Dodaj do ulubionych

Mukarnas Spa Resort

IP: *.centertel.pl 29.06.16, 16:50
Czy wybiera sie ktoś do Mukarnas Spa Resort w terminie 20.07 - 31.07 ? I proszę bez komentarzy typu samobóncy itp. Między Stambułem a Antalya jest 850 km i w Stambule co chwile jakieś akcje są (na Ukrainie były zadymy i ludzie spod granicy nie uciekali na zachód), a po za tym do np Bułgarii czy Grecji jest ze Stambułu bliżej niż do kurortów, a na polskich drogach dziennie ginie w wypadkach ok 8 osób. Więc jak ma się coś stać to się stanie...
Obserwuj wątek
    • jacenty1022 Re: Mukarnas Spa Resort 29.06.16, 18:47
      Witam w Mukarnasie byliśmy z żoną w 2015,hotel rewelacja.W tym roku Utopia troszkę dalej od Mukarnasa ale ten sam kierunek 02.07 z Wrocławia.
      • Gość: Matt Re: Mukarnas Spa Resort IP: *.centertel.pl 29.06.16, 19:38
        My byliśmy w utopi. Hotel wypas:). Najlepszy w jakim bylismy. Polecam pokoje w budynku głównym od strony alanyi. Super widoki na morze, góry i miasto
    • bubacanaria Re: Mukarnas Spa Resort 02.07.16, 21:11
      My lecimy w tym terminie rodzinką 6 osób.
      Do zobaczenia przy barze w Mukarnasie.
      • Gość: Matt Re: Mukarnas Spa Resort IP: *.centertel.pl 02.07.16, 23:57
        A skąd lecicie i z jakiego biura? I w jakim wieku jesteście?
        • bubacanaria Re: Mukarnas Spa Resort 09.07.16, 20:08
          My lecimy z Wezyra z Warszawy dzieci 6 i 13 lat my trochę więcej ..........
          • Gość: Matt Re: Mukarnas Spa Resort IP: *.centertel.pl 09.07.16, 20:16
            Nasz młody ma 11 lat. My 30 i 29 lat
      • Gość: 2 rodziny z Pabian Re: Mukarnas Spa Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.16, 18:57
        No to nie tylko my będziemy dużą ekipą/ rodziną ??
    • 2ewarodziewicz Re: Mukarnas Spa Resort 04.07.16, 12:37
      ja wybieram się z rodzina w tym terminie, z 2 dzieci z Poznania, nie ma co się nakręcać, byłam tam w kwietniu w Turcji, cisza i spokój
    • Gość: 2rodziny z Pabiani Re: Mukarnas Spa Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.16, 18:54
      My lecimy 23.07-03.08... 2 rodziny 5osobowe... A ponieważ należymy do towarzyskich osób, napewno szybko się poznamy i zintegrujemy ?? Czy wie ktoś może czy mają tam gitarę?
      • Gość: Nina Re: Mukarnas Spa Resort IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.07.16, 20:41
        Mam kilka pytań do osób, które były w tym hotelu:
        - czy na plaży i basenie są lodówki z butelkowaną wodą?
        - w jakich godzinach czynne są karuzele i czy są do nich duże kolejki?
        - widziałam na zdjęciach że plaża jest dość kamienista, ale czy już w wodzie też są kamienie, czy piasek?
        - czy szybko robi się głęboko?
        Z góry dziękuję za odpowiedzi.
    • mulka86 grupa na FB 'Turcja - Wakacje 2016' 09.07.16, 19:40
      Zapraszam do grupy na facebooku :) Dla wszystkich wyjeżdżających w tym roku do Turcji
      TURCJA ? WAKACJE 2016 - www.facebook.com/groups/turcja2016
    • daftmiss Re: Mukarnas Spa Resort 02.08.16, 17:18
      Leci ktoś do Mukarnas 17 sierpnia?

A jak Wasze wrażenia już po urlopie? Zadowoleni? ;)
    • alanyawycieczki.pl Re: Mukarnas Spa Resort 02.08.16, 18:46
      Mukarnas to dobry i sprawdzony od wielu lat hotel. Bardzo podoba mi się odpowiedź Matta - zdrowe podejście do zycia, brawo.
      Aco do Turcji to Jeśli chcecie dowiedzieć się więcej o bezpieczeństwie w Alanyi i okolicach, atrakcjach lokalnych lub po prostu chcecie być na bieżąco z tym co dzieje się w Turcji to zapraszamy do naszej lokalnej tureckiej grupy na facebooku. Tam "na żywo" i szybko możecie zadawac pytania na interesujace was pytania. I szybko znajdziecie na nie odpowiedź.
      www.facebook.com/groups/turcjawycieczkiatrakcje/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka