Dodaj do ulubionych

muzyka turecka

28.09.04, 19:42
Witam wszystkich! Jestem tu gosciem z forum-Egipt;) egiptomaniacy wymieniają
się arabską muzyczką i chciałam spytać czy jacyś turkofani nie mają w swoich
zasobach mp3 muzyki tureckiej??? Głownie Tarkana, ale cokolwiek innego też
może być! w zamian oferuję piosenki egipskie, libańskie...
kontakt : riliana@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • princes99 Re: muzyka turecka 28.09.04, 20:23
      osobiście polecam Sandala.Jest lepszy od Tarkana.Posiadam świeże płytki z Turcji ale niestety nie w postaci mp3.Ale ten pomysł z wymianą jest ok
      • Gość: jasminas@gazeta.pl Re: muzyka turecka IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.09.04, 21:14
        mam Tarkana, Sandala, Athene, Yourtseven Kardesler, Sertap Erener i trochę
        innych. Na codzień nie slucham takiej muzyki, ale w wakacje do tanczenia jest
        swietna.
    • Gość: folke Re: muzyka turecka IP: *.eo.pl 29.09.04, 08:50
      ja mam wszystkie płyty sezen aksu i trochę emel sayin. Gorąco polecam. Turcy są
      w nich zakochani.
    • prncesa Re: muzyka turecka 29.09.04, 10:46
      Polecam stronę www.klarnet.net
      Ale niestety Tarkan nie ma dostepnych wszystkim przebojów. Osobiście uwielbiam
      Rafeta el Romana i Buncu Gunes.
      • Gość: Marchewka Re: muzyka turecka IP: 213.134.131.* 11.10.04, 17:05
        szkoda tylko że na stronie wszystko jest po turecku, zanim nauczę się tego
        języka przeboje dawno odejdą do lamusa ;P
        • prncesa Re: muzyka turecka 12.10.04, 16:44
          Ja też nie znam tureckiego, ale rozpracowałam ta stronę. Jak wejdziesz to sa
          tam literki alfabetu pod którymi znajdujesz nazwiska wykonawców i ich utwory.
          Klikasz na utwór i wtedy pojawia się strona z informacjami na temat utworu i
          przycisk "load". Klikasz i pojawia sie strona w kolorach niebiesko-białych. na
          samej górze jest linijka tekstu (w tym nazwa wykonawcy), podkteślona. Klikasz i
          ściągasz. Ale nie wszystkie utwory sa aktywne, tzn. nie wszystkie można
          ściągnąć. To sie okazuje dopiero w końcowym etapie, po prostu nie pojawia się
          okienko ściągające. Mam nadzieje że nie zamieszałam Ci w głowie tym opisem,
          choć zdaję sobie sprawe że jest nieco chaotyczny. Spróbuj, polecam.
    • Gość: oscar Re: muzyka turecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 20:04
      A nie wiecie jaki tytuł ma taka turecka piosenka, bardzo popularna w tym roku,
      w której powtarza się motyw "na na na na na na e". Śpiewa facet.
      • Gość: Marchewka Re: muzyka turecka IP: 213.134.131.* 12.10.04, 09:25
        myślę że chodzi Ci o "remember" - to podobno kawałek stary jak świat, ale
        rzeczywiście w tym roku podbił wszystki knajpy w porcie w Alanyi
      • prncesa Re: muzyka turecka 12.10.04, 15:57
        Albo Tarkan , tylko nie pamiętam tytułu, coś jak" Kusu Kusu". Nie mam pojęcia.
        • Gość: madzia Re: muzyka turecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 17:42
          Summer Love "Remember" właśnie skończyłam słuchać:)
          • Gość: Marchewka Re: muzyka turecka IP: 213.134.131.* 13.10.04, 17:51
            czyli miałam rację :))) nie mogłam tylko namierzyć wykonawcy.
            Słyszeliście w ogólę tę piosenkę w Polsce? Przeszukałam wszystkie Empiki i nie
            moge tego nigdzie znaleźć. Najgorsze jest to że nawet Kazaa tego nie "wyrzuca"
            :(
            • Gość: oscar Re: muzyka turecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 20:32
              Jak to nie wyrzuca? Jak tylko dostałem od was namiary, od razu ją sobie
              ściągnąłem. Może w Polsce nikt tego nie słyszał, ale dla mnie to taki osobisty
              przebój tego lata. Pamiętam, że leciał podczas pokazu mody w centrum
              skórzanym... Te modelki nie były złe... Ech...
              • Gość: Marchewka Re: muzyka turecka IP: 213.134.131.* 14.10.04, 13:27
                Oskar chyba bylismy w tej samej fabryce...z tą tylko różnicą że modele byli
                ech... :)))
                nie wyrzuca :( sama nie ściągałam bo nie mam takiej możliwości, ale kumpel,
                który próbował twierdzi że nie może jej ściągnąć...
                może próbuje w złych godzinach.... sama nie wiem :((
                • Gość: oscar Re: muzyka turecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 16:35
                  Jak, chcesz, to ci podeślę, tylko daj maila. A co do sklepu ze skórami... Ja
                  byłem tam z Triadą 7+7. Ale niewykluczone, ze inne biura też tam zabierają -
                  taki jest zresztą obowiązek.
                  • prncesa Re: muzyka turecka 14.10.04, 16:38
                    A czy ja moge prosić o przesłanie tej piosenki? Jeśli tak to mój adres:
                    prncesa@gazeta.pl
                    • Gość: oscar Re: muzyka turecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 22:05
                      Załatwione, ktoś jeszcze?
                      • Gość: Marchewka Re: muzyka turecka IP: 213.134.131.* 15.10.04, 14:52
                        no i oczywiście ja :)
                        marchewka_3@yahoo.com

z góry dziękuję :)
                      • Gość: Marchewka Re: muzyka turecka IP: 213.134.131.* 15.10.04, 16:30
                        Dzięki Oskar !!!
                        nawet nie wiesz jak bardzo poprawiłeś mi humor :))
                        miłego weekendu!
                  • Gość: Marchewka Re: muzyka turecka IP: 213.134.131.* 15.10.04, 14:51
                    i to jest własnie to!!1 Triada 7+7 :)))
              • ayca Re: muzyka turecka 06.11.04, 15:25
                czt moglabym tez prosić o tą muzyczkę? na ayca@neostrada.pl
        • martynka_arc KUZU KUZU!!!! czyli 'jak barenek/owieczka' =) 22.12.04, 00:53
          polecam wersje akustyczna teledysku!!!!!!!! =) jest rewelacyjna, oryginalny
          teledysk tez jest wspanialy! moge sie nimi podzielic =)
          • Gość: Ewka Re: KUZU KUZU!!!! czyli 'jak barenek/owieczka' =) IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 21.02.05, 19:09
            Chetne zobacze to.
            • Gość: Ewka Re: KUZU KUZU!!!! czyli 'jak barenek/owieczka' =) IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 21.02.05, 19:31
              Prosze o przesłanie jakis piosenek tureckich. Ewkaa1@op.pl, ewkaa1@vp.pl Dzieki
              straszne
    • martynka_arc Tarkan jest najlepszy =) 22.12.04, 00:50
      znam pare bardzo fajnych tureckich piosenek innych wykonawcow ale Tarkan jest
      dla mnie najlepszym artysta =) mialam jechac na jego koncert niestety pokryl
      sie on z moimi egzaminami grrrr moze w tym roku mi sie uda! =) co do jego muzy-
      mam wszysktie cd =) i wieeeele mp3 hmm chyba wszystkie (nie zgralam wszystkiego
      do pc jeszce po reinstalce) + remixy etc
      • riliana Re: Tarkan jest najlepszy =) 23.12.04, 19:29
        Tarkan jest cudowny!!! Martynko, nie masz ochoty na małą wymiane mp3???
        zapraszam do koresponcji na riliana@gazeta.pl
        • Gość: goskay@eranet.pl Re: Tarkan jest najlepszy =) IP: *.mlyniec.gda.pl 25.01.05, 23:35
          Czy ja tez moge plik z muzyczka otrzymac?;_)))
          • Gość: Bea Re: Tarkan jest najlepszy =) IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 30.01.05, 20:59
            Mozecie sobie posciagać troszke fajnej muzy turckie z:
            htp//www.klarnet.net/
            • Gość: Bea Re: Tarkan jest najlepszy =) IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 30.01.05, 21:00
              sorrry klarnet.net/
    • Gość: monika Re: muzyka turecka IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.02.05, 14:09
      Moje ulubione to:
      Mor ve Otesi (Bir Derdim Var; Cambaz)
      Celik
      Ebru Gundes
      Izel (mam z nia zrobione zdjecie;)
      Sebnem Ferah (Sigara)
      Burcu Gunes
      MUSTAFA SANDAL!
      Manga (Bir Kadin Cizeceksin)
      • riliana Re: muzyka turecka 25.02.05, 12:34
        Mustafa Sandal & Gentelman "Isyankar" polecam wszystkim!!!
    • Gość: Mirabella Re: muzyka turecka IP: *.chello.pl 13.03.05, 16:19
      turecka muzyka jest superrrrrrrrrrrrrrrr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka