reddish 26.05.06, 21:58 Wybieram się z Triadą w sierpniu na 7+7 z pobytem w hotelu Monte Carlo 3* w Alanyi w opcji all inclusive. Był ktos w tym hotelu? Czego sie spodziewać? Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maminka Re: Alanya - Hotel Monte Carlo - prośba o info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 20:22 podbijam temat. tez jedziemy z triada tylko ze w lipcu. bardzo prosze o jakies informacje Odpowiedz Link Zgłoś
reddish Re: Alanya - Hotel Monte Carlo - prośba o info 29.05.06, 22:11 Maminka, to Ty przynajmniej coś napisz, jak wrocisz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maminka Re: Alanya - Hotel Monte Carlo - prośba o info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 22:46 pewnie jedziemy na poczatku miesiaca wiec tak w polowie lipca postaram sie cos napisac(jedziemy na 7+7) Odpowiedz Link Zgłoś
reddish Re: Alanya - Hotel Monte Carlo - prośba o info 29.05.06, 22:57 Ja dokładnie na to samo, ale w sierpniu- będziesz więc moją - jak widać - jedyną informacyjną nadzieją ;) Usmiechy i udanego wyjazdu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I&M Re: Alanya - Hotel Monte Carlo - prośba o info IP: *.elb.vectranet.pl 30.05.06, 13:23 Moze ja bede mogl wczesniej przekazac troche informacji. Jedziemy z zona 21 czerwca do tego hotelu w opcji ALL, ale na 7 dni wypoczynku :) Odezwiemy sie zaraz po powrocie :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
reddish Re: Alanya - Hotel Monte Carlo - prośba o info 30.05.06, 22:26 Dziekuję i liczę na Was :) Udanego urlopu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maminka Re: Alanya - Hotel Monte Carlo - prośba o info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 14:00 ponawiam prosbe o jakies info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walec Re: Alanya - Hotel Monte Carlo - prośba o info IP: *.centertel.pl 08.07.06, 13:39 Witam ja byłem z żoną od 21 czerwca na dwa tygodnie w opcji all.Jesteśmy bardzo zadowoleni z wypoczynku i z obsługi hotelowej.Te krany z kamieniem to naprawdę szczegóły.Jeśli chodzi o posiłki to dobre i dużo.Blisko do plaży,basen i brodzik na miejscu.Obsługa hotelowa bardzo szybka i niezmordowana.Było ok.Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nelka Re: Alanya - Hotel Monte Carlo - prośba o info IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 10:17 Ja też wybieram się do tego hotelu we wrześniu.Z tego co udało mi się dowiedzieć to hotel jest w porZądku(chyba 2 lata temu był remontowany).Jest podziemny tunel na plaże,leży w spokojniejszej części Alanyii ale z tej strony jest piękny widok na zatokę i twierdzę.Pokoje są czyste ale dość małe.Najlepszą sprawą jest jednak indywidualna klima co jest ponoć rzadkością w tureckich hotelach.Pozdrawiam i też czekam na wieści od tych co już byli w Monte Carlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda- kraków Re: Alanya - Hotel Monte Carlo - prośba o info IP: *.chello.pl 24.06.06, 23:04 czesc!ja z mezem własnie wrociłam z Turcji z hotelu Monte Carlo. Cudowne miejsce, ludzie , obsługa skromny hotel ale na poziomie. polecam oferte all inclusive Odpowiedz Link Zgłoś
reddish Re: Alanya - Hotel Monte Carlo - prośba o info 25.06.06, 21:07 Wielkie dzięki za odzew - juz sie bałam, że ten hotel to jakaś mina, bo mało o nim info w sieci:-)Napisz proszę cos więcej - rozumiem, że skromny, bo w sumie to tylko 3*, ale przede wszystkim - czy czysty:-)Jadę w opcji All inc - jak wyglądały tam posiłki? Jaka jest pobliska plaża? Jaką łaźnię turecką polecasz w pobliżu? Wybacz tyle pytań, ale jak na razie jesteś pierwszą osobą, która mieszkała właśnie w tym hotelu:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maminka Re: Alanya - Hotel Monte Carlo - prośba o info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 16:43 takze przyłaczam sie ponownie do tych pytan. Jade juz za tydzien wiec jakies inf. by sie przytdaly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maminka Re: Alanya - Hotel Monte Carlo - prośba o info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 16:28 ponawiam prosbe lece juz we srode!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
twojahanus Re: Alanya - Hotel Monte Carlo - prośba o info 04.07.06, 18:23 Ja tez jadę do hotelu Monte Carlo. 23 sierpnia z Poznania. Kumpel z biura podórzy mi powiedizał, że ludzie mówią, którzy tam odpoczywali że fajny hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
twojahanus Re: Alanya - Hotel Monte Carlo - prośba o info 04.07.06, 18:24 Przepraszam za ten błąd ortograficzny.... Az mnie w oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I&M Re: Alanya - Hotel Monte Carlo - prośba o info IP: *.elb.vectranet.pl 05.07.06, 22:48 Witam, Wrocilismy tydzien temu ale nie bylo kiedy napisac. Ale teraz nadrabiamy. Hotelik jest 150m od plazy. Dwa baseniki i duzo lezakow. Hotel naprawde jest zadbany, mozna sie tylko przyczepic do lazienki ale to tylko maly szczegol. Jedzenie do wyboru do koloru, chociaz nie da sie ukryc, ze podstawa wszystkich posilkow sa makaron i ziemniaki pod roznymi postaciami. Uzupelniane sa roznymi warzywami i owocami oraz roznego rodzaju slodkosciami. Obsluga jest naprawde wspaniala. Wszyscy usmiechnieci i chetni do pomocy. Bez problemu mozna dogadac sie po angielsku, rosyjsku i niemiecku. Na plazy nieodplatnie mozna kozystac z lezakow. Ale jesli chce sie juz dostac materac i parasol to trzeba zaplacic. Nie wiem ile bo nie korzystalem ;) Plaza jest kamienista wiec zaopatrzcie sie w klapki lub specjalne buty do plywania bo w morzu duzo duzych i ostrych kamieni. Zaraz za rogiem jest male centrum ze sklepami i restauracjami. Wiekszosc sprzedajacych Turkow do bracia Koseckiego lub Szymkowiaka :) Potrafia zagadac na smierc. Pamietajcie zeby przy zakupach duzo sie targowac od razu schodzice z ceny o 50% a potem sie targujcie ile wlezie :). Jesli chodzi o wycieczki to nie korzystajcie z tych oferowanych przez biuro z jakim jedziecie. My korzystalismy z malego biura kolo sklepu ze skorami - na pewno go nie przegapicie, ma wywieszona flage Polski w witrynie. Ceny sa o polowe nizsze!! Np. do Pammukale znajomy wykupil wycieczke z tego biura a okazalo sie ze jechal w sumie z biura Jolcia&Adam, wiec to tak jakby taka filia. Wedlug nas lepiej brac dolary niz euro, bo niektorzy stosuja przelicznik 1:1. No to chyba wszystko. Jesli macie pytania to piszcie - postaramy sie odpowiedziec. Turcja jest naprawde ok a hotelowi dajemy 8/10 pkt. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Alanya - Hotel Monte Carlo - prośba o info IP: *.chello.pl 06.07.06, 22:56 Witam.Mam pytanie o ta łazienke.Dlaczego można się przyczepić, czy chodzi np o jej wielkość czy czystość sanitariatów?I jeszcze jak wyglądają pokoje.Ja jadę z mężem i dzieckiem więc będziemy w pokoju 2os.z dostawką.Może wiecie czy dostawka to tapczan,fotel rozkładany czy coś innego? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I&M Re: Alanya - Hotel Monte Carlo - prośba o info IP: 213.17.193.* 07.07.06, 16:00 Generalnie lazienka jest duza, z kabina i prysznicem. Jednak krany i sam prysznic sa nieco zaniedbane i zanieczyszczone kamieniem. Przydaloby sie troche cilitu i bedzie ok. Aaaaa - w pokojach czeka kilka fajnych zagadek, wiec powodzenia w ich rozwiazywaniu ;) NIe wiem jak wyglada dostawka ale same pokoje sa przytulne. Mamy z zona kilka zdjec (live) wiec jesli ktos chce to prosze o maila. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Alanya - Hotel Monte Carlo - prośba o info IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 11:36 dziekuje za odpowiedzi, poprosze o zdjecia jezeli to mozliwe smerf28@o2.pl pozdrawiam mar Odpowiedz Link Zgłoś
anomander Re: Alanya - Hotel Monte Carlo - prośba o info 07.07.06, 12:02 Ja byłem jakieś 4 lata temu w tym hotelu z Triadą. Pokoje w miarę przyzwoite, jak na 3* i kraj "arabski" to nawet całkiem przyzwoicie ale bez rewelacji. Przychylam się do opinii, że obsługa naprawdę bardzo przyjazna, szczególnie dla Polaków, a to jest jednak duży plus. Jedzenie bardzo mi wtedy podchodziło i nie narzekałem na brak urozmaicenia. Podkreślam, jak na 3* to całkiem OK ale pałacu nie wymagajcie. Pozdrawiam i życzę udanego wyjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
reddish Re: Alanya - Hotel Monte Carlo - prośba o info 08.07.06, 18:13 Bardzo Wam wszystkim dziękuję za informacje:-) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Alanya - Hotel Monte Carlo - prośba o info IP: *.chello.pl 10.07.06, 18:50 DO I&M Jeśli wejdziecie jeszcze na tą stronę to bardzo proszę o zdjęcia z pokoju czy z hotelu.Mój mail anelis1@wp.pl Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Opasek Re: Alanya - Hotel Monte Carlo - prośba o info IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 12:12 Byłem wraz z zona w monte carlo *** all inclusive. Potwierdzam wszystko co napisali moi kumple powyzej tj. I&M oraz WALEC. Pozdro dla IZY I MARCINA ORAZ MAGDY I MARCINA OD MARIOLI I MARCINA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corka maminki Re: Alanya - Hotel Monte Carlo - prośba o info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:30 rodzice (maminka) mieli byc w tym hotelu, jednak po oplaceniu dodatkowych pieniedzy w triadzie za konkretny hotel (a nie opcja TRAF) .... i tak trafili do innego hotelu, wiec niestety nie byli w nim a reklamacja w drodze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bursztyn Re: Alanya - Hotel Monte Carlo - prośba o info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 09:45 Moi rodzice tak samo :( Mieli dopłate za konkretny hotel (Monte Carlo) a dostali niestety inny... Radze wystrzegać się tamtejszej rezydentki pani Agaty H. która nie zrobiła NIC (oprócz mydlenia oczu i czarowania, że się postara) aby im pomóc. Generalnie Triada jest O.K. Rezydentka : porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reddish Re: Alanya - Hotel Monte Carlo - prośba o info IP: *.pl / 83.16.192.* 28.07.06, 18:51 zaraz, zaraz....opłaciłam własnie Monte Carlo, a nie traf - czy Triada może mi to zmienić???? Nie żartujcie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reddish Re: Alanya - Hotel Monte Carlo - prośba o info IP: *.pl / 83.16.192.* 28.07.06, 18:54 maminka, opowiedz, jak było- wyjeżdzam już we środę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maminka Re: Alanya - Hotel Monte Carlo - prośba o info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 20:21 mam nadzieje ze jezszcez zdaze. po tygodniowym objezdzie okazalo sie ze w hotelu MC brak miejs dla nas(byl oplacony pobyt w tym konkretnym hotelu a nie TRAF). Rezydentka nie zrobila nic, dopiero po interwencji rodziny w Wrszawie pani rezydent łaskawie przyszla do nas i przyjela reklamacje(wazne aby zlozyc ja na miejscu i odebrac pokwitowanie od rezydenta). Mam nadzieje ze Wam nic takiego sie nie zdazy, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I&M Re: Alanya - Hotel Monte Carlo - prośba o info IP: *.elb.vectranet.pl 31.07.06, 00:03 Hej Hej, Jak sie masz.. ;) Dzieki za pozdroweinia. My rowniez Was goraco pozdrawiamy!!! Moze uda nam sie spotkac we wrzesniu, w Łodzi. Byloby fajnie powspominac zaje... sty pobyt w Monte Carlo, i zaspiewac Szla dzieweczka do laseczka.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś