te -po dwa na osobę - dostaliśmy przed wyjazdem z hotelu w ramach lunch-box.
    • Gość: Asia Re: Lotnisko Antalia IP: *.dynamic.chello.pl 25.07.15, 20:05
      Wracaliśmy na początku lipca, mieliśmy w torbie podręcznej i plecaku dziecka wodę, ale kazali nam niestety wyrzucić, musieliśmy wodę kupić na lotnisku. Nie mam pojęcia od czego to zależy czy przepuszczą z napojami czy nie.
      • Gość: jagoda Re: Lotnisko Antalia IP: *.kaskada.net 25.07.15, 21:24
        Wracałam kilka dni temu, ani mnie, ani koleżance nie wyrzucili wody. Ja miałam jedną 300 ml butelkę, a koleżanka aż dwie.
        Zawsze można próbować, akurat to nic nie kosztuje.
    • kasia_dwa Re: Lotnisko Antalia 29.07.15, 10:17
      Ja w tym roku z pełna premedytacją zostawiłam 2 butelki wody 0,5 l w bagażu podręcznym i puściłam na taśmę, udało się i przeszliśmy. Gdyby kazali to bym wyrzuciła i powiedziała, że zapomniałam. w torebce miałam tez 30ml perfum i też nie kazali wyrzucać. Nie wiem od czego to zależy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka