Gość: Aga IP: *.compower.pl 29.03.05, 10:06 Czy w maju mozna sie juz wygrzac i poplywac w cieplym morzu w Turcji ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: Temperatury maj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 12:23 Byłam w Turcji w 2. połowie maja. W dzień było bardzo ciepło 25-30 stopni, chłodniej robiło się ok. 19:00 ( po kolacji bluza obowiązkowo ). W morzu też spokojnie pływaliśmy, woda była całkiem ciepła. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcamper Re: Temperatury maj IP: *.4pr.pl / *.4pr.pl 02.04.05, 21:17 a czy był tam ktoś na początku maja? Ja lecę do Turcji 4 maja i ciekaw jewstem czy można bedzie już się opalać i kąpać... Odpowiedz Link Zgłoś
donata72 Re: Temperatury maj 02.04.05, 21:30 w maju mozna juz sie opalac kapac i czasami miec dosc upalu ale wieczorki chlodne wiec polarek jest wskazany ale Ci zazdroszcze tez bym se polerzala na goracym piasku!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Temperatury maj IP: *.compower.pl 02.04.05, 23:01 Z jakim biurem lecisz ?Ja planuje z Pegasem 3 maja sie wybrac ,jeszcze nie wiem do ktorego hotelu . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcamper Re: Temperatury maj IP: *.4pr.pl / *.4pr.pl 05.04.05, 12:07 Ja jadę z Jet Touristic - Kumkoy (koło Side) - Club Verano *** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOGUSİA İ GOSİA Re: Temperatury maj IP: *.adsl.ttnet.net.tr 04.04.05, 17:46 Czesc. Mieszkamy w Turcji od 5 lat i jeszcze nie bylo maja zeby nie mozna bylo sie wykapac w morzu, badz opalac, na cieplutkiej juz plazy. Wieczory sa jeszcze wtedy chlodne,ale masz gwarancje na wspanialy odpoczynek. Zapraszamy do Alanyii i naszego biura. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcamper Re: Temperatury maj IP: *.4pr.pl / *.4pr.pl 05.04.05, 12:11 Myślałem żeby z waszym biurem pojechać na parę wycieczek (biuro Pacho Tours, tak?) Tylko mam pytanko: Będę mieszkał w Kumkoy koło Side w hotelu Verano, czy będziemy musieli dojechać do Alanyii żeby pojechać z wami na wycieczkę, czy jest szansa ze wasz autobus zabierze nas spod hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
kiranna Re: Temperatury maj 04.04.05, 15:20 Wszystko zalezy od tego w jaki rejon lecisz ;) Turcja jest prawie 3 razy wieksza niz Polska i w maju w Istambule raczej do wody nie wejdziesz, M. Egejskie tez moze byc jeszcze chlodne, a Riwiera najprawdopodobniej bedzie ciepla na poczatku maja. Odpowiedz Link Zgłoś
lewap.a Temperatury maj 04.04.05, 20:14 Bylem w polowie maja w Bodrum - temperatura wody wynosila wtedy 18 stopni. Niezbyt duzo,ale kapalismy sie.A slonce bylo juz tez piekne. Po zachodzie slonca oczywiscie dlugie rekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
lewap.a Temperatury maj 04.04.05, 20:16 Przepraszam za przejezyczenie:bylismy w marcu nie w Bodrum,tylko w Belek. Odpowiedz Link Zgłoś
lalalab Re: Temperatury maj 15.04.05, 11:10 no ja jadę od 27 kwietnia i tak strasznie chciałabym się wygrzac i pokąpać...mam nadzieję że będzie mi to dane bo inaczej się podłamię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Ja też jadę do Clubu Verano!!! IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 22.04.05, 11:07 Hej, ja też się wybieram do Clubu Verano 4 maja!! Jadę z mężem i synkiem 1,5 rocznym. Moje gg 6593580. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś