Dodaj do ulubionych

Temperatury maj

IP: *.compower.pl 29.03.05, 10:06
Czy w maju mozna sie juz wygrzac i poplywac w cieplym morzu w Turcji ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: Temperatury maj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 12:23
      Byłam w Turcji w 2. połowie maja. W dzień było bardzo ciepło 25-30 stopni,
      chłodniej robiło się ok. 19:00 ( po kolacji bluza obowiązkowo ). W morzu też
      spokojnie pływaliśmy, woda była całkiem ciepła.
      Pozdrawiam
      • Gość: Marcamper Re: Temperatury maj IP: *.4pr.pl / *.4pr.pl 02.04.05, 21:17
        a czy był tam ktoś na początku maja? Ja lecę do Turcji 4 maja i ciekaw jewstem
        czy można bedzie już się opalać i kąpać...
        • donata72 Re: Temperatury maj 02.04.05, 21:30
          w maju mozna juz sie opalac kapac i czasami miec dosc upalu ale wieczorki
          chlodne wiec polarek jest wskazany ale Ci zazdroszcze tez bym se polerzala na
          goracym piasku!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Aga Re: Temperatury maj IP: *.compower.pl 02.04.05, 23:01
          Z jakim biurem lecisz ?Ja planuje z Pegasem 3 maja sie wybrac ,jeszcze nie
          wiem do ktorego hotelu .
          Pozdrawiam
          • Gość: Marcamper Re: Temperatury maj IP: *.4pr.pl / *.4pr.pl 05.04.05, 12:07
            Ja jadę z Jet Touristic - Kumkoy (koło Side) - Club Verano ***
        • Gość: BOGUSİA İ GOSİA Re: Temperatury maj IP: *.adsl.ttnet.net.tr 04.04.05, 17:46
          Czesc.
          Mieszkamy w Turcji od 5 lat i jeszcze nie bylo maja zeby nie mozna bylo sie
          wykapac w morzu, badz opalac, na cieplutkiej juz plazy. Wieczory sa jeszcze
          wtedy chlodne,ale masz gwarancje na wspanialy odpoczynek. Zapraszamy do Alanyii
          i naszego biura. Pa.
          • Gość: Marcamper Re: Temperatury maj IP: *.4pr.pl / *.4pr.pl 05.04.05, 12:11
            Myślałem żeby z waszym biurem pojechać na parę wycieczek (biuro Pacho Tours,
            tak?) Tylko mam pytanko: Będę mieszkał w Kumkoy koło Side w hotelu Verano, czy
            będziemy musieli dojechać do Alanyii żeby pojechać z wami na wycieczkę, czy
            jest szansa ze wasz autobus zabierze nas spod hotelu?
    • kiranna Re: Temperatury maj 04.04.05, 15:20
      Wszystko zalezy od tego w jaki rejon lecisz ;) Turcja jest prawie 3 razy
      wieksza niz Polska i w maju w Istambule raczej do wody nie wejdziesz, M.
      Egejskie tez moze byc jeszcze chlodne, a Riwiera najprawdopodobniej bedzie
      ciepla na poczatku maja.
    • lewap.a Temperatury maj 04.04.05, 20:14
      Bylem w polowie maja w Bodrum - temperatura wody wynosila wtedy 18 stopni.
      Niezbyt duzo,ale kapalismy sie.A slonce bylo juz tez piekne.
      Po zachodzie slonca oczywiscie dlugie rekawy.
      • lewap.a Temperatury maj 04.04.05, 20:16
        Przepraszam za przejezyczenie:bylismy w marcu nie w Bodrum,tylko w Belek.
        • lalalab Re: Temperatury maj 15.04.05, 11:10
          no ja jadę od 27 kwietnia i tak strasznie chciałabym się wygrzac i
          pokąpać...mam nadzieję że będzie mi to dane bo inaczej się podłamię...
          • Gość: Agnieszka Ja też jadę do Clubu Verano!!! IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 22.04.05, 11:07
            Hej, ja też się wybieram do Clubu Verano 4 maja!! Jadę z mężem i synkiem 1,5
            rocznym. Moje gg 6593580. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka