Dodaj do ulubionych

REKLAMACJA? - Triada

01.08.05, 21:18
Witam,
Wykupilem wycieczke do Turcji 7+7, zrobilem doplate za hotel w ktorym chce mieszkac TV, indywidualna klima,... dwa dni przed wylotem dzwoni pani z triady i mowi ze hotel ktory wybralem nie potwierdzil rezerwacji i musze wybrac jeden z dwoch ktore mi podala... dala mi 30 minut do zastanowienia (chciala odrazu wiedziec!) poniewaz pracuje do 18tej a dzwonila po 17tej, dzwoni ponownie (myslalem ze nie zadzwoni) wybralem hotel, ale najpierw upewnilem sie czy jest basen, klima, TV - zapewnila ze wszystko jest wiec sie zgodzilem... po przybyciu do hotelu wszystko co mialo byc, bylo oprocz TV, zgosilem brak TV na spotkaniu z rezydentem na drugi dzien (wykazala zainteresowanie) bo przekazala obsludze i mieli na drugi dzien wstawic TV do pokoju, ale nic z tego!
Mam pytanie w zwizaku z powyzszym: hotel wybrany ZA DOPLATA, jednak zakwaterowanie bylo w INNYM bez TV, CZY JEST SENS PISANIA REKLAMACJI NA BRAK TV? Prosze o info, moze byc na maila eeoo@gazeta.pl
to chyba byla ostatnia wyprawa z triada

eeoo
Obserwuj wątek
    • z_a_n_k_a Re: REKLAMACJA? - Triada 02.08.05, 09:39
      Cześć !
      Moim zdaniem pisz , to był ich obowiązek którego nie dopełnili. A zresztą
      jesteśmy teraz w Unii i mamy Prawo znać swoje prawa :)
      Wyjeżdzam z Triady 17.08 mam nadzieje ze bedzie wszystko wporzo jak nie to ja
      tez napisze...
      Pozdrawaim
      • Gość: amaze Re: REKLAMACJA? - Triada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 10:12
        Jestem ciekawa czy obywatle innych krajów Unii Europejskiej(np. Francuzi czy
        Niemcy)tez, tak wydziwiają i na każdym kroku pisza reklamacje bedac np. na
        pobycie w Polskich hotelach??
        • Gość: Ania Re: REKLAMACJA? - Triada IP: 217.96.7.* 02.08.05, 10:47
          Niemcy i Francuzi to tak roszczeniowe narody, że telewizor miałby się znaleźć w
          5 min. w ich pokoju. To prawda oni nie piszą reklamacji,,,dostają co chcą od
          razu. Poza tym jakie znaczenie ma narodowość. Ustalenia były z organizatorem,
          nie wywiązał się z nich, należy więc walczyć o swoje.
      • eeoo Re: REKLAMACJA? - Triada 02.08.05, 13:03
        zycze ci zeby wszystko bylo ok
        a ma moze ktos jakies wzory - pytanie do tych ktorzy pisali juz reklamacje
    • Gość: antoś podróżnik Re: REKLAMACJA? - Triada IP: *.pagi.pl 02.08.05, 11:23
      Myślę, że powinieneś od razu zapytać w biurze jak wygląda sprawa z dopłatą za
      konkretny hotel skoro tego hotelu nie masz. Ale myślę, że nawet jeśli napiszesz
      to i tak Ci nie uwzględnią bo w sumie wybrałeś sobie hotel, nie zostałeś
      zakwaterowany do nieznanego sobie obiektu. Nie wiem czy ma więc sens pisanie
      takich reklamacji, możesz spotkac się z brakiem odpowiedzi bo TRIADA z tego co
      czytam choćby na tym forum, dostaje ich mnóstwo i sądzę, że zajmują się przede
      wszystkim tyki naprawde istotnymi a ta na taka nie wygląda (niestety). A czy
      poza tym, że hotel nie był do końca ten, który sobie wymarzyłeś (choć uważam,
      że to nie musi być wina TRIADY tylko tak jak Ci powiedziano właściciela hotelu)
      to spędziłeś miły urlop i uwazasz, że wyjazd był udany? Ludzie czy naprawdę
      takimi drobiazgami musimy zatruwać sobie wakacje?
      Pozdrawiam
      • eeoo Re: REKLAMACJA? - Triada 02.08.05, 13:00
        pani przez telefon zapewniala mnie ze hotel jest nawet lepszy od tego za ktory zaplacilem dodatkowo,
        udany, ale dlaczego mam placic (juz zaplacilem) czego nie bylo?
        to nie ludzie zatruwaja sobie zycie tylko triada!
        • Gość: Agata Re: REKLAMACJA? - Triada IP: *.crowley.pl 02.08.05, 13:11
          Na czym polega ta opcja z dopłacaniem do wybranego hotelu??? Kolejny raz
          spotykam się z takim określeniem a nie mam pojęcia o co chodzi :(
          Ja wykupiłam 7+7 z pobytem w hotelu Sahara - oferta była droższą od TRAF - czy
          różnica w cenie to właśnie ta dopłata do wybranego hotelu?
          • Gość: eeoo Re: REKLAMACJA? - Triada IP: 193.28.230.* 02.08.05, 13:46
            niektore hotele sa za odpowiednia oplata i na pewno do niego trafisz ale z triada niekoniecznie, na pewnoe dowiesz sie w biurze triady
        • Gość: annie2003 Re: REKLAMACJA? - Triada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 21:15
          generalnie rozumiem Twoj zal za niespelnione obietnice. ja tez moglam tracic
          czas i nerwy dlatego, ze przez pol objazdu po Turcji mialam felerny autokar.
          jednak wrazenia ogolne byly tak wspaniale, ze nawet ten autokar to pikus.
          uwazam, ze o doplate powinienes zapytac jeszcze w biurze, powinni ja cofnac,
          skoro nie dostales hotelu, do ktorego doplacales. a skoro sie zgodziles.. no i
          brak telwizora biuro zwali na 100% na hotel. wiec chyba pisanie jakiejkolwiek
          reklamacji mija sie z sensem.. niestety, dlugo nas nieswiadomych beda robic w
          konia i to nie tylko biura podrozy..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka