Gość: dorma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 12:44 jadę z trójką dzieci czy można wybrać się z nimi na jakąś wycieczke??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: co można zwiedzić w alany jadąc z dziećmi IP: *.opole.wsa.gov.pl 11.03.05, 13:35 a dzieci w jakim wieku i do jakiej miejscowości planujesz wyjazd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: co można zwiedzić w alany jadąc z dziećmi IP: *.opole.wsa.gov.pl 11.03.05, 13:50 Przepraszam, piszesz, że do Alani, a wcześniej pisałaś też TY, podając wiek dzieci.To tak ze starszymito jechać mozesz wszędzie, czyli Pammukale, Kapadocja,nie wiem, jak z raftingiem, być może jest ograniczenie wiekowe, od jakiś 16 lat, bo ja tam małych dzieci nie widziałam,a akurat ragting jest najlepszy z wszystkich atrakcji.Małe dzieci takie do 4 lat, to najlepiej znoszą pluskanie sie w basenie, czy brodziku. Dlatego dobrze jest wybrać hotel z duzym zapleczem dookoła,jaki wybrałaś możesz sprawdzić na forum o hotelach, a z najminiejszym dzieckiem wydaje mi się jedynie wchodzi w rachubę Boat trip u wybrzeży Alani, ewentualnie wycieczka do Aspendos wodospadów,i inne tam rzeczy po drodze, bo to też blisko. Generalnie trzeba jednak uważać zwodą, i aby nie jeśc nie mytych owoców, mogą chwycić niestrawności, i wtedy lepiej póść po leki do miejscowych aptek, choć nie są one tam raczej tanie ( może być wydatek ok.15 euro), lub też zgłosić się do lekarza, którego zapewnia biuro.Ale w aptece, najczęściej umieją pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-lis Re: co można zwiedzić w alany jadąc z dziećmi 11.03.05, 14:54 moge zadac jeszcze pare pytan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: portakal Re: co można zwiedzić w alany jadąc z dziećmi IP: *.chello.pl 11.03.05, 17:19 jestem rezydentka i szczerze dla dzieci polecam wycieczke do AQUALAND-u w Antalii bo tam jest dodatkowo wystep delfinow co dla dzieciakow jest niezapomnianym przezyciem.jezeli chodzi o rafting to dzieci od 6 lat moga jechac ale trzeba tez patrzec na to czy dziecko jest strachliwe czy nie.na rafting jezdza dzieci i nie ma problemow.fajna wycieczka dla dzieciakow jest jeep safari po gorach. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorma Re: do p. rezydentki dorotki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 19:09 czy ta aqwalandia jest daleko i czy ma ją w swojej ofercie neckermann pozdrawiam i dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: portakal Re: do p. rezydentki dorotki IP: *.chello.pl 13.03.05, 16:07 witam.nie jestem moze rezydentka dorota ale pozwole sobie odpowiedziec na pytanie.aqualand jest w antalii(tam gdzie jest lotnisko) i raczej kazda firma posiada ta wycieczke w swej ofercie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś