Dodaj do ulubionych

21.09 z Wezyrem 7+7

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.09.05, 12:32
Lecimy z Wezyrem 7+7, Alperbey(all inc.)
z Poznania, macie jakieś "dobre rady"?
Kto leci z nami - prosimy o kontakt
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Re: 21.09 z Wezyrem 7+7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 00:31
      Ja właśnie wróciłem - Hotel Galaxy Beach.
      Jak jakieś pytanka to chętnie odpowiem.

Wycieczka super, straszna ilość kilometrów ale warto.
      Przewodnik Łukasz super gość - bardzo dobra organizacja wycieczki - jest jeszcze
      jeden przewodnik chyba Ewa/Ela?

Co do BP Wezyr żadnych większych uwag - organizacja bardzo dobra co miało być to
      było, ba było nawet więcej niż miało być.

Rezydenci jak w każdym biurze patrzą tylko na siebie. Ale przecież nie ocenia
      się biura przez pryzmat rezydentów - no chyba że ktoś się nie dogada z recepcją.

Osobiście polecam Wezyra i 7+7.

- Mogą zmienić pobyt z objazdówką - to zależy do ilości chętnych
      - zakupy tureckie (np. chawła, prezenty )proponuję zrobić w Canakkale - potem
      tylko drożej i drożej. Najlepszy hotel na objazdówce to właśnie w Canakkale -
      przy samy porcie, bardzo niskie ceny - kawa turecka 0,8 lira herbata 0,7 lira.
      Koniecznie trzeba wyjść na miasto - koń trojański.
      - raki na lotnisku Antalia kosztuje ok. 12-13 EUR za 1 litr- nie wierz
      rezydentom że na lotnisku jet najdrożej w "tanim" sklepie po drodze na lotnisko
      było 26USD za 0,7 litra!! Chawła po 10 USD w sklepie a w Alani w markecie ok.
      4.300, lirów. za 0,75 kg.
      -rafting u rezydenta 55 USD w lokalnym biurze - co 100m na ulicy - po 15-20USD.
      Ja nie byłem ale ci co byli to chwalili - nie byli oczywiśce z wezyra a lokalnego.
      - bardzo fajne hotele na objazdówce
      - woda do kolacji to tak od. 1,5 w Canakkale do 4 lirów w Kapadocji za 1,5 litra.
      - kurs to 1USD=1,3lira 1EUR=1,6 lira - może być ciut więcej.
      - płać w lirach - to samo może kosztować 1 USD albo 1 EUR lub 1 lirę.

Jak sobie coś przypomnę to dopiszę.

PS. Jadę na wakacje żeby wypocząć i się odstresować - minusów też mogę podać kilka.

• Gość: Arass Re: 21.09 z Wezyrem 7+7 IP: *.zamowienia.aluplast.com.pl 14.09.05, 14:47
        Dziękujemy za odpowiedź...
        Mamy nadzieję, że nie będziemy mieć powodów do narzekania, bo ostatnio głośno w
        TV się o WEZYRZE zrobiło...
        Nic tylko wypoczywać a wylot już niedługo...

Pozdrawiamy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka