Dodaj do ulubionych

Delphin de lux Alanya

IP: *.elsat.net.pl 25.01.06, 11:48
kto leci 14 czerwca do Delphina w Alanyi? Ja będę z córką która ma cztery
latka i fajnie by było gdyby ktoś też tam się wybierał z dzieckiem w podobnym
wieku. Hotel goraco polecam, byłam w nim w tamtym roku, jest fantastyczny,
mój dzieciak byl zachwycony.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dede Re: Delphin de lux Alanya IP: 217.153.187.* 25.01.06, 16:56
      Ja mam w planie leciec tydzien pozniej z Wezyrem.Tez mam dziecko 5 letnie.
    • Gość: B.B Re: Delphin de lux Alanya IP: *.elsat.net.pl 25.01.06, 23:02
      To może się spotkamy, bo ja będę tam od 14 do 28 czerwca.
    • Gość: wito Re: Delphin de lux Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 20:09
      Cześć,
      byłem w Delphinie w 2002 roku - był świeżo po otwarciu.
      Z jakiego biura byłaś w zeszłym roku?
      I z jakiego lecisz w tym roku?
      Znalazłem ten hotel w Wezyrze ale oni nie mają najlepszej opinii.

Szukam sprawdzomego miejsca dla siebie, żony i syna 6 lat.
      • Gość: pozytywna Re: Delphin de lux Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 08:59
        Delfin jest super!!! Wybierz go a nie będziesz żałować. w sumie to nie ważne z
        jakiego biura lecisz, ważne, aby był to dobry hotel, a takim włąśnie jest
        delfin. i do tego ma ultra all inclusive!!!Pozdrawiam i życzę słusznych decyzji.
      • Gość: B.B Re: Delphin de lux Alanya IP: *.elsat.net.pl 06.03.06, 14:37
        W Delfinie de lux byłam z Wezyrem, w tym roku też korzystam z tego biura, ale
        oni zaproponowali mi dla odmiany Delphina Palace(ten sam właściciel hotelu) z
        tego powodu że jest tam piaszczysta plaża a w Delphinie de lux jest plaza
        kamienista.Cena jest porównywalna więc zkorzystałam z propozycji. Wiadomo że
        jak jedzie się z dzieckiem( czterolatkiem) to piasek jest zdecydowanie lepszy
        do budowania babek niż kamienie.Termin w którym będę to 14-28 czerwiec.
        • Gość: koyik Re: Delphin de lux Alanya IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 13:28
          Gość portalu: B.B napisał(a):
          Wiadomo że
          > jak jedzie się z dzieckiem( czterolatkiem) to piasek jest zdecydowanie lepszy
          > do budowania babek niż kamienie.Termin w którym będę to 14-28 czerwiec.

jakie budowanie babek? piasek już w maju jest tak gorący, ze dorosły nie jest w
          stanie przejść goła nogą a co dopiero dziecko posadzic!!!!
          • Gość: B.B Re: Delphin de lux Alanya IP: *.elsat.net.pl 31.03.06, 23:36
            Widać że nie masz dzieci, bo zauważyłbyś że na plaży są zrobione piaskownice
            dla dzieci pod dużymi parasolami, więc dzieci są w cieniu, a na plaży są
            specjalne kładki do chodzenia żebyś sobie nie poparzył nóże( tak właśnie jest w
            Delphinie wiem bo tam byłam)
      • Gość: fiona71 Re: Delphin de lux Alanya IP: *.orange.pl 06.03.06, 20:33
        bylam w 2005 r w Cornelli de lux Belek polecam super hotel, Delfin sie chowa
        • Gość: David Re: Delphin de lux Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 10:30
          Napisz proszę coś więcej, bo właśnie się waham pomiędzy Cornelią a Delfinem
          • Gość: B.B Re: Delphin de lux Alanya IP: *.eranet.pl 14.03.06, 22:28
            Cornelia jest zdecydowanie droższa niż Delphin Palace a poziom usług i cała
            reszta przypuszczam że jest taka sama.Byłam w Delphinie i wiem że jest tam super
            { po co przepłacać za to samo co byłoby w hotelu Cornelia?}
            • Gość: David Re: Delphin de lux Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 09:50

Gość portalu: B.B napisał(a):

> Cornelia jest zdecydowanie droższa niż Delphin Palace a poziom usług i cała
              > reszta przypuszczam że jest taka sama.Byłam w Delphinie i wiem że jest tam
              supe
              > r
              > { po co przepłacać za to samo co byłoby w hotelu Cornelia?}

Dzięki za odpowiedź. Ale zauważ, że napisałaś "przypuszczasz" a więc jednak nie
              znasz poziomu Cornelii. A różne hotele to nigdy nie jest "to samo" , no i
              zawsze może być jeszcze lepiej ;). W zaprzyjaźnionym biurze podróży
              zarekomendowano nam jednak Cornelię. Co do różnicy cen - nie jest tak znaczna.
              Pozdrawiam
              • Gość: B.B Re: Delphin de lux Alanya IP: *.elsat.net.pl 27.03.06, 21:56
                Jestem ciekawa czym różni się hotel Cornelia od Delphina Palac, bo widzę drogi
                Davidzie że ciężko Cię przekonać do hotelu Delphin.
                • Gość: fiona 71 Re: Delphin de lux Alanya IP: *.orange.pl 30.03.06, 21:19
                  jedzenie jest na tym samym poziomie, no moze w Delfinie bylo ciut lepsze-
                  minimalnie, baseny sa ładniejsze w Cornelii lepiej rozłożone nigdy nie ma tłoku
                  na basenie i koniecznosci rezerwacji leżaków, bo sa bardzo "rozciagniete" i
                  zawsze lezysz przy basenie, dla dzieci darmowe gry sony pl.,automaty itp.
                  pokoje - my mieszkalismy w suit junior obok hotelu- byly bez porownania lepsze
                  i wieksze njiz w Delfinie. no i otoczenie dookoła piekne zielone laski piniowe,
                  pola golfowe, do miasteczka ok 10 min, w Delfinie -pustka dookoła. mnie
                  Cornelia bardziej sie podobala mojemu mezowi Delfin.
                  • Gość: manka Re: Delphin de lux Alanya IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 09:44
                    Cornelia była 3 razy w ostatnim roku wybierana jako jeden z najlepszych 100
                    hoteli przez turystów TUI (TUI Holy). Ja polegam na tej rekomendacji - bo
                    wynika z opinii ludzi.
                    • Gość: B.B Re: Delphin de lux Alanya IP: *.elsat.net.pl 31.03.06, 23:29
                      Delphin de lux tez był wybrany przez TUI jako jeden z najlepszych. Ja również
                      polegam na rekomendacji innych ludzi. Jeżeli znasz niemiecki to wejdż sobie na
                      niemiecką stronę internetową o opiniach hotelowych i poczytaj sobie ich opinie
                      na temat Delphina.
              • Gość: turysta Re: Delphin de lux Alanya IP: *.elsat.net.pl 03.04.06, 22:56
                Porównałem ceny Delphina i Corneli i jeżeli dla Ciebie róznica ok.1000 zł. od
                osoby jest ceną" nie znaczną" to o key, ale dla mnie jest to już za drogie.
                • Gość: ania w. Re: Delphin de lux Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 07:36
                  Ale kobitki macie problem ja bym wybrała Titanika - tylko nie jest na dalekich
                  przedmieściach Alanii
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka