Gość: szochal IP: *.aster.pl 20.09.05, 21:27 wrocilem pytajcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agu Re: Turcja Fethiye-Calis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 12:43 ja tez właśnie wróciłam i chętnie pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annna Re: Turcja Fethiye-Calis IP: *.chello.pl 21.09.05, 14:42 w ktorym hoteliku? czy sa jeszcze ludzie? wieczory na promenadzie - jest co robic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agu Re: Turcja Fethiye-Calis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 19:00 ja byłam w Simsek Hotel - tuz przy promenadzie - ludzi było w sam raz - nie dużo nie za mało. Co robić jest: są dyskoteki (z pianą), restauracje, można kupić piwko w sklepie i spędzić wieczór na plaży... Odpowiedz Link Zgłoś
scarabeus Re: Turcja Fethiye-Calis 21.09.05, 21:58 czesc Co warto zobaczyc w okolicy Czy cos zwiedzales? Czy warto wypozyczyc samochod? Za ile gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szochal Re: Turcja Fethiye-Calis IP: 212.76.37.* 22.09.05, 15:50 hej!!! co warto zobaczyc napewno Oludenizm-laguna pieknie tam jeste mozna dojechac dolomuszem za 3-4 liry i wejscie na plaze 2,25 lira ale naprawde warto,w samymy Fethiye skalne grobowce i to chyba raczej wszsytko co bylo by ciekawsze,polecam wybrac sie do Efezu i Pamukkale ale z lokalnych biur o wiele tansze sa wycieczki ja bylem z biura sisaide-polecam super biuro a i jeszcze rejs an 12 wokol 12 wysp przepiekne widoki calodniowa rejs to jest ii tez zlokalnych biur nie hotelowych najlepiej samemu dojechac do portu i tam jest mnostwo stateczkow ktore codziennie wyplywaja do wyboru do koloru koszt ok.10 euro z posilkiem trzeba sie targowac ,i w okolicy jest jeszcze wawowoz Saklient tez polecam przepieknie jest dolomuszem mozna dojechac podroz godzinke troszke wiecej moze,samochodu nie oplaca sie wypozyczac drogie paliwo poprostu jeste to nie oplacalne pozdrawiam.Dodaje ze za Efez i Pamukkale zaplacilem 55 euro wycieczka byla dwu dniowa z noclegiem w hotelu **** z wyzywieniem dwu dniowym takze naprawde oplacalo sie rezydenci nasi o wiele drozej proponuja wycieczki,wiec polecam sie rozejzec po miejscowych biurach ktorych tam nie brakuje szczegolnie na promendzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agu Re: Turcja Fethiye-Calis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 17:05 ja tez polecam Oludeniz: niesamowicie przejrzysta woda w morzu, dolmusz podwozi pod samą plaże, - Saklikent: koniecznie, przejazd z Fethiye 5 lirów w jedną stronę. Zarezerwujcie min. 3 godziny na zwiedzanie wąwozu, - Tlos: antyczne ruiny, - Xantos: antyczne ruiny, dojazd klimatyzowanym autobusem z dworca autobusowego 5 lirów w jedną stronę, - Patara: długa i piaszczysta plaża, szerokie pasma wydm (plaża jak w Polsce, ale woda w morzu o kilkanaście stopni cieplejsza) i antyczne ruiny, i wiele innych miejsc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinezka Re: Turcja Fethiye-Calis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 13:56 wycieczki fakultatywne kupujcie w lokalych biurach- dużo taniej niż u rezydentów, no i można się potargować. Opis tych, na których ja byłam z fotkami i z cenami na www.pinezka.strefa.pl/turwycieczki.html. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agu Re: Turcja Fethiye-Calis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 15:51 link jest nieaktywny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Turcja Fethiye-Calis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 13:37 hej ja wrocilam stamtad w sobote , az zal bylo wracac..... mieszkalam obok hotelu simsek - w Berlinie ;) Odpowiedz Link Zgłoś