Gość: Katka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 22:15 Wróciłam z tego hotelu 2 dni temu, ogólnie bardzo polecam,, jeśli macie jakieś pytanka zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Snoopy Re: Kleopatra Dreams Beach - super!!! IP: *.outsourcing.atman.pl 08.08.05, 08:03 Wybieram się do tego hotelu z Triadą 17.08. Napisz mi proszę ile kosztują napoje do obiadokolacji i czy płaci się gotówką czy "kartą hotelową"; jak daleko jest z hotelu do jaskini Damlatas; ile jest do centrum miasta to tyle na razie będę jeszcze pytać jak coś mi się coś na myśl nasunie ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katka Re: Kleopatra Dreams Beach - super!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:03 Witam, sorki ale praca praca praca...... Byłam z Triadą, było wszystko ok. muszę tylko zaznaczyć że poza spotkaniem informacyjnym nie był na potrzebny rezydent. Na wycieczce w Kapadocji byliśmy z miejscowym biurem Pacho Tours. w Jaskini nie byliśmy i nie wiem jak daleko jest ona od hotelu ale wyprawę proponował nam taksówkarz za 20 euro od 6 osób. Do centrum miasta i do portu jest ok 40 min spacerkiem nie tak blisko, ale za to przy hotelu jest cicho i spokojnie a na plaży luźno. Za napoje w hotelu płaci sie gotówką duża woda 3 liry, cola 2,5 l.,piwo 4 liry drinki 10-11 lirów. Obsługa naprawdę rewelacyjna!!!!! Kelnerzy latają jak nakręceni, warto dac na początku drobny napiwek. W hotelu czyściutko, dbają o porządek!!! Jak Ci się coś jeszcze nasunie:) to pisz odpowiem jak najszybciej będę mogła. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enter Re: Kleopatra Dreams Beach - super!!! IP: *.ibmer.waw.pl 10.08.05, 09:33 Wejście do jaskini Damlatas jest na początku plaży Kleopatry u podnóżna góry z fortecą, czyli do Dreams Beacha powinno być ok. 1200 metrów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enter Re: Kleopatra Dreams Beach - super!!! IP: *.ibmer.waw.pl 09.08.05, 09:52 Jaka jest plaża przy hotelu - czy po wejściu do wody na dnie są kamienie czy też tylko sam żwirek i można boso chodzić bez ryzyka, że się można o coś uderzyć i poranić? Pozdrawiam, Enter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katka Re: Kleopatra Dreams Beach - super!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:07 Na plaży przy hotelu po wejściu do wody jest żwirek kiedyś chyba były duże kamulce ale wydaje mi sie że są usunięte, bo dalej jest ich bardzo dużo, jest dość głęboko, po paru krokach nie ma gruntu, ale woda gorąca 29 stopni!!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snoopy Re: Kleopatra Dreams Beach - super!!! IP: *.outsourcing.atman.pl 09.08.05, 13:02 Hej Katka !!! odezwij się - pewnie żyjesz ciągle wspomnieniami z wakacji ale choć parę słów więcej na temt hotelu mogłabyś napisać skoro tak goroco go polecasz !! Ja i tak już wyboru dokonałam ale dobrze jest wiedzieć że wybór był trafny. Napisz z jakim biurem podróży byłaś w Turcji. Pozdrawiam Snoopy Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek Forum TURCJA-HOTELE 10.08.05, 14:34 Zapraszam do zamieszczenia opinii o hotelu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=16262915&t=1123677188944 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katka Re: Forum TURCJA-HOTELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 21:12 Jak tylko będę miała troszkę wiecej czasu obiecuję że napiszę :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irennka Re: Forum TURCJA-HOTELE IP: *.euron.pl / *.euron.pl 16.08.05, 14:04 Hotel wspaniały. spacerkiem do centrum jakies 30 minut. pokoje czyściutkie, sprzątane codziennie. klimatyzacja dziala bez zarzutu, obsługa rewelacyjna. Stosunkowo mało Polaków. dosyć mały basen, ale można wytrzymać. Często organizowane są animacje, wieczory tureckie, loterie itp. Przy samym hotelu często "parkują" wielbłądy - zdjęcie 5 euro:-) Hotel składa się z 2 budynków, główny nie odbiega standardem od przyległego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Forum TURCJA-HOTELE IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.08.05, 14:31 Przyłączam się do opinii poprzedników: świetny i w pełni zasługujący na 4 gwiazdki hotel, który jest prawdziwą perełką w ofercie katalogowej Triady. Byłem w nim w terminie 28.07-03.08.05, szkoda że tylko tydzień, ale w nastęnym tygodniu była już objazdówka. Chętnie bym do niego kiedyś wrócił i śmiało mogę go polecić tym, którzy się do Alanyi chcą wybrać. Myślę, że każdy kto do tego hotelu trafi będzie w pełni zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś