Dodaj do ulubionych

Side - GTI

13.01.05, 10:06
prosze o radę. Nigdy nie byłem w Side, w tym roku wybiera się tam mój brat.
Chce lecieć z biurem GTI. CZy ktoś ma jakieś doświadczenie, był już z tym
biurem, czy jest godne polecenia?
I jeszcze bede wdzieczny za info odnosnie hotelu Linda? w opisach hoteli nic
nie znalazłem.
z góry dziękuję za informacje
Obserwuj wątek
    • donata72 Re: Side - GTI 21.01.05, 16:31
      oj ja ja zazdroszcze!!!!my bylismy w tamtym roku 15 maja w lindzie opcja all co
      moge powiedziec bylo zajebiscie jedne z lepszych wakacji hotel jest piekny dwa
      baseny zjezdzalnia korty tenisowe maly amfiteatr slkep sporzywczy fryzjer
      fotograf same zalety a i codziennie animacje jedzenie pyszne ogolnie bylo
      naprawde super a z gti bylismy juz 3 raz i jest naprawde bez zarzutu pozdrawiam
      i czekam na relacje
      • Gość: N. Re: Side - GTI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 18:37
        2 baseny? zjezdzalnia? w hotelu Linda? eeh ja na zdjeciu widze jeden basen :|
        • Gość: N. Re: Side - GTI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 19:01
          uups :P racja sa dwa baseny, spojrzalam nie na ten hotel :P
          a co do opini to znalazłam jedną na tym forum

"Hotel plozony jest kilkaset metrow od morza i ok. 4km od centrum Side. Do
          morza prowadzi deptak handlowy.
          Nasz pokoj nie byl najnowszy co troche nas zdegustowalono tuz po przybyciu.
          Poza tym same plusy - przede wszystkim czysto. Teren wokol basenu duzy, 2
          baseny ( w jednym rowniez 2 brodziki, w drugim zjezdzalnia), plac zabaw dla
          dzieci, kort tenisowy, boisko do siatki, dyskoteka, bar przy basenie i duzo
          zieleni.
          Jedzenie smaczne i zroznicowane, nigdy niczego nie zabraklo. Obsluga mila, w
          szczegolnosci przyjaznie nastawiona do dzieci.
          Codziennie oraganizowane sa rozne imprezy, np.mecze pilki wodnej, aqua gym,
          mecze siatkowki, etc. Wieczorem dla najmlodszych - mini disco, a potem jakis
          program rozrywkowy.
          Ogolnie - bylismy bardzo zadowoleni, zwlaszcza ze jechalismy z dusza na
          ramieniu po lektorze postow z tej grupy.
          Nie bylo zadnych zatruc, rewizji, etc. "
          Autor : Olek

pozdrawiam :-)

• Gość: ania w. Re: Side - GTI IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.05, 06:10
            • Gość: ania w. Re: Side - GTI IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.05, 06:11
              Mam pytanie czy z hotelu Linda da się dojść plażą do Side
              • Gość: Pawel Re: Side - GTI IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.01.05, 16:33
                Da sie dojsc,ale jak podaja katalogi min. GTI,ATT,cy tez alltours jest to 700
                metrow.
                • Gość: ania w. Re: Side - GTI IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.05, 17:40
                  nie chodzi mi o plażę przy hotelu, tylko o miasteczko Side
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka