Dodaj do ulubionych

All inclusive z jettouristic

IP: *.idc.net.pl 23.05.06, 11:04
prosze o opinie o jetttouristic z hotelu santana.Podobno niedawno zostalł
przebudowany.Ceny maja dość korzystne a niewiem czego można sie tam
spodziewac ponieważ rózne są opinie.Interesuje mnie oferta all inclusive ,jak
to wygląda na miejscu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ela Re: All inclusive z jettouristic IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.05.06, 11:06
      Daruj sobie to dziadowskie biuro z jego wątpliwej jakości hotelmi all
      inclusive. jest tyle bardziej profesjonalnych biur z ciekawsza ofertą do Turcji
      • Gość: kuki13 Re: All inclusive z jettouristic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 11:22
        Bzdura! Nie wiem co ma wspólnego wyżywienie w hotelu do biura podróży, po
        prostu jaki hotel takie jedzenie i tyle, pojedź z Jet Touristic do hotelu 5* i
        zobaczymy czy będzie coś nie tak, jeśli jedzie się do hotelu 3* i jest All
        Inclisive to nie ma co się spodziewać rewelacji niezaleznie od biura z jakim
        jedziesz.
        • Gość: Ela Re: All inclusive z jettouristic IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.05.06, 11:44
          Ceny hoteli 5* z all w Jettouristic są porównywalne albo i wyższe jak w TUI czy
          Scanholiday, a obsługa np. rezydentów i wywiązywanie się z umowy daleko
          odbiegają od poziomu tych bardziej renomowanych biur. Za taka cenę to wolę
          lepsze biuro , przynajmniej nie będzie nerwowo.
          • jusytka Re: All inclusive z jettouristic 23.05.06, 12:08
            A byłas w którymś z ich hoteli, bo mam wrażenie, że nie ...
            • Gość: Ela Re: All inclusive z jettouristic IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.05.06, 13:05
              Udało mi się na szczęście umiknąć pobytu z tym biurem, po kompletnie
              zniechęcającej relacji moich znajomych, którzy niestety skorzystali z oferty
              tego nieprofesjonalnego biura, a nie byli jedynymi niezadowolonymi.
              • Gość: h Re: All inclusive z jettouristic IP: *.pam.szczecin.pl 23.05.06, 21:20
                ja bylam z tym biurem we wrzesniu w ofercie all inclusive w Marmaris i jestem
                bardzo zadowolona, choc przyznam ,ze po wypowiedziach na forum stresowalam sie
                troche...
              • jusytka Re: All inclusive z jettouristic 24.05.06, 11:38
                A to bład, bo masz prawo sie wypowiadac na temat własnych doświadczeń, a nie
                powtarzać po kimś bzdury.
                Ja w przeciwieństwie do ciebie skorzystałam z usług tego biura i byłam bardzo
                zadowolona, nie tylko ja zresztą, szczególnie hotel Santana szczerze polecam.
                Jesli ktoś jest zainteresowany szczegółami chętnie odpowiem, choć z opcji all
                nie korzystałam, wiec na ten temat sie nie wypowiem.
    • kochanionka Re: All inclusive z jettouristic 23.05.06, 22:53
      moi znajomi byli tam w ubieglym roku,z tym biurem i w tym hotelu(Santana),byli
      bardzo zadowoleni.Duzo jezdza,co roku gdzie indziej ,ale powiedzieli ,ze po raz
      pierwszy polski rezydent byl stale pod reka i na kazde zawolanie.Chwalili
      hotel,rezydentow,jedzenie,wycieczki.Rzecz jasna bylitez tacy ktorym nie
      podobalo sie,ze nie ma kotletow,frytek itp.malkontenci sa zawsze i wszedzie.A
      najczesciej narzekaja ci co sami nie wiedza czego chca.
      Generalnie na urlop trzeba jechac pozytywnie nastawionym i wypoczywac a nie
      szukac problemow.
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka