Gość: KWIATUSZEK23L IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 15:13 CZEŚĆ CZY KTOŚ Z WAS BYŁ MOZE W TURCJI W HOTELU TYPU TRAF??JEZELI TAK TO NAPISZCIE JAKIE BYŁY WARUNKI I WOGÓLE JAK TO WYGLADA?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łukasz Re: HOTELE TYPU TRAF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:06 Moj brat poleciał w środę i dopiero na miejscu dowiedział się w jakim hotelu będize zakwaterowany. Dzwonił dziś i jest zachwycony. Trafił na hotel Sweet i wszystko mu pasuje. Jest czysto, miło i wygodnie. Ja się wybieram do Turcji w pażdzierniku. Też wybiorę opcję TRAF (moi znajomi byli w zeszłym roku też byli zadowoleni) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KWIATUSZEK23L Re: HOTELE TYPU TRAF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 18:43 DZIĘKI ZA ODPOWIEDZ:))JA JADE Z TRIADY A TWÓJ BRAT Z JAKIEGO BIURA POJECHAŁ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: HOTELE TYPU TRAF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 08:12 Mój brat, moi znajomi i ja sam- wszyscy zdecydowalismy sie na Triadę. Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KWIATUSZEK23L Re: HOTELE TYPU TRAF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 16:55 Dzięki za odpowiedz życze udanego wyjazdu:)) Odpowiedz Link Zgłoś