Dodaj do ulubionych

KTO BYŁ W HOTELU KIVILCIM - MARMARIS ??????

IP: *.kghm.pl 24.08.05, 20:10
czy jest tutaj ktos kto już byl w tym hotelu i może cos na jego temat
powiedzieć...pozytywy lub negatywy..???? Bede bardzo wdzieczna za kazdą
informację :)
Obserwuj wątek
    • sumika Re: KTO BYŁ W HOTELU KIVILCIM - MARMARIS ?????? 24.08.05, 23:14
      Ja również czekam na jakieś opinie???

• Gość: Wiki088 Re: KTO BYŁ W HOTELU KIVILCIM - MARMARIS ?????? IP: *.kghm.pl 25.08.05, 11:51
        ciekawe czy sie w końcu czegos dowiemy :((
        • Gość: Raffi recenzje IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.05, 16:08
          To jedyne informacje jakie znalazlem :))

www.recenzie-hotelov.sk/showpage.php?name=trms
      • Gość: hsklj Re: KTO BYŁ W HOTELU KIVILCIM - MARMARIS ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 23:13
        mie byłe w tym hotelu ale byłe w marmaris moze macie jakies pytania
    • Gość: Aquila Ardens Re: KTO BYŁ W HOTELU KIVILCIM - MARMARIS ?????? IP: *.chello.pl 04.09.05, 22:29
      Ja byłam :) otóż hotelik całkiem sympatyczny... świetna obsługa... to znaczy...
      młodzi, śmieszni kelnero-"barboye" , którzy podchodzą i wrzucają do basenu...
      równie sympatyczny, długowłosy barman, który wszystkie przedstawicielki płci
      pięknej chciałby wyciągnąć na dyskotekę... komiczny kucharz...jakby skóra
      zdjęta z Luiza Define (wybaczcie...mimo jako-takiej znajomości Francuskiego nie
      wiem, jak się pisze to nazwisko)... jedyne mankamenty, to: powtarzalność w
      kuchni (ech... niejasno się wyrażam... chodzi o fakt, iż codziennie była taka
      sama zupa... i powtórki z wczoraj)i głebokość basenu... 1.40 --'

Pozdrawiam,

(Non) Solituda Aquila Ardens (Haliaeeta Leucocephala) Ex Exploratione Lupina
      • Gość: Wiki088 Re: KTO BYŁ W HOTELU KIVILCIM - MARMARIS ?????? IP: *.kghm.pl 06.09.05, 13:21
        dzięki za informacje....jednak zmienily sie moje palny nie bede w hotelu
        Kivicim bo za długo czekalam nei ma juz miejśc na 12-stego....a pozatym to
        rejontez sie zmienił na Fethyje....
        ale jeszcze raz dzięki za info...

lece 10.09. do Fethyje do hotelu Ozur *** z Axelka
        jak przylece to opowiem :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka